Mi smo u stanu od 57 kvadrata i pas je s nama i mislim da je to za nas troje+pasonja sasvim dosta.Uvijek ima mjesta i za goste.I ovo mi je sada tesko spremati😂😂
Ja se na svoju sveki ne mogu zaliti, u nista se ne mjesa a znamo ako nam nesta treba pomoci da mozemo racunati na nju...kada se beba rodi prvi par dana neka nam donese rucak i pomogla je i previse😀
Rastiku i ja znam jos dok smo planirali trudnocu i samo nam ti pisi i brzo nam se pridruzi s dobrim vjestima..
Ma ja iskreno ne zelim veci prostor odrasla sam u velikoj kuci koju sam usput i nasljedila pola sa sekom koja ima svoju kucu. Tako da ja imam di ici da mi je tijesno. Al ja ne mislim biti rob ciscenja kuće i ogromnih stanova. Zato smo i kupili manji stan da imamo sto manje za odrzavat i sto vise vremena za sebe.
Rastika ❤️ slobodni ti nama pisi bar sto se mene tice jer svaki savjet je dobrodosao.
Za pH mokrace slazem se da moze biti i neutralna jer ovisi o hrani i picu koje konzumiramo, al zenska je eto tako rekla da vecina ipak ima blagokiseli realciju pa urin bude drukcije nijanse od plodne vode. I da se to provjeri tako da se umoci taj papir u casicu s urinom i pusti, i onda na ulozak di se pretpostavi da curi plodna voda se stisne papiric i onda usporedi jer navodno pH mokrace se ne mjenja bas sad preko noci.
Ja kad slusam price o svekrvama zahvaljujem se na svojoj svaki dan xD... jer stvarno sam se naslusala razno raznih prica... pa evo i od vas ovdje naslusas se svacega. Mi jos uopce nismo krenuli u nabavku ovih vecih stvari, al meni se kao krevetac jako svidja onaj medo 3u1 samo mi je zao sto u RH mi izgleda da imaju samo bijelu varijantu 😒.
Iva nezz meni su sestre rekle da uzv nema utjecaja na plod (al one su tek u procesu stidiranja medicine) tak da ono. Netko je rekao da je taj 4d nesto jaci... a sad kak to sve utjece jedno s drugim tu sam laik xD. Budu se javile valjda ove cure s konkretnijim znanjem i iskustvom.
Hahaha da. Jednog dana trebamo otvorit posebnu grupu na forumu i dijelit nacine na koji mucimo sinove i snahe 🤣
Iva4 meni se čini puno, ali ne znam, možda i nije. Da nazoveš pitaš ginića za savjet.
Hahaha da. Jednog dana trebamo otvorit posebnu grupu na forumu i dijelit nacine na koji mucimo sinove i snahe 🤣
Ma mi ćemo bit dobre sveki.. Al može grupa🤣 dobro bi došao ispušni ventil..
Ja znam da svi postajemo malo ludji sto smo stariji 🤣 odnosno ko da se vracamo u neku djecju fazu... i sigurno ce nam dobro doci potpora grupe koja nas razumije 😁
Sortiraj odgovore
Najstariji