Jutro okruglice🤰❣
Kod mene jako puse, imam nered na balkonu. Vidjela sam slicice😍😍😍beba je preslatka.
Idem sada piti ness i citatit sto ste natipkale😊
Ja cu danas mozda sloziti torbu😆
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Slee moj muž je super, on nije imao baš nekih simptoma, neku blagu glavobolju prošli petak. Malo mu je dosadno u boravku no malena mu kuca svako malo pa ga zabavi, a popodne dobije čak i nešto posla za odraditi.
Ja dvaput dnevno odem prošetati psa, a muž priča s malom preko baby kamere, iako ona je već stvarno velika i sve kuži.
Muž i malena su do nedjelje u ponoć u izolaciji, dakle u ponedjeljak vrtić i posao (a meni ODMOR!) 😂 a ja službeno ni nisam u izolaciji tako da mi ta dva izlaska dnevno baš ok dodu za psihu :)

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenko držim fige da nije korona da se možeš podružiti sa svojima! Mi smo isto propustili 80. rodendan mog djeda u nedjelju, imali smo veliko obiteljsko druženje :(

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Opet mi se post obrisao... 😓
Idemo opet 😂😂😂😂😂
Dobro jutro svima 😘
Cestitke na dobrim pregledima jucer i nek nas prate i danas samo dobre vjesti 💗
Citam da snovi opet muce neke od vas.... mene su zaobisli vec par dana al od one veceri sa crijevnim bolovima osjecam stalno bol u koljenima... uvjerila sam sebe da je to onaj isijas koji ste mi dijagnosticirale i da on ima noge pa seta po tjelu di mu se hoce 😂😂😂😂😂😂😂
Eto da spomenem i onu moju kupnju u Bipi... nisam se mogla odluciti za prasak... kazu vecina da nevalja mjesati... nadam se da dvije vrste nespada u mjesanje 😂😂😂😂😂
I da nezaboravim... one blaznice vatene kockaste kao za prati bebu.... negdje su oko 13kn i poslje sam vidjela u kauflandu da su tamo druga marka oko 8.... cak su i kreme (naravno da nisam mogla odabrat koju zelim) jefrinije... i pelene naravno da ni njih nisam mogla odabrat) su bile sa crvenom cjenom... iskreno nisam isla za tim da trazim gdje je sta jeftinije al eto slucajno vidjela... a samo sam isla kupiti za u frizider 😂😂😂😂😂😂 da i oni sisaci sto dobijes u Bipinom paketu .. za njih je bocica nekih 60-70kn velika.... i one neke uloske (vir) sam samo vidjela u bipi cca 13kn
... nemojte zamjeriti al eto da se i cjene neke nađu za tih 100 sitnica koje trebaju 😂😂😂😂 - ja sam prvi put uopce gledala sta je sta i za sta sluzi u bipi 😂😂😂😂😂😂 planiram do kraja iduceg tjedna u pohod u Dm i Muller 😂😂😂😂😂 dragi mi je dao upute da nekako poslikam pelene i maramice i nuzno po sta ce on ici u kupovinu da se bolje snađe 😂😂😂😂😂😂😂

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
jutro 🌞Jutros sam izvladila KSS, otisla do ocnog zbog odluke o porodu i dioptrija se vratila 😔 ne puno ali na jedno oko -0.5, drugo -0.25 sa cilindrima i doktorica preporucuje carski zbog rizika od ostecenja ocnog dna i ostalo. Usput sam stigla kupiti i dvije dekice i jos jedan peskiric ☺️

boy 💙🌍
Ja obavila testiranje i nagovorila da mi rezultate pošalju na mail😅
Otišla do trgovine i sad me čeka kuhanje ručka i pečenje torte za mamu, dala si posla čim me malo popustilo😆🙈
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Sretno svima na pregledima 💛💛
Bas mi je zao zbog izolacija i korone, vidim da su brojevi opet ogromni. Nadam se da vi cure necete dobiti ako muzevi i imaju i neka njima prode bez jacih simptoma 💪
Moj je nedavno bio prehladen i srecom brzo je proslo ali za svaku glupost sad strahujemo da nije korona :/
Nela tvoj gin. te poslao po misljenje o porodu s obzirom na dioptriju ili si sama trazila? Kod mene je velik astigmatizam i ne znam je li se u trudnoci povecao, vjerojatno bi bilo dobro provjeriti.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Jutro curke,
Sretno danas na pregledima...
I sad opet ja i moja blesava pitanja... Moze mi netko izracunati koliko sam trudna? Zadnja m je bila 23.04.
Znaci 10.10 na pregledu 25 tj, jucer ispada da sam 25+5.
Kako je 23.04 petak, a ja odlazim u bolnicu na preglede petkima nekad mi oznaci da mi je puni tjedan, nekad tjedan +6, nekad tj+5..
Ugl sad mi vise nista nije jasno 🙈
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Jutro curke,
Sretno danas na pregledima…
I sad opet ja i moja blesava pitanja… Moze mi netko izracunati koliko sam trudna? Zadnja m je bila 23.04.
Znaci 10.10 na pregledu 25 tj, jucer ispada da sam 25+5.
Kako je 23.04 petak, a ja odlazim u bolnicu na preglede petkima nekad mi oznaci da mi je puni tjedan, nekad tjedan +6, nekad tj+5..
Ugl sad mi vise nista nije jasno 🙈
Mozda ti oznaci po mjerama s uzv-a. Ja sam po mengi 31 tjedan, a po uzv 32 puna danas, nekad dan gore/dolje.

aurora12 poslao me je jer sam prije 3 g radila Lasik skidanje dioptrije pa je potrebno da imam misljenje oftamologa zbog odluke o porodu. Ispravka gore na desno mi je ipak +0.25, a astigmatizam mi je 178° sad ne znam jel to puno ne razumijem se bas 😂 Ja sam primjetila da mi se dioptrija povecala u zadnja 2mj al ja i genetski imam mogucnost da dioprija ode i na -18 pa vjerovatno i zbog toga. Iako sam bial svjesna da postoji ova mogucnost sad me malo strah carskog😳

boy 💙🌍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji