Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teeny
    09. Listopad 2021. 22:01

Lili torta je supeeer, sad bih i ja komad 😍
    Sto se tice autosjedalice, mi imamo britax romer i zadovoljni smo. Ja se ne razumijem bas u to, muz je na prijašnjem poslu imao doticaja s djecijom opremom pa je on birao.
    Cure koje cekate to prstenje zelim da sto prije dodju 🤞
    Baltazar dobrodosla 😊
    Ja sam danas odradila smjenu od 12h, dosla kuci, uspavala malu i evo ne mogu da mrdnem. Trtica mi se bas upalila.
    Nadam se da ce biti bolje kad odspavam.
    Voljela bih raditi do kraja, radnim danima nije toliko strasno, ali ove dezure jednom u mjesecu kad radim 12h mi bas tesko padaju tako da cemo vidjeti koliko dugo cu moci izdržati..

Birdy 🧚🏻
    09. Listopad 2021. 23:43

Evo i mene u punom tjednu 💞
    Ciribiribela cestitam na polovici 😇
    Josipab bravo za 10km 👍 
    Teeny svaka cast na smjeni 12 h 😎
    meni se isto danas trtica upalila nakon cijelodnevnog stajanja i hodanja 😨 
    Upitnica 😁 tako i kod nas utvrda u krevetu 
    Baltazar dobrodosla nam ☺️
    Roberta i ja sam tako u strahu bila, ali stici ces sve, bitno je bar meni da od svega imam po nesto pa se poslije kupi, samo si ne zelim stvarati paniku..
    Evo ja danas obavila Dm shopping za prvu ruku, pelene dudice gacice uloske i kozmetika, pratila sam popis neke od vas sto je stavila tabelu 👌 uzimala sam sve po jedan komad/paket..
    Jos trebam stvari iz ljekarne ..za dojenje kremu i blazinice..i spavacice - polako pripremam teren 🤗 a sve za poslije tipa cesljic, toplomjeri, izdajalica..to cu jos malo pricekati - nadam se da stignem jos jednu Drugu subotu u Supernovoj 😁😅🙈 Tad cu biti 38 tt 🤭

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

freya_444
    10. Listopad 2021. 08:23

Jutro cure!!🌞🌞
    Kako ste cure koje ste u bolnici i na mirovanju? 🤗☺️ Držite se 💗💋
    Ja kako dani idu tako shvaćam kako bebini udarci i pokreti više nisu taaako slatki🤣, sad već dobrano boli kad se miče 🤣🤣🤭 al neka je ona meni samo aktivna, ja sam najsretnija kad ju osjećam. Jučer je i štucala nakratko, to prvi put da sam osjetila 💗❤️
    Novasrećica, zabilježila sam promjenu pregleda :) ja ću danas do svojih na ručak ( domaći njoki s gulašom 😍) i onda u šetnju popodne ☺️

Lucija 16.12.2021.💗

Maša🤰🏼
    10. Listopad 2021. 08:25

Jutrooo okruglice ❤️❤️

Mi cemo danas laganini idemo na rucak sa mojima i na to nam ode cijelo popodne i kasnije malo prosetat :)

Nego bila sam jucer na pregledu zvala me sestra od gin. Da su imali smrtni slucaj i da pon nece radit dali mogu doc jucer pa sam isla… Vito super napreduje ultrazvuk je bio na brzinu i sve sta znam je da je sve uredu. Rekla sam mu za grcice i ostalo rekao je da je normalno nega uzimam redovito magnezij i odmorim kad treba . Dole sam skroz zatvorena tako da nema briga :) digla sam 1 kg sta znaci da sam ukupno na +6 🥴 ja ajmo rec zadovoljna 😂😂 valjda nije puno :P

Sljedeci pregled 02.11. 🥳

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Bela_le
    10. Listopad 2021. 08:32

Baltazar dodala sam te 😊, ako znas spol i imate ime mogu i to dodati
    Lillio mi smo na poklon dobili recaeo sjedalocu koja se okrece, inace je za sve uzraste od 0 do 36kg, mi smo ju koristili nakon jajeta i stvarno je super

Maso cestitam na dobrom pregledu 😊

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Bela_le
    10. Listopad 2021. 08:32

*recaro sjedalica

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    10. Listopad 2021. 08:43

Jutro, cure! 
    Jucer nam bili prijatelji popodne i predvecer pa sam se bas malo opustila napokon. 
    Sad bi trebala prijateljica na kavu, a kasnije sveki nosi rucak. Freya, mi isto danas domace njoke s gulasom, jedva cekam! 
    Teeny svaka ti cast na smjeni od 12 sati! Ja ne znam kako bih to prezivjela i netrudna 😀 Vidim da bi voljela raditi do kraja, a je se mozes bar dogovoriti da te postede tih dezurstva?
    Birdy jaooo, pa ti vec u finalnim pripremama! Kako su mi lijepi ti vasi tjedni kad ih vidim 💗💗
    Novasrecica super za komodu, pomalo se sve sredjuje. Uzivaj u lijepom danu!
    Maso - super za malo Vita i sto super napreduje! +6 za tvoje tjedne zvuci i vise nego dobro :)

Planira li tko na onaj tjedan mama i beba? Vidjela sam da ce biti i online. Sad se dvoumim hocu li kupiti tada nesto ili ipak cekati crni petak. Kakva su vasa iskustva s tim danima mama i beba? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Bruna257
    10. Listopad 2021. 09:03

Jutro....
    Kod mene veselo,jučer malo profeštali onaj sekin 30ti što nismo zbog njezine korone 😁 pa joj frendice došle navečer, malo popričali, podružili se .. baš mi pasalo...
    Nego vidim da spominjete tjedan beba i trudnica .. meni se osobno pokazao super jer su imali sajamske popuste i tad smo uzeli kolica i hrpu drugih stvarčica(bočice,dudice,izdajalicu...) Gdje smo i dosta gratis dobili... Za cure koje misle koristiti pp, na sajmu se znaju naći super popusti na pelene, covere itd, tako da se isplati škicnuti.... 😁
    Nas jučer zvao kum,kojem smo posudili naš kindić,u kojem curka nije spavala niti dana 🤣 kaže njegova rasturila kindi, da odaberemo jedan koji želimo p da će ga uzet .. pa da pitam, uzima koja od vas iz ikee sundvik? Planiram još u ikei nešto krevetnine i tih sitnica,i osim još nešto ribice, spremni smo 😁

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CiribiribelaMare
    10. Listopad 2021. 09:20

Curke, od pocetka trudnoće muci me gingivitis, upala desni. Zubarica kaže da je to normalno i nek samo pojačam higijenu. Naručila me tek za 2 tj.na pregled. Meni se čini kao da se malo i proširilo u zadnih par dana, pa me malo strah. Ima li neko iskustva s tim, može li se to izliječiti ili barem ublažiti? 

freya_444
    10. Listopad 2021. 09:36

Slee

Jutro, cure!
    Jucer nam bili prijatelji popodne i predvecer pa sam se bas malo opustila napokon.
    Sad bi trebala prijateljica na kavu, a kasnije sveki nosi rucak. Freya, mi isto danas domace njoke s gulasom, jedva cekam!
    Teeny svaka ti cast na smjeni od 12 sati! Ja ne znam kako bih to prezivjela i netrudna😀Vidim da bi voljela raditi do kraja, a je se mozes bar dogovoriti da te postede tih dezurstva?
    Birdy jaooo, pa ti vec u finalnim pripremama! Kako su mi lijepi ti vasi tjedni kad ih vidim💗💗
    Novasrecica super za komodu, pomalo se sve sredjuje. Uzivaj u lijepom danu!
    Maso - super za malo Vita i sto super napreduje! +6 za tvoje tjedne zvuci i vise nego dobro :)

Planira li tko na onaj tjedan mama i beba? Vidjela sam da ce biti i online. Sad se dvoumim hocu li kupiti tada nesto ili ipak cekati crni petak. Kakva su vasa iskustva s tim danima mama i beba?

Ja sam planirala čekat taj tjedan beba pa uzet izdajalicu i još neke stvari, nadam se da će biti dobri popusti :) 
    Maša, bravo za pregled i Vita 💙💙

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.