Hvala vam svima na podršci.. fakat ste me nekako, nasmijale i smirile... 😊💕
Puno mi znači što ovako mogu tu se vama ispovijediti.
MM će to srediti sutra, makar, već je i on na rubu radi nje...ona je jako zločesta, i onda joj on svašta zna u afektu reći, a ona samo sjedi, i onda kao, rasplace se jer je ona "žrtva.. "
Jao cure moje.. ja sam prespavala nakon fucka cijelo popodne. Bas vec dugo nisam popodne spavala,al me danas samo slozilo.. nasla sam si finu poziciju na kaucu.
Neka je napisala da ce stavit prematalicu na masinu kaj mi je bas dalo ideju sad! Bas smo jucef uzeli police za veseraj za iznad masine i susilice pa bude mi povrsina na masini mogla bit prazna za prematat ili kadicu stavit. ok to je rijeseno, onda budemo uzeli ormar visoki odmah.. Sad sam si super kaj sam to rascistila.
Dok ja spavala vidim puno bilo o trolicama. Ja sam tak naivna i onak skroz lako svima povkerujem sve jer uvjek nekak krecem od sebe. Al nekak nikak nemrem vjerovati da ima tak losih ljudi koji to radw iz ciste zloce, meg uvjek trazkm opravdanne neko.. mozda ima zena koje su obolile od tuge i ocaja zbog neuspjele trudnoce il nekaj pa iz ocaja glume da su trudne da se bar na moment osjete ko da su dio tog naseg predivnog perioda zivota,kolko to god bilo bolesno. Meni je forum skroz nova stvar pa mozda ne pisem precesto, al mi je ovo super grupa kaj smo bas sve tak po prilici u istom periodu zivota pa se mozemo kuzit i podupirat skroz jer nam iste stvari trebaju, pogotovo kaj to u stvarnosti nemam od kog.
Kaj je tice prigovaranja kaj ste si kupili za bebu, mene moji uvjeravali kaj cwmo kupovat kindac a imamo moj stari i ima seka od djece, a ja govorim da hocemo djetetu bas kupit njegov bar zbog naseg dodatnog povezivanja i da se mm osjeca ukljuceno u cijelu tu euforiju. Svakakvih prigovaranja smo imali zadnjih dana, tak da sam odlucila da bumo si sve sami kupili, pa i kolica koja sam od seke trebala dobit, jer ne mislim zbog toga trpit to da netko misli da mu se moram osjecat duzna i zahvalna.
Na kraju krajeva uvjek mogu posle prodat jer nemam mjesta u stanu za skladistenje.
Ajme sad vidim da sam stisnula f umjesto r.. pisam od smijehaaa! mislih nakon Rucka!
Grizli imas stan od 60 kvadrata i to je premalo za vas troje?? 😂😂😂😂😂
Nas 4 je sad u stanu od tolko kvadrata plus pas i beba na putu al ajd selimo se uskoro aBd 🙏🏻
Al ovo je stvarno presmjesno kaj vas maltraju bzvz, probaj ti njih pitat u kolko kvadrata su stanovali kad su oni bili klinci 😉
Rastika nije troll to vam garantiram i sve sto napise je iz sigurno dobrih namjera al isto tako znam da se ona nece naljutit kao danas doticna ako joj ukazes nesto krivo. 🤘
Samonezelje u ovom stanju bi i ja nakon toga prespavala popodne 😂😂😂 Kasno ti sad da se ispravljas hhaha
Ja odkad sam na go zadnja 3 dana sam se vratila u rutinu spavanja poslje rucka. To mi je nadrazi dio dana 😁
Hvala vam svima na podršci.. fakat ste me nekako, nasmijale i smirile… 😊💕
Puno mi znači što ovako mogu tu se vama ispovijediti.
MM će to srediti sutra, makar, već je i on na rubu radi nje…ona je jako zločesta, i onda joj on svašta zna u afektu reći, a ona samo sjedi, i onda kao, rasplace se jer je ona "žrtva.. "
Joj Ena10 moja, kao da citam o svojoj svekrvi, s kojom zivim btw. Samo sto je mm vec odavno rijesio to s njom i zna da se ne smije mijesati, znam joj i ja nekad reci kad pretjera. Jedino sto me sad davi sa pricama konstantno... pricu o rodenju mm sam cula 500x pa sad moram opet 😣😣
Ali dobro, kakve smo scene prije s njom imali ovo je ok
Ma cure nisam rekla da je Raštika trol već mi se na prvu tako učinilo. No njena kasnija reakcija je pokazala da nije tako 😊 Ja sam inače imala u bližoj okolini iskustva da je jedna žena pročitala neku glupost na forumu i time zapravo štetila djetetu. Na sreću na kraju je dobro završilo no moglo je biti zlo. Zato malo možda burno reagiram na dezinformacije, pa bilo one i nenamjerne. Mogu i žene u ljekarni pogriiješit vjerujte mi 😊 Moze pH mokraće biti i neutralan ili blago lužnat... tako da samo pH nije valjsn zs razlikovanje. Ti ulošci sadrže vjerojatno i još nešto no što nemam pojma ma neću pisat gluposti 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji