ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    04. Kolovoz 2019. 20:51

Meni je za uzv ginic reko da nije za bebu dobro precesto. Al ne i kolio cesto je previse. Al ja mislim ic na 4d cca tjedan dana nakon iduceg uzv u srijedu.

Angie1205
    04. Kolovoz 2019. 21:17

Iva  moja gin je meni odmah na pocetku rekla da ona ne voli raditi uzv ako je posljednji radjen prije manje od 2 tjedna, pa sam si sad ovaj 4D nekak nariktala 2tj prije kontrole kod nje. Vjerojatno jer ima nekakvog utjecaja.

04. Kolovoz 2019. 21:18

Mislim da se ne preporuca precesto raditi vaginalni koji se radi do 12 tjedna. O utjecaju uzv na bebe postoje razne teorije pa najbolje da pitas. Meni je jedna dokica na hitnoj rekla da se kod malih trudnoca ne preporuca paliti dopler a moj ga gin svaki put pali. 🤔

04. Kolovoz 2019. 21:33

Ljudi ja okrecem malo temu.Imam pitanjce zapravo😣😀
    Vec sam pitala nesto slicno no moram opet nesto slicno.Kako vi stojite sa spolnim odnosima? Ja sam imala odnose u prvom tromjesečju i imam ih sad u drugom.Naravno ne cesto i ne jako ,no,mene muci da se moze nesto dogoditi iako mi je trudnoca uredna.Urednija ne moze biti.Stvarno nemam ni jedan problem (nadam se da ce tako ostat).I eto..nakon odnosa znam imat ko mali blagi grcic..samo to.Dali je to opasno? Dali je pametno imat odnose uopce? Da naglasim da mi je zadnja dva tjedna velika zelja..imat odnose jel.Ne znam sta mi je.
    Sta vi mislite o tome?😣

04. Kolovoz 2019. 21:34

'Vec sam pitala nesto slicno no moram opet nesto slicno' - ova recenica mi je bila super😂

Angelly
    04. Kolovoz 2019. 21:39

Ja imam odnose fakat ful cesto :x... i isto mi je trudnoca uredna bez nuspojava tak da ono, obzirom da mi ne skodi se ne stedim bas trenutno.. xD kad mi postane teze odnosno ja veca mislim da cu smanjit ucestalost

ena10
    04. Kolovoz 2019. 21:43

Iva 😊
    Kada sam.ja ležala prije dva tjedna u Petrovoj i na Rebru ono par dana, radili su mi 7 puta UZV u dva dana.. I na kraju, kada mi je urolog na rebru radio zadnji  uzv,  doktorica je viknula pa to će biti sedmi, a on je rekao da ni meni ni bebi ne šteti UZV i neka mi ga naprave.. Pa sad, kako tko uzme:/

Eleonore-mi zapravo u prvom tromjesečju smo jako slabo prakticirirali odnose, jer je mm bilo jako strah ta tri mjeseca koja su "rizicna", sada češće, i za sada oboje imamo ok stav prema tome.. vidjeti ćemo kako će biti kad trbuh naraste😁
    Želja za odnosima je normalna, zbog hormona, sjećam se svoje kume, ona je pričala da na samu pomisao o seksu može doživjeti orgazam😂🙈
    E sad za grc, neću pametovati,  ali mislim da je to normalno, proguglaj , zaboravila sam 😂

MaRe
    04. Kolovoz 2019. 21:46

Angelly i ja sam zapela za Medu :) Da,u Hr ima samo bijeli al nasla sam mu jednu zamjenu https://www.funbaby.hr/namjestaj/transformeri/lorelli-maxi-plus. Iako mislim da cu prvo pokušat van RH kupiti medu.
    Eleonore dok je god trudnoća uredna možeš "nježno i polako".Riječi dr kad sam je pitala 😂 Iako dragi i ja smo trenutno na dva kraja Hr pa mi to tak svejedno xD

C1M4
    04. Kolovoz 2019. 21:47

Pa ako se ti dobro osjecas zasto ne😁 tako je i kod mene, nije tak cesto vise jer me opet malo strah, ali ako me nista ne boli i dobro se osjecam onda da haha😊 a ovaj grcic je normalan, i ja znam imat lagane grceve kasnije, ali to je normalno jer maternica "radi"😅

Angelly
    04. Kolovoz 2019. 21:50

Mare ako naletis van RH na medu negdje ajde proslijedi mi info :D a link cu pogledat cim dodjem doma jer tu mi je net koma pa se sve ucitava vjecno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.