ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    TinchiSk
    05. Kolovoz 2019. 05:45

Jutro, cure! Ja ni dalje ne mogu spavati, sada zbog glave koja tuguje pa da se malo javim. Nadam se da vam to ne smeta. I nadam se da ne mislite da sam ja trol 😱 Mene je skroz iznenadilo kad sam to čitala, da toga ima po forumima. Ja sam inače baš naivni tip koji svima vjeruje, a grupa je baš super povezana i puna podrške i pozitivne energije. 
    Moram komentirati svekrvu, zbog toga se zapravo i javljam.
    Znači, u subotu su me pustili doma i trebali smo k njima na ručak jer su nam na putu od Zagreba prema doma. Ona je to predložila, ja čak ni nisam bila za, htjela sam što prije doći doma i biti sa sinom i dragim. Ipak prestanem, da bi oni morali ići na selo kod bake slagati drva ili tako nešto. Ok. Došle su mi prijateljice, donijele palačinke, naplakale se.
    Doći će sveki jučer oko 4. Imaju 45 minuta autom do nas. Još ja odspavala poslije ručka, budim se oko pola 4, dragi ih zove u 4 da vidi gdje su da bi oni rekli da su se upravo probudili i da neće doći. Ima li koja goru priču? A znaju da ja nemam roditelje i nikog. Katastrofa! Srećom pa sam ja fizički dobro pa smo zajedno skuhali ručak i sve jer da ovisim o njima, gladovali bi. Nisam zlopamtilo inače, ali ovo me baš zasmetalo. Posebno što sam sad u baš emotivno teškoj situaciji. 
    Vas sve ljubim i pratim dalje, pusa vama i bebicama 😘

Točkica37
    05. Kolovoz 2019. 06:24

Jutro 
    tinchi ti si nasa i ocekujem da ces nas popratit i javit se. Mene komarci bude svako jutro. Nadam se da sutra idemo doma u svoj krevetac hihihi

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    05. Kolovoz 2019. 06:26

A sveki... briga te... to govori o njima... davno sam to zakljucila i uopce se ne sekeriam i stvarno mi.je nivo stresa puuuuno manji... globalno pricam o bilo kakvim nepravdama...

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Aristea
    05. Kolovoz 2019. 06:38

Tinchi  lijepo te je čuti. Samo se ti javi...ma nemoj se uopće zamarati s njom. Neki ljudi uopće nemaju mozga. I sad kad ti se najavi nist se nit pripremaj nit zovi nit pitaj. Imaj svoj mir, a nju ko šiša. Kak dođe tak ju ugostis na isti način. Svijet se ne vrti oko nje a sad najmanje. Drži se i oporavi se pa u nove pobjede! 💗💗💗

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

samojed
    05. Kolovoz 2019. 06:48

Jao cure cjelu noć me je glava prebolila dio gdje su sljepoočnice stavljala sam hladnu oblogu vezala glavu al tek me je oko 3 prestala bolit već drugi put u sedam dana da me tako opasno boli a inače me nikad glava ne boli

Aristea
    05. Kolovoz 2019. 06:48

Meni misli doc moja mama i njegova i jos jos njegova sestra iz Švedske ce ce se zaletit iza Božića. I ne budem nikoga dvorila niti nakuhavala gozbe. Imat cu malu bebu prvi put u zivotu  i bavit se s njom. Dragi ce biti doma jedan dio i neka skuha. Mislim moja mama znam da ce mi pomoći sve. I dok sam bila u bolnici zbog operacije jajnika došla je  u Zagreb da me vidi i dragom skuhala makar on zna sam..al za njegovu cisto sumnjam. Ionako tu dolazi dok treba skitati po Zg i samo prespavati. Prije sam se nervirala a sad vise ne. Neznas doci ko čovjek u goste nego samo dođeš skitat a nas narucujes da dolazimo svaki drugi vikend. Jos bi se zamarala kak kaj skuhat kaj gospi ne bude valjalo. Jednom je dolazila 4 dana, te cu ovaj te sutra, pa preksutra. Bas sam onda poludjela i rekla dragom i rekla kaj je ovo autobusni kolodvor Zagreb i svatko se sjati kak mu dode. Ja radim i on radi preko tjedna i ne može to tako ... Bas nece ici. Svi imaju vozacke vozacke i aute i čim se preselimo u kucu smanjujemo odlaske jer je i njemu i meni više pun kufer da mi jedini imamo vremena, a njegovi sam prigovaraju o dolascima a dolaze iz drugih potreba a najmanje radi nas. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    05. Kolovoz 2019. 06:51

samojed

Jao cure cjelu noć me je glava prebolila dio gdje su sljepoočnice stavljala sam hladnu oblogu vezala glavu al tek me je oko 3 prestala bolit već drugi put u sedam dana da me tako opasno boli a inače me nikad glava ne boli

Hjoj,neznam mene kad bi u početku jako bolila žena iz ljekarne bi mi dala lupocet i kao smijem to popiti. Ali svejedno pitaj da te ne uputim krivo..i masaza stopala meni u tom slučaju pomogne...

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Lavica27
    05. Kolovoz 2019. 07:13

Joj Tinchi kakav trol,ne pričaj gluposti... Ako me netko trola na grupu nek trola,dobro mu ide. 
    To je grozno šta su ti napravili :( Mislim da bi MM rekla da im kaže da nemoraju više ni dolaziti.jos di ti popustljiva,Ja nisam htjela nikog osim svojih vidjeti...

Ja nemam problema sa svekrvom već sa sogoricom. Ljubomora na na najjače,što je tužno zapravo. Obje imamo po jedno dijete A njen muž nije htio drugo. Kad dam ostala trudna muž ju je nazvao a ona nije ni cestitala, nego rekla da oni rade na drugom a ona nemože imat više djece na sto ju je on pitao kakve to veze ima s informacijom da sam ja trudna. Nije me ni nazvala ni ništa nego poslala poruku na zajedničku grupu. Kako sam doma mirovala nije ni pitala ni ništa i kad je bio od M rockas smo se vidjele prvi put otkad su saznali znači ona se pravila da ja nisam trudna. U nijednom trenutku nije spomenula trudnoću a kamoli pitala kako si,zna da sam na mirovanju bila. I sad je ona trudna, e sad se priča o njenoj trudnoći naveliko. Ne znam jel mi smjesnije il tuznije. Svakom na dušu...

C1M4
    05. Kolovoz 2019. 07:16

Ah te svekrve, ja ih imam dvije ako vas tjesi posto su mm-ovi rastavljeni, a tata mu se ozenio opet😅 sa njegovim tatom i  zenom ne pricamo vec jedno godinu dana otkad smo izgubili prvu bebu jer ja mm-a "samo navlacim na dijete da bi morao kasnije placati alimentaciju" kao ja izvalcim novce iz njega😅 i svasta nesto su govorili za mene i njega tako da smo prekinuli svaki kontakt s njima, mm ima brata blizanca koji zivi tamo s njima i stariju sestru koja takoder nema vise veze s njima jer su pohlepni i samo gledaju na novce😊 a prava sveki haha ona je okej i stvarno nam puuuno pomogne, ona zivi blizu nas pa smo skoro stalno jedni kod drugih😊 malo "pametuje" sad kao nemojte nista kupovat sve cete dobit od drugih(sto i je istina, ali zelimo imati nesto i svoje ako se u buducnosti odlucimo za jos jedno), ali ajde, prezivi se to jedini sto svaki dan slusam kako trebam mm-a odmah navesti tamo kao oca da dijete ima njegovo prezime😅 mi smo vec 5 godina zajedno, ali svadbu ne planiramo jer nam je ovako super i ovako nam je kao da smo u braku pa je ona sva u strahu da dijete ne bi nosilo moje prezime haha, ali inace je super😁

Aristea
    05. Kolovoz 2019. 07:18

Lavica27

Joj Tinchi kakav trol,ne pričaj gluposti… Ako me netko trola na grupu nek trola,dobro mu ide.
    To je grozno šta su ti napravili :( Mislim da bi MM rekla da im kaže da nemoraju više ni dolaziti.jos di ti popustljiva,Ja nisam htjela nikog osim svojih vidjeti…

Ja nemam problema sa svekrvom već sa sogoricom. Ljubomora na na najjače,što je tužno zapravo. Obje imamo po jedno dijete A njen muž nije htio drugo. Kad dam ostala trudna muž ju je nazvao a ona nije ni cestitala, nego rekla da oni rade na drugom a ona nemože imat više djece na sto ju je on pitao kakve to veze ima s informacijom da sam ja trudna. Nije me ni nazvala ni ništa nego poslala poruku na zajedničku grupu. Kako sam doma mirovala nije ni pitala ni ništa i kad je bio od M rockas smo se vidjele prvi put otkad su saznali znači ona se pravila da ja nisam trudna. U nijednom trenutku nije spomenula trudnoću a kamoli pitala kako si,zna da sam na mirovanju bila. I sad je ona trudna, e sad se priča o njenoj trudnoći naveliko. Ne znam jel mi smjesnije il tuznije. Svakom na dušu…

Ma i moja je takva, cudna biljka. Kad smo saznali spol tj dragi im je javio.. javila se meni čestitati samo njegova najmlađa sestra, a mama i starija sestra nist. Katastrofa....ova sestra iz Švedske i jedna iz Sarajeva su druge sestre iz ocevog prvog braka i one su fkt super prema nama. Ipak su starije i zrelije i imaju svoju djecu i znaju se radovati tuđoj sreći. Ali bez obzira na godine eto ima i budala nažalost.Godine nužno ne znače i ozbiljnost, barem ja takva iskustva imam... Ja na to gledam kao ljubomoru i to je sve. Nisu imali sređene živote i sad smo mi krivi kaj se volimo i poštujemo 9 godina. 

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.