Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    freya_444
    06. Listopad 2021. 14:34

Aurora12, pogledaj si Ni-na design, Mali Anđeo baby Boutique, Dječji snovi na fejsu, još ti ih napišem ako ćeš, uglavnom ima puno proizvodača. Ali vidim da su cure imale dobra iskustva s Dada & Rocco, pa možda i ti budeš imala 🤭 probaj,evo ne znam :)) 

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    06. Listopad 2021. 14:35

Hvala cure ❤️ odmah je lakše kad ju vidim i čujem srčeko, iako ju ja svejedno i dobro osjećam, baš je aktivna i udara dobro, zatresem se sva haha 🤭🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    06. Listopad 2021. 14:37

E cure, sad sam baš udavila postovima jedan za drugim, ali ima li koja neki dobar recept za zdravi kruh, tipa s pirovim brašnom, zobenim pahuljicama itd? 😊

Lucija 16.12.2021.💗

Roberta2111
    06. Listopad 2021. 14:51

Evo da se i ja javim. Danas smo ušli u 28tt i pocinje me hvatat panika kako zapravo vrijeme brzo leti. 
    Svim curama koje su danas imale preglede ili ce ih tek imati sretno i nadam se da su prošli uredu, da nema nikakvih problema. 

LadyD, ja sam pitala jel ima koja iz SB..Jel znaš ti možda jel se kod nas u rodilište nosi sve za bebu? Na internetu piše da za bebu ne treba ništa, samo sve za mamu pa nisam sigurna trebam li prirediti za bebu samo stvari za izlazak iz bolnice ili za tih par dana koje cemo tamo provesti..
    Što se tiče ogradica za krevetić, pogledajte na fb stranici AndyBrandy, znaju često imati akcije. 
    I kakva su vaša iskustva s epiduralnom? Ja nekako nisam sigurna uzeti ju ili ne pa me zanima što mislite vi koje ste već rodile? :)

• piba7
    06. Listopad 2021. 15:18

Hej cure, evo da se i ja javim.
    Jučer su me pustili doma, pa sad doma ležim, mirujem i pokušavam se psihički smiriti i doći k sebi.
    Trudim se biti maksimalno pozitivna, ali me bas jako strah da se nešto ne dogodi.
    Vidim da je bilo nekih novih iskustava s cerviksima i vidim da bas svaki doktor ima svoju teoriju. Čuvajte se, slušajte svoje doktore i ono najvažnije, slušajte svoje tijelo.

• Bumbasor
    06. Listopad 2021. 15:32

Čestitam na super pregledima😍😍😍
    Mojima produzili samoizolacije, jos pozitivnih u razredu ima pa eto....zacarani krug. 
    Pokusavamo biti pozitivni u svemu.
    Moja djeca ureduju sobicu. Evo jedne slicice 😊
    https://ibb.co/dJdXmSy

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

• Mo_zg
    06. Listopad 2021. 15:33

Aurora nisam cula za te knjige moram priznat, a to mi je cak struka, malo me sram sad🙈 nije ista tematika, ali ja svakako preporucam knjigu "Najsretnija beba u kvartu" i to onako bas od srca preporucam da se pocne citati cak vec prije poroda jer mislim da je jako puno stvari super objasnjeno i onda sve nekako ima smisla kad dodje beba (mislim na plakanja, umirivanja i sl.,)

Roberta ja imam jakooo pozitivno iskustvo s epiduralnom sa prvog poroda, pa se iskreno nadam da ce se ponoviti i na drugom🙈 da pokucam, nemam apsolutno nikakvih nuspojava od epiduralne, cak me ni samo mjesto uboda nije ni bolilo drugi dan🤞

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Zelena36
    06. Listopad 2021. 15:38

deedee505

Zelena36

Realno meni se cini da je kod mene najgori ogtt.. Vidim nekima se vadi iz prsta, nekima samo nakon 2 sata, neki mogu doma.. Kod mene se 3x vadi iz zile, ne smije se jesti ni piti i sjedis.. Nema mrdanja, kakvo doma

I ja sam u Petrovoj tak - 3x iz zile, cekala tamo, jedino sam popila malo vode 🙈😁 I nakon toga test senzibilizacije jedva nasli venu da me pikne 4ti put 😂

E.. Ovo je sad drugi put sto sam isla na ogtt.. Ko da nije dovoljno strasno, kad sam isla na trece vadjenje, pikali su me 3 puta jer nije isla krv.. U guzici sam osjetila kako mi rova po zili.. 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Maša🤰🏼
    06. Listopad 2021. 15:40

Freya evo ja si radim kruh sa pirovom brasnom vec dosta dugo, a stavim ovako cca …
    700 grama pirovog bijelog brasna
    300 grama pirovog integralnog brasna ( dosta ljudi ga nevoli i bude bolji i slicniji obicnom kruhu ako stavis samo pirovo bijelo brasno , ali meni je ovako isto dobar)
    Malo masti domace 
    Malo soli 
    Jednu kockicu kvasca ( u salicu stavim mlijeka malo cukera i kockicu kvasca , kad se digne izlijem u smjesu) 
    To sme mjesam sa onim mjesalom za kruh 😂 i tjt savrsen mi bude 👌

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

Beaa
    06. Listopad 2021. 15:41

Bumbasador predivno izgleda, braco za dječicu! 
    Freya čestitam na velikoj i zdravoj curki. Drago mi je da si sa puno lijepih vijesti došla kući ☺️. Sto se kruha tiče ja ga pravim kao sa normalnim brašnom samo vidiš po dodiru dok mijesiš treba li vise tečnosti, u tijesto dodam raznoraznih sjemenki. 
    Roberta ja nisam željela epiduralnu i pored neopisivoj bolova jer imam panični strah od igli, tako znajući sebe ja bih svo vrijeme mislila na tu veliku iglu. Svakako pri samom izgonu sam vise bila skoncentrirana da mi igla iz infuzije neće probiti ruku (kao da je to uopće i moguće) 😅.  Da se vratim u taj momenat opet ne bih uzelela epi. Zavisi i koliki ti je prag boli, moj nije veliki ali je strah od igle veći pa je to presudilo 😂. 
    Piba drago mi je da se sad situacija stabilizirala i da si došla kući. Sve će biti uredu 🍀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.