Sirenita mislim da je tvoje tocno 😂😂😂
Idem vidit ako mogu to promjenit
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Lorena3009 ja imam neku koja mi odbrojava. Kaze jos 129 dana da mi ostalo 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Evo ako se netko već nije učlanio u bipo klub. Ja sam sad i dobila još 15% popusta, treba se potrošiti 150kn i onda se još dobiju neki pokloni za bebu😅
https://ibb.co/FY5pzWp
https://ibb.co/TL4QdRk
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Po vasim tablicama mi smo vec punih 7 mj. i usli smo u 8. 🤭 Ja imam par komada robice i narucena kolica, jos uvijek bez popisa al u ova 2,3 tjedna je u planu 🙈 Jos mi muz javlja da radi u subotu a trebali smo otic i po robicu od necaka, mislim da cemo se morat u nedjelju zaletit do njegovih 😁
Stigao mi je hba1c, 4.7% a granica je do 7, ne znam je li za trudnice sto drugacije, ja se nadam da je ovo dobro 😊 U mmol je 20 i nesto (vec zaboravila) a ok je do 57.
Freya ja sam gledala ogradice koje idu na resetke, dekice s masnicom u koje se beba moze umotati i zimske vrece iz dada&rocco pa ako imas koju drugu preporuku slobodno 😊
Maso ja sam znala imati probadajucu bol u prvom tromjesjecju i proslo je. Sad sam nedavno imala 2 dana zaredom kratko probadanje pokraj pupka, slicno kao tada ali je proslo, nisam se nista posebno naprezala. Nadam se da kod tebe nije nista strasno iako je dulje trajalo, po tjednima smo blizu. Nadam se i da ce se iskusne mame javiti za kremicu, ja znam da svi spominju neku pavlovicevu kremu i sudocrem, ne znam jesu za iste stvari.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ma ustvari su ove tabele iste samo zavisi kako je na kojoj zapisano, kod moje se broji od nule, na ovoj jednoj drugoj sto sam vidjela od jedan, a oboje je ustvari prva sedmica... Pa tako negdje ako počinje sa 21 a negdje sa 22 neki mjesec ustvari na obje znači isto samo što se u prvom slučaju misli 21+0, sto je ustvari početak 22ge sedmice. Tako sam ja bar primijetila na ovim tablama.
Jao ginger podsjeti me na klistir 🤦
Na prvom porodu nisam ni znala za to, niko mi nije rekao, nisam znala šta me snašlo 😂 a iskreno nisam mogla čini mi se ni birati hoću li ili neću, samo mi rekli lezi na bok hahah
Sto se tiče kreme za guzu, ja sam svoju bebu mazala bademovom kremom, ali iskreno nismo imali problema nikakvih i to je bilo rijetko, malo kad joj se zacrveni. Nakon par mazanja prođe
Lili, klistir je jučer bio udarno pitanje...nekoliko cura je reklo da ga ne želi. Doula je rekla da imaju pravo odbiti, ali da im ona preporuča da ga odrade.
Ja sam odlučila prihvatiti i klistir i sve droge koje mi ponude.😂
Apropos kupnje za bebu, ja se isto moram skulirati...u biti, nisam ni s čim pretjerala dosad, ali kupila sam neke stvari koje mi neće trebati još mjesecima poput podloge za pod. 🙈 A kad mi je bila toliko slatka da nisam mogla odoljeti...
Ja sam morala dobit klistir kad sam išla na operaciju zbog vanmaterične, znala sam šta je i kako to ide ali normalno ne znaš kako će funkcionirat, no ja sam lagano odšetala do wc i sjedila ko tuntlek jer me nije tjeralo pošto zbog svega nisam baš ni jela dva tjedna koliko sam bila u bolnici tako da je meni ostalo u dobrom sjećanju tako da prihvaćam i to, ma sve osim epiziotomije i dripa osim u slučaju stvarne potrebe
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ginger podloga za pod ti je ok skroz od početka, tj ajmo reći nekih mjesec dana starosti, tako da slobodno se raskalaši 😂 Ja sam dobila klistir na prvom porodu, na pobačaju se ne sjećam, mislim da nisam ali sam se sva očistila od injekcija. Nije mi to u sjećanju kao nešto strašno, kao da me nešto malo promutilo pa moraš brzo na wc i realno si za 5-10 min gotov. Ako se ne varam to nije ništa štetno, dapače, tako da ne znam zašto bi netko to kategorički odbijao?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure ja sam mozda tupava ali zasto netko zeli odbit klistir? Oprostite ako sam preskocila tu temu 🙈
Ja si nekako mislim da mi to moze samo pomoc dat mjesta , ocistit se, da mi bude lakse tiskat itd… 🤔
Da pitat cu ginekologa u ponedjeljak dal je to normalno, ali malca osjecam normalno danas i nema nekih bolova tako da stvarno vjerujem da je sve uredu :)
Dali bi neka dobra dusa dala ponovno link onih ruksaka sa ali expressa ? I dali se placa carina? I koliko ih se čeka?
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji