ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maj4
    14. Kolovoz 2019. 10:02

Bilo je veselo noćas nadam se da će sutra biti mirnije 🤣🤣
    Cima svi čekamo s tobom, bit će sve dobro, ja isto svako malo uđem da vidim jesi šta pisala. Nemoj se stresirat beba to osjeti, znam da je lakše napisati nego napraviti. Imaš divnog muža pored sebe 🤞🏻🤞🏻❤

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Točkica37
    14. Kolovoz 2019. 10:03

Cima kolko godina imate ti i dragi?

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

vava
    14. Kolovoz 2019. 10:09

Nasty,
    prvih 5 tjedana trudnoće sam imala kružne treninge, nisam znala da sam trudna, nakon čega sam prestala do pred par dana. laganini, dobro se osjećam i tako ne otičem, jer inače po ljeti mi otiču dosta noge. imam 176 cm i prije sam imala 68 kg, zasada sam dobila 1 kg. inače obožavam slatko, totalni fanatik, a u trudnoći me slatko ne privlači, više slano. sad jedem burek sa sirom, ali da bude zdraviji obrok, jedem uz paradajz i krastavac. u početku sam jela dosta kruh, dok prije trudnoće uopće ne. sad sam smanjila, nisam dobivala na težini nego me napuhavao..

Red Fox
    14. Kolovoz 2019. 10:11

Dobro jutro svima 😊 da se pohvalim da sam nasla bijelo cokoladno mlijeko al ga nisam jos probala dok imam obicno otvoreno 😂 
    Cima svi smo na iglama zbog tvojih vijesti 😊
    Vidim da ima jos vjezbaca tu. Ja sam prije isla tri puta tjedno na kruzni trening (girje i vjezbe sa tezinom vlastitog tijela) al sam prestala kad sam ostala trudna. Jednostavno me strah malo sad svega i odlucila sam odmarati ovih 9 mjeseci. Jako mi fali i jedva cekam da opet krenem, osjecam se bas zakrzljalo ovak. Iako odvalim u danu oko dva sata setnje sa psom al mi se to cini malo.
    Inace, cure moje, meni se cini da je meni trbuh ogroman 🤦🏼‍♀️ u prosloj trudnoci sam u 33.tjednu imala ovolki 😂 kak je situacija kod ostalih kojima je ovo druga ili treca trudnoca? Ne samo da je velik, nego se ja i osjecam ko tada pred kraj 🤦🏼‍♀️ bas mi je sve tesko.

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 10:13

iva4

Jutro… ja se posteno smrzla sinoc🤣🤣 jedva cekam da bas zahladi i da mogu bit pod stooo dekica i pit kakao bez da me neko cudno gleda ko sad😬 bas volim nekako zimu🤗🤗
    Inace danas je mm rodendan, a ja mu nisam bas nista kupila kako nemogu setat puno okolo, pogotovo po ducanima pa sam mu samo tortu narucila😕 dobro ima i bebu u trbuhu🤣🤣
    Sretno svima danas na pregledima ❤️❤️❤️ Cimajavi se ako saznas nalaaaaz❤️❤️

Ja obozavam zimu i jesen. Meni osobno jako carobna godisnja doba i jos onaj normalni dio proljeća ako proljeće uopće postoji :)

Ma beba mu je najveci poklon uz tebe :) nece se sigurno ništa buniti :)

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 10:16

C1M4

Nisam ni ja izdržala do 12h haha, ali nažalost još nije gotov nalaz.. Izludit ćuuuuRekli su da zovem popodne još pa ako ništa onda u petak da zovem, tko će izdržati do tad hahJoj Angieja se nadam da ti ružni snovi jesu onda neki dobar znak xd

Cima nazovi ti opet popodne! Nemoj se stresirati! Budi pozitivna! Drzim Drzim ti fige da je bebolino super 🤗😘 saljem ti veliki virtualni zagrljaj! 🍀♥️

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

vava
    14. Kolovoz 2019. 10:19

cima, to je zasad samo mogućnost, a nadam se da će ovaj rezultat potvrditi da je sa tvojom bebicom sve u najboljem redu

"Samo jedan embrij s Downovim sindromom dolazi u desetom tjednu trudnoće na 1064 trudnoće kod 25-godišnjih žena, kod onih od 35 godina jedan je embrij s Downom na 240 trudnoća. U dobi od 40 godina stopa Downovog sindroma se dodatno povećava s jednim slučajem na 53 trudnoće, odnosno u majki od 45 godina s jednim slučajem na 19 trudnoća"

Eto, zbog ovoga, ispada da je meni rizik 1:53 (samo na godine), a to ću znati u petak na ranom kombiniranom, ali pozitivno mislim da samo jedna bebica na toliko ima downom, a da sam ja među ostalim 52..

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 10:20

flower

Hej cure… Evo ja stigla sa pregleda, sve je super, rekao mi doktor da se mogu i na Sljeme penjati ako hoću 🤣 ali nemam potrebe za tim trenutno, haha…
    I moj idući pregled je 11.9.
    Sretno svim curama na idućim pregledima, ja odo opet na more neka dva tjedna, pa vas neću toliko čitati, možda nekad i nekad skicnem da vidim dali ima što god novoga 😊

Čestitam na urednom pregledu. Lijepo se provedi na moru i uzivaj! 🙂🧜

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

C1M4
    14. Kolovoz 2019. 10:23

Meni je žao što ste i vi na iglama zbog mene ali je stvarno lakše uz toliku podršku zvati ću svakako popodne ma predivan je i mogu samo biti zahvalna što imam baš njega kraj sebe ja imam 23, dragi 24

Aristea
    14. Kolovoz 2019. 10:25

vava

cima, to je zasad samo mogućnost, a nadam se da će ovaj rezultat potvrditi da je sa tvojom bebicom sve u najboljem redu

"Samo jedan embrij s Downovim sindromom dolazi u desetom tjednu trudnoće na 1064 trudnoće kod 25-godišnjih žena, kod onih od 35 godina jedan je embrij s Downom na 240 trudnoća. U dobi od 40 godina stopa Downovog sindroma se dodatno povećava s jednim slučajem na 53 trudnoće, odnosno u majki od 45 godina s jednim slučajem na 19 trudnoća"

Eto, zbog ovoga, ispada da je meni rizik 1:53 (samo na godine), a to ću znati u petak na ranom kombiniranom, ali pozitivno mislim da samo jedna bebica na toliko ima downom, a da sam ja među ostalim 52..

Svida mi se sto si tako pozitivna. Tako i treba biti .. mojeg brata je mama rodila sa 42 godine i evo ga djecak od 8 godina jako pametan i inteligentan i sve je u redu. Ne treba u strahu zivjeti. Ono sto nas ceka je neizbježno ali treba biti uvijek pozitivan... :) 
    Ja nisam isla na nikakve provjere jer imam 25g pa si mislim male su sanse. I nemam nikoga u obitelji sa poremećajima. mozda je glupo od mene. Ali opet nikad neznas. Svi ti testovi mogu pogrijesiti i skuzi se kad je vec kasno i sta ces. Sok bi bio iovako ionako , saznala u toku trudnoće ili na porodu svejedno bi bio sok. Ne možeš se na neke stvari pripremiti,pogotovo ne na ono sto nikad nisi iskusio. Možda griješim ali eto to je moj stav ...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.