ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    C1M4
    04. Kolovoz 2019. 21:50

MaRe ne znam jel tako i drugim curama, ali meni nece link, pise da stranica nije pronadena ili nije ispravan link..🤷🏼‍♀️

04. Kolovoz 2019. 21:55

Ljudi bilo mi jako neugodno jos na pocetku rec da ja NE ZNAM KAKO VAS OZNACITI😂 ..samo ime..da nemoram jednu po jednu😂 ako me kuzite.Pa vam ovako bez da sam vas oznacila zahvaljujem na uputama o seksu.Vidim sve to radite pa zasto da ja budem na crvenom svijetlu kad je trudnoca uredna😀

C1M4
    04. Kolovoz 2019. 21:57

Eleonore ma samo stisnes ovo B da podebljas i upises ime rucno haha😋 nema opcija da oznacis bas nekoga🤷🏼‍♀️ tako je, nemas brige, a i pitaj gin sto ti kaze ma da ti si sad vec 15tt ako se dobro sjecam tako da nemas razloga za brigu😊

MaRe
    04. Kolovoz 2019. 21:58

Da probam ponovno link 
    https://www.funbaby.hr/lorelli-djecji-krevetic-maxi-plus-white.html

Angelly
    04. Kolovoz 2019. 22:00

Sad je ok link, isla probat 😁

C1M4
    04. Kolovoz 2019. 22:01

Sad radi😁 meni su fora ti 3u1, 4u1, 5u1 krevetici jer zauzimaju manje mjesta, a prakticki dobijes sve za manje novaca🤷🏼‍♀️ mi smo nasli Nova 5u1 u baby landu😊

MaRe
    04. Kolovoz 2019. 22:09

Meni je Medo bio prvi sto sam vidjela kad sam usla u trgovinu i to je bilo to..ne svida mi se nijedan drugi model 😁

04. Kolovoz 2019. 22:10

Meni svaki puta dok napomene "bez odnosa" jer mi jos vodi pod rizicnu. Tako da sve vi koje nemate takve zapovijedi uzivajte ❤ A ja jadna moram apstinirat 😥

Angelly
    04. Kolovoz 2019. 22:15

Di kod nas ima izlozen meda? Meni se on jako svidio nakon sto je neka cura ovdje jos davnih dana link stavila al u zivo ga jos nisam nasla.

Juno
    04. Kolovoz 2019. 22:16

Svekrve danas na tapeti. Ko da je moja znala pa mi slala poruke. Dopisujemo se preko messengera dok su ona i svekar u Kanadi. Prvo sve super, kako smo, kako je bebica itd i pita da li mogu vijest o trudnoći proširiti dalje. Napišem joj naravno da mogu jer ne tajimo. A onda najednom krene kako nije u redu na koji način smo vijest im objavili. Prvo smo rekli njima video pozivom, snimali moj trbuh i stvari koje smo kupili za bebicu i sve im objasnili. Taj dan navečer je mm svojoj sestri kod koje su oni sada poslao sliku robice i kad ga je pitala što je to napisao joj je robica za našu bebicu a ona mu odgovorila riječima:Mislim stvarno, kaj je ovo. On na to više ništa nije napisao i lijepo sam mu rekla da ona ništa nije skužila. Sad moja sveki tupi kako se šogorica ljuti na nas jer joj nismo mi rekli nego oni tek za par dana i piše mi da bi nam bio red da ju nazovemo i sve joj lijepo mi velimo. S druge strane nema pojma da se mi dopisujemo sa šogoricom i da je jako sretna zbog nas, stalno pita kako sam... Mm je lud na nju i naravno da joj je odmah išao napisati da se ne miješa u bratske i sestrinske odnose i da me ne zamara s takvim glupostima. Svašta joj pada glupog na pamet jer ne zna što bi od dosade pa izmišlja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.