Hahaha 🤣🤣🤣 Bilo bi zgodno da, od muke da odma pojedeš nešto 😆
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
XOXO da zato kile I idu gore 😆😆😅
Ja sam dns citala prorucnik ove bolnice di planiram rodit I pise da u prizemlju ima trgovina pa će mi dragi smjet unijet to što kupi tamo da gricnem prije poroda (ako ću smjet,do tog dijela knjige još nisam stigla 🤣)

🧔34
👩28
👶💙 N 24.12.2021
👶 15.02.2024
Before we had you, we had each other,and now you are here we have EVERYTHING 💙 NOEL💙
Slee tako mi je drago da je sve dobro na kraju❤️ Sad lipo odmaraj kuci u miru😁
Ja sam danas izasla iz bolnice, zarucivanje je prošlo odlično kaze dr. Ja to stavljanje nisam osjetila, šokirala sam se iskreno. Jer to nije baš prsten, više narukvica😂 Bolova nemam niti ga osjećam i nadam se da ce tako ostat do daljnjega. Dr kaze da se mogu kretati, sidit, sve laganini po kuci. Al ja još imam neki straj, mada me dr uvjerava da ga ne tribam imat. Jako je pozitivna, pa evo, nadam se da ce bit kako kaže. Posli sam odma morala ic kod svoje ginekologice da joj sve kažem i napravila mi je uzv. Curka ima 766 g, kaze odlicna❤️ sve je u redu. Ja u bolnici izgubila 1,5 kg. A 2 dobila u trudnoći 😂😂 sad sam na +0,500 😂😂😂 Privatni pregled mi je 27.10.i bit će 4D.Samo preko stomaka sada smimo raditi. Ništa vaginalno....
Nadam se da ce na kraju sve ispast kako triba i da će moja Curka dogurat bar do 36 tjedna kad ce mi i skidat prsten🙏🙏🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Tjemenica… ako se ne varam, ovo sto mamasita spominje nije ta mekana četka, nego ovo https://www.google.com/search?q=chicco+cesalj+za+tjemenicu&client=safari&hl=hr-hr&prmd=imvxn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiz7oOY3dTzAhWytYsKHRcHCggQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=414&bih=715&dpr=2#imgrc=gM29wnCwCTZFiM.
Koristili smo ga i mi, na način na koji je opisala. Jedino to uspješno skida ljuskice kada se pojave
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Čestitam za dobre preglede svima 😊
A nisam znala to za kile mislim nikad mi nije naumpalo da bi se jutarnja mogla toliko razlikovati od popodnevne.... Neki dan sam se kod mame vagala i prepala se da sam dobila 2.5 kg za manje od mjesec dana, možda ipak nije tako loša situacija jer sam se haman pred večer vagala a dobro sam i jela taj dan 😂

Taya izdrzite jos malo 💗
Ostalim curama cestitke na dobrim pregledima 💗
Sretno danas onima koje imaju 💗
Ja muku mucim sa crevima.... jucer me oko 17 pocelo kao bolit poput stezanja i onda se bebica razbudila... znaci doslovno svaki njen pokret je bolio izunutra( s dragim sa pricala na videopozivu da vidi udarce i doslovno je rekao da vise necemo imat djece kad je vidio koliko sve to boli i probada) i to je tako trajalo do nekih 8 kad sam odlucila popit kamilicu... i odem u krevet da se malo smiri i onda se ta sva bol prebacila u crijeva da sam jaukla pola noci.. doslovno voda iz mene ide... evo sad je kao malo bolje i cekam da se juha frigana ohladi pa cu si malo kave skuhati da mi jutro nekako otpocne. Od sna nista 😂😂😂😂 bit cu hiper danas 100%

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro! Prva noc kod kuce i evo opet nesanica. Moram priznati da sam u bolnici bolje spavala 😀
LadyD pijes li neki probiotik? Mozda bi ti to pomoglo. Ili donat. Da malo crijeva prorade.
Nisam bas prstila zadnjih 5 dana pa ne znam jesam li preskocila - nemamimena i scarlett nam se jos nisu javile? A cini mi se ni schinin? Ni ginger se opet vise ne javlja? I jos sam za nekoga razmisljala da ga dugo nema i sad se ne mogu sjetiti.
—
Da se vratimo nekim uobicajenim tegobama i rutini: ima li koja od vas problema s nocnim znojenjem? Ja se budim svaki vecer doslovno mokre majice, kao da mi je netko poliovodu po prsima usred noci. Moram se presvlaciti dvaput po noci, a itako jedva stanem u nesto svoje i nemam vise robe ni mjesta u masini

👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee nisam jos nista uzimala a i donat vec cca 10tak dana nisam ni okusila.... stvarno se nije javljala potreba ni sa stolicom ni sa zgaravicom ni sa vjetrovima... bas sve 5 bilo.... sad razmislja posto nesto nemogu meso nikakvo jesti sve mi je nesto fuj od pocetka.. jucer sam pozelila pomes i onako par komadica tanke slanine prepec... pojela jesam sa kiselim krastavcima i poslje toga je to sve pocelo... hvala bogu evo za sad je i dalje sve ok osim povremenog proboda u nekim crijevima na svim stranama 😂😂😂😂😂
Bas i ja razmisljam da se dosta mamica nejavlja.... nadam se da su sve ok 💗
Eto ostala sam bas iznenađena sad kad sam skicnula jesenske.... bas su im liste pune... vecina ih vec drzi svoje bebice 😍😍😍😍💗💗💗💗💗💗

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Slee meni se znojenje javljalo unazad 2tjedna redovno ali sam to nekako pripisivala vrucini i sparini na ove promjene koje su bile... sad se vise neznojim po noci ali me uhvati svako 2-3 dana po danu da doslovno idem pod tus... vjerujem da su hormoni +vrijeme

👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji