ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lala3
    04. Kolovoz 2019. 22:21

Trolovi i svekrve top teme 😂.. ja sam o svojoj pisala tako da mozete predpostaviti da je i kod nas bilo svega i svacega, između ostalog nije pricala samnom kad je cula da sam trudna s prvom bebom 🙄🙄.. iako je to prvo unuce, njoj je to tako tesko palo da je jednistavno okretala glavu od mene, tad smo i odselili od njih.. a trolovi haha joj Goga bas me interesuje na koga mislis 😁.. meni je samo jedan komentar zapao za oko i tad sam pomislila da nije trol, nesto o zabranjenim odnosima i mislili se na sve "rupe".. mozda nisam u pravu, ovo je nagađanje, ali mi je samo taj koment bio cudan...

lala3
    04. Kolovoz 2019. 22:22

A mozda sam to i na jesenskim procitala jer i njih pratim 🙈🙈

MaRe
    04. Kolovoz 2019. 22:27

Angelly ja sam ga vidjela u Magic Baby..cak vidim da je sad na akciji. Al ja ga planiram kupiti preko u srbiji ili mozda bosni ako uspijem naci trgovinu koja ima dostavu ili da je blizu granice jer je milju kn jeftiniji nego kod nas...ne znam sad gdje mi je link na jednu trgovinu tamo di sam ih vidjela u svim bojama al dostavljaju sam unutar granica xD

Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 22:31

lala3

A mozda sam to i na jesenskim procitala jer i njih pratim 🙈🙈

Lala  ma nece se trol  izdati jednim  komentarom to vidis pa cjelokupni  dojam prosudis. Meni prof deformacija  da analiziram sve  pa tako i ovde al x puta  mahinalno. Inace  pokusavam  da iskljucim  mozak i budem  samo trudnica ☺️ što se tiče  svekrva moja je drugaciji  mentalitet hladna Svabica koju ne zanima ni ona sama,  a kamoli  šta joj sin  i nevista  rade pa nemam problema. 😎 🤗 
    Sex je samo misaona imenica za mene trenutno a i do kraja rekla bih. Šta da kažem osim jadni mm. 🙈

Gogaa_V
    04. Kolovoz 2019. 22:35

I da Raštika slobodni ti nama dodji, nemoj da se osjećaš da nisi dobro dosla kao ja ponekad 🤣 u vašoj "sobi". Šalim se neka te nama, a i ja virnem  tu i tamo kod vas  da vidim ima li novosti  kod tebe,  a sad pratim i Coco jer sam skužila da ima  dijganozu  kao i mi.  

Maj4
    04. Kolovoz 2019. 23:38

Ajme cure jeste se raspisale, cijeli dan škicam ali imam tako nekih dana kad sam ljena za tipkati 🙈
    Mene čisto zanima kako će mi biti sa sveki kad dođe beba. Ja i dragi smo 4g skupa i stalno je pilala da bi unuče a ima ih već četvero, ali oni eto nisu tu (mi smo u Kninu oni Banja Luka i Beograd) pa sam sad najednom i snajka a svadbe ni na vidiku nama je ovako lijepo, više puta je pokušala da mene zove da bude u toku šta ima kod nas i gdje joj je sin šta joj se ne javi, isprva sam se javljala poslije sam ignorirala pozive jer je znalo bjti dana da me zove češće nego moja mama koja je 400km dalje od mene i vidimo se nažalost 3-4 puta godišnje. Živo me zanima kako će to biti kad rodim 🙈🙈 morala sam se i ja pojadati 🤣🤣
    A što se tiče odnosa, nemamo nikakvih zabrana, tako da uživamo 💑💑 baš me zanima hoće li dragi imati izjave da ga je strah bebe pošto je drobić krenuo rasti 🙈🤣

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

samojed
    04. Kolovoz 2019. 23:45

Joj cure glava me ubija ne znam sta vise da radim

Maj4
    04. Kolovoz 2019. 23:52

Zavisi koji dio te boli, mene znaju sinusi i oči ( imam malu dioptriju pa ako sam duže od dva dana bez naočala 🤯) pomaže topla voda ili kapi za inhaliranje na sljepoočnice.
    Ili popij tabletu, lupocet i lekadol smijemo 

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Angelly
    05. Kolovoz 2019. 01:16

I tako...0 bodova za moje spavanje danas ocito...okrecem se i okrecem i nikak zaspat...inace uopce nemam problema s tim, dapace velika sam spavalica... ima jos kog budnog ?😁

Omerta
    05. Kolovoz 2019. 03:15

Evo mene budne i malo zivcane!  Spavamo svi troje otkad smo dosli kod mojih u istom krevetu u spavacoj. Inace je to ok, tako uvijek kad smo tu, krevet velik, ali nocas prozor ne mozemo otvorit jer vani smrdi po ugljenu, a maloj vruce ako je u sredini pa se rita ko luda, jos me sutnula nogom u trbuh. Nedo Bog da ima pokrivac na sebi ili pidjamu, njoj stalno vruce, najbolje kad samo u gacama spava i u svom kreveticu. Nadam se da cemo uskoro biti u prilici pogledati neke stanove u Zg, prije par godina smo bili iznad Britanca, u ulici Goljak pa bi tako i ovaj put pikirali blizu centra, negdje di nije buka, al da je dobra povezanost jer smo bez auta. 
    Pisale ste o odnosima, tu za sad nemamo problema, uglavnom je dragi inicijator (muski i njihove potrebe), iako ni ja se ne zalim.. samo nije sad da imamo nesto puno prilika, puna kuca..eventualno zakljucat se u kupaonu ili po noci, haha.. Zadnji put je ocito bila poza malo zeznuta jer mi je poslje izaslo malo blago rozastog iscjedka  osjetiljivo to dole. Hoce jos nekome tako?
    Nis, idem spavat.. dragi ujutro putuje, sestra ide na more pa cemo nas dve (tri) solirat sa mojima. Ps: bio neko na novootvorenim bazenima u Samoboru? Trebali bi skoknut u utorak, vrijedi li?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.