Cima i ja ti zelim svu snagu ovog svijeta dok cekas rezultate. I saljem sve pozitivne vibre da te svemir nagradi dobrim vjestima!
Meni je 3 trudnoca ali jos ne osjetim. Vjerujem da je rano jos. Javim kad osjetim.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Curke, drago mi je citati vec ujutro (zapravo vise ni nije bas jutro hahah) lijepe vijesti.
Cima i ja isto iscekujem nalaz. I ne kuzim zasto te jednostavno oni ne nazovu kad ga dobiju. I mislim da ima sanse da bude danas. Jer ja sam radila nifty u ponedjeljak, za tjedan dana ponedjeljak je bio praznik pa su me zvali u utorak. Ali kad su poslali nalaz vidjela sam da je datum od petka. Tako da moguce da bude danas popodne. Samo sta sam ja zahvalna sta me nisu zvali u petak na dan vjencanj jer ne znam kako bih podnijela te vijesti. Ugl cekamo tvoje lijepe vijesti. I ja sad svasta citam, istrazujem. I jako puno djece se rodilo sasvim zdravo a nuhalni je bio povisen. Sigurna sam da je dragi pribran i za sebe i za tebe i da siri pozitivu. Saljem ti puno zagrljala
Jaivanpa ja ti imam iscjedak od samog pocetka...prozirni, bijeli, svijetlo zuti...dr kaze da je to normalna stvar u trudnoci...ne svrbi niti pecka. UK uredna a brisevi pokazali samo gljivice...njih se zene dosta tesko rjesavaju, ali one su ipak najpozeljnije od svih dijagnoza...
Sto se tice dnevnih ulozaka, meni je par doktora reklo da ih izbjegavam jer su leglo bakterija...
A primjetila sam da kad iscuri to prozirno iz mene i ako nisam u mogucnosti brzo promijeniti ves, pretvara se u zuti trag na gacama...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Citajuci sve ovo dode mi da udem u auto i ravno do tebeCimai da te izgrlim!!! Ali onako posteno ko kad pricaju dosla mi tetka pa me cijelog izmrcvarila nategla obraze i izludila poljupcima!!!! Ja stvarno vjerujem da ce bit sve super!!!! Mislim iskreno mi smo isli na kombinirani samo i rekli sta bude bude iako me ginekologica pocela iz nekog razloga plasit da i cure sa 25 ostaju trudne sa downicem i da mogu svasta ocekivat… sad kad znam da je rizik malen, svejedno se pitam sta ako su pogrijesili, ali opet ja njega toliko vec volim da bi sve dala za njega i nekako me manje strah sveg tog….
eto da mogu da mi doktor dopusta vozila bi do zga samo da te odvedem na sladoled kolace ma sta god samo da ti je lakse i ne razbijas glavu sa svim tim jer znam da ti je pre tesko….. mislim svima je kad saznamo i za obicne gljivice ili tako nesto pa nas ulovi strah a di tebe nece kada ocekujes tako nesto bitno ….😘😘😘😘😘😘😘😘😘 tisucu pusa saljem!!!!!!!!!!!!!!!!
Ivicee ja te čekam dok su još ove "lijepe" temperature za pojesti sladoled brzo će i ova briga proći nadam se, još samo dva dana, to ću još izdržati
hvala ti na ovome jer si me baš nasmijala i razveselila i šaljem ti puseee, tebi i dečkiću
Curke, drago mi je citati vec ujutro (zapravo vise ni nije bas jutro hahah) lijepe vijesti.
Cima i ja isto iscekujem nalaz. I ne kuzim zasto te jednostavno oni ne nazovu kad ga dobiju. I mislim da ima sanse da bude danas. Jer ja sam radila nifty u ponedjeljak, za tjedan dana ponedjeljak je bio praznik pa su me zvali u utorak. Ali kad su poslali nalaz vidjela sam da je datum od petka. Tako da moguce da bude danas popodne. Samo sta sam ja zahvalna sta me nisu zvali u petak na dan vjencanj jer ne znam kako bih podnijela te vijesti. Ugl cekamo tvoje lijepe vijesti. I ja sad svasta citam, istrazujem. I jako puno djece se rodilo sasvim zdravo a nuhalni je bio povisen. Sigurna sam da je dragi pribran i za sebe i za tebe i da siri pozitivu. Saljem ti puno zagrljala
Ja sam tražila da me ne zovu jer želim to sama u miru pročitati, a ne da mi netko kaže dok sam na poslu preko telefona nosite dijete sa tim i tim sindromom i također ne želim da mi oni kažu spol preko telefona tako jer je meni to onak, posebno pa bi htjela i to sama u miru pročitati, zanemari, komplicirana sam ali i da želim da me nazovu, ne mogu, jer je gin kod kojeg sam bila na godišnjem pa kad provjeravaju za nalaz, moraju se prijaviti na njegov mail da vide je li stigao
svakako ću ih nazvati popodne i pitati još jednom^^ hvala ti, pusaaa
Ma nisi komplicirana. Ima smisla to sto govoris :) ja sam spol vec znala pa mi to nije bio problem. Ali nije mi ga ni rekla preko telefona, tek kad mi je poslala mail sam vidjela da pise. Mozda zato jer je druga tema bila puno vaznija za raspravit.
Ugl cekamo to poslijepodne i tvoje dobre vijesti :)
Ja sam tražila da me ne zovu jer želim to sama u miru pročitati, a ne da mi netko kaže dok sam na poslu preko telefona nosite dijete sa tim i tim sindromom i također ne želim da mi oni kažu spol preko telefona tako jer je meni to onak, posebno pa bi htjela i to sama u miru pročitati, zanemari, komplicirana samali i da želim da me nazovu, ne mogu, jer je gin kod kojeg sam bila na godišnjem pa kad provjeravaju za nalaz, moraju se prijaviti na njegov mail da vide je li stigao
svakako ću ih nazvati popodne i pitati još jednom^^ hvala ti, pusaaa
Zakaj bi bila komplicirana? Meni je cak skroz logicno da to sama zelis pročitati u miru i tisini i uz dragoga...:) I naravno u prihvatljivom okruženju...
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Angie ako se ne varam ti si išla u polikliniku Vili i rekla si da je bolje uzeti kao anomaly scan nego 3/4D pregled, jel da? Koliko si se ranije naručila kod njih?
Iva kaj nisi na komplikacijama?
I da li firme iki sindikat isplacuju naknadu ako si dulje od 3 mj na komplikacijama? Zna li netko?
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji