Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    07. Studeni 2021. 16:11

Lota hvala na linku
    Luu ajme torta izgleda top, nasmijala me i jos izazvala zazubice
    Bela kako je bilo u zoloskom, jojjjjj ja biii! Kako si sada? 
    Anemi ja sam carobnost na ig-u
    Lady evo i ja tebe! 

Nadam se da uzivate u vikendu. Ja sam svoj dan provela klasicno - lezecki. Grlo me i dalje grebucka i nos curi, ali nemam temperaturu. Mislim da je meni pocela moja sezona alergije i da ce to biti to prije nego ista drugo. U 11. mjesecu pocinju cetinjace, a meni je cemores veliki problem. Nadam se da me nece jako uhvatiti jer meni je moja astma i alergija puno gora od kovida, bar ovog kojeg sam ja prebolila. 
    Sad razmisljam hocu li otvoriti sezonu maratona harry potera ili je jos prerano? Hmm

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• Josipab
    07. Studeni 2021. 16:22

Slee, drzim fige da astma ipak ostane pod kontrolom,to je i moj veliki strah. Nekad mi hladan zrak zna uciniti problem pa tesko disem. Daj Boze da obje ostanemo pošteđene 

Cure,zimske vreće za spavanje su vecinom sve bez rukavića?imate kakvih iskustava? Oce li im biti ladno ako su ruke samo u pidzamici? Ergobaby npr su sve bez rukava a imaju odlican izbor i svugdje je naveden koji je TOG vrecice.

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

jelenas
    07. Studeni 2021. 16:23

Sad sam od ludosti ovo poslala u jesenske 😳

Isuse cure, ajde sad recite jesam luda ili šta… inače je moja mama malo neorganizirana osoba, tak sve nekak radi kak i kad joj dođe i realno i nemamo neki poseban odnos, ali normalno pričamo, viđamo se, družimo i tak. I sad ona meni jučer piše da bi ona i njen partner došli danas popodne kod nas na kavu. Ja reko može, nemamo niš u planu, slobodno dođite. Javim joj danas kad je dijete zaspalo i kad bi se trebalo probudit pa da znaju računat. Na to ona meni odgovara: super, evo nas za pola sata, malo smo gladni pa ćemo si nešto kod vas naručit. 
    🤯🤯🤯🤯🤯🤯 Ja vama ne mogu opisati kolko je to mene sad iznerviralo! Da oni nisu mogli sve svoje obaviti (jer su bili u prirodi i baš sad evo ogladnili) prije nego dođu kod nas na kavu. Nego sad ajde još razvlači njima tanjure, sjedi s njima za stolom dok pojedu i tako dalje. Do kave ćemo doć u 19h navečer tim tempom. 😳

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• ana_88
    07. Studeni 2021. 16:27

Cure citam vas i nadam se da ste ok i da gurate sa svojim trbuscicima.
    Freya tako mi je zao radi u***ne korone, zelim ti da sto brze prode i da busete ti i bebica dobro 💗
    Grupa citala sam i super bi bilo da se mozemo negdi cuti i van ovog foruma. Ja sam svakako za Wapp jer instagram nemam, pa ako bude koja da joj posaljem broj-rado cu.
    Mi smo krenuli u online kupovinu-cim nesto dode vam poslikam 😘

👩🏻 36
    🧑🏻39
    01/21 missed ab. 9 tt
    01/22🩵
    03/23 parc.mola 9tj
    04/24 +
    https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png

freya_444
    07. Studeni 2021. 17:12

Hvala vam cure na lijepim željama 💗
    Bolje sam, curi nos i krenuo je kašalj i samo me on plaši...jer je baš gadan. Preostaje mi čaj, inhaliranje, med i vitamin C, opskrbila sam se. Evo i muž kaže da se osjeća malaksalo i čudno, kao da bi i njega moglo uhvatiti :(
    Moram vam priznati da me strah tog kašlja i napinjanje, da ne bi uzrokovalo prerano otvaranje ili trudove...😩😭

Lucija 16.12.2021.💗

• nelanr_
    07. Studeni 2021. 17:43

Freya bas mi je zao sto te sad uhvatila korona ☹️ ja sam je imala na pocetku trudnoce i pored cajeva, citrusa, dzumbira koristila sam i pekmez, prokuham bijeli luk pa ga onako jela meni je ok ukus i puno bolji nego sirov, spinovala mlijeko sa bronhi bombonama, inhalirala kamilicu i morsku so pa pokusaj mozda ti nesto bude imalo efekta da brze prodje☺️
    Hormoni hahahaha 😂😂 zar stvarno o tome i moramo da pricamo 😂 ratujem sa svima i gdje god stignem samo bi se svadjala, raspravljala, plakala.
    Danas sam uz hamburger dobila gratis pomfrit uz komentar nadam se da nasa mamica moze pomfrita i tu sam pocela plakati i doslo mi da zagrlim tetu koja radi tu ❤️
    grupa moze ☺️ dodala sam vas mislim sve na insta 
    Josipab i moja je bez rukava nisam nasla drugu 🤔 uzela sam velicinu 56 jer su sve druge bile 74+
    Mandarine vidim da smo sve lude za njima 😂 ja sam dobila 5 kg prosle sedmice domacih i evo za 5 dana pojela sve 😂 +  na to svaki dan komad neke torte moram pojesti iako prije nisam bila neki fan torti tako da Jagodice tvoj profil je najveca opasnost u ovim sedmicama sve djeluje tako ukusnooo i divnooooo svaka cast 😍😍
    Mene su danas bas jaki grcevi dok sam bila u kupovini uhvatili jedva sam izdrzala na kasi al nisu se ponovo ponavljali.
    Da li i vi kad vas uhvate grcevi ili kontrakcije imate potrebu za odlazak u wc i veliku nuzdu 

boy 💙🌍

• XOXO
    07. Studeni 2021. 18:06

Evo dok ne docekam dostavu da vam stavim fotkiciu. Narucila sam ovaj kompletic koji mi je bio presladak samo sam uzela puder roze tajice i kapicu plus jos par stvarcica kojima nisam mogla odolit a nisam se vise mogla kontrolirat i cekat 🤣🤣🤣
    https://ibb.co/m6vBHgK

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Jelenko93
    07. Studeni 2021. 18:13

Ja se sve više bojim da mama ipak ima koronu, išla je sa pesekom u šetnju i kaže da se jedva vratila, da joj je baš teško vjerovatno zbog tog kašlja i sad mi javi da ima temperaturu 37,2. Tješim ju da je možda isto kako je meni bilo da nije korona a sve si mislim da ipak je🙄Baš sam zabrinuta sad dosta

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

tierra
    07. Studeni 2021. 18:23

Lota_twins

Hej cure, evo naisla konacno na usuglasena misljenja strucnjaka oko cijepljenja…ne namecem svoj stav, ja sam se cijepila u cetvrtak, ali ako 

Samo da se na ovo nadovezem i necu vise spominjati tu temu - otisla sam se jucer cijepiti prvom. Ne bi isto nikog nagovarala pa cu kratko samo opisati, a koga ne zanima, molim neka samo preskoci tekst:

Doktorica opce prakse je rekla da cu najbrze doci na red u cimermanovoj ili na velesajmu s time da zamolim zastitara da me pusti trudnu preko reda.
    Otisli smo muz i ja na velesajam (u cimermanovoj ne cijepe subotom).
    Bili smo gotovi za 5 min + 20-ak min sjedenja nakon cijepljenja.

Parkirali smo skroz kod 9.paviljona, muz je otisao do prvog zastitara i pitao moze li pustiti trudnicu preko reda. Dosao je po mene u auto i odmah smo usli u paviljon. Poslali su nas do drugog zastitara koji nas je odveo preko reda do saltera gdje sam dala zdravstvenu i upisali su me da se zelim cijepit Pfizer cjepivom, dali papir i poslali sljedecm zastitaru. Ovaj nas je otpratio do mjesta za cijepljenje gdje se prvo ispuni taj papir, sjedne na stolac i dobije pikica. 
    Pricekali smo jos 20min (pise 15-30min da treba cekati).
    Imam malu masnicu na mjestu cijepljenja i tu me malo boli ruka ko da sam se udarila. Noc je prosla super, kao i danasnji cijeli dan.

Ja sam se htjela ici cijepit i ranije, ali nisam sve dok nisu krenule preporuke da se mogu i trudnice. Imam urednu trudnocu, nemam visoki secer niti nekih drugih problema pa sam prilicno brzo odlucila. Iako smo se od pocetka pandemije dosta izolirali i nitko od nas ni nasih bliznjih nije bio bolestan, sad cu krenuti na preglede u bolnicu gdje su vece guzve. I imali smo svadbu koju smo poceli dogovarati prije nego je sve krenulo i nismo htjeli odgađati pa smo strepili da se ne bi netko zarazio, ali tu je sve proslo super.

Nisam ni malo strucna i ne znam zasto, ali preporuke strucnjaka su Pfizer i Moderna.

Freya kod tebe se cini da je sve vec pri kraju, pazi jako na taj kasalj. Drzim 🤞 da krene i to prolazit i da se muz ne zarazi (ili barem da ima slabe simptome).

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

tierra
    07. Studeni 2021. 18:25

XOXO

Evo dok ne docekam dostavu da vam stavim fotkiciu. Narucila sam ovaj kompletic koji mi je bio presladak samo sam uzela puder roze tajice i kapicu plus jos par stvarcica kojima nisam mogla odolit a nisam se vise mogla kontrolirat i cekat 🤣🤣🤣
    https://ibb.co/m6vBHgK

Odakle je ovo? Moram to imati 😂🙈🤪

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.