Ajme stvarno neke svekrve imaju tu neku povezsnost sa sinom pa se osjećaju ugroženo što im dite stvara obotelj. Jaivanpa proći će i tu tvoju s vremenom. A do tad je držite na distsnci.. Što dalje to bolje.. Ajme grozna sam, ali svašta di one dopuštaju. Mojoj sstri je ova stalno pametovala oko bebe i kvocala, dizala se po noći i trčala kod bebe, a ova doji.. umjesto da joj pomogme skuhat i pospremit. To nije htjela.. Sestrin muž je to s njom riješio jer bi je moja sestra mislim zatukla u neko doba. Na kraju je vrlo malo dojila od stresa i svega. Zato treba ih što prije likvidirat.
Moja sveki je ok prema meni, ne viđamo se pre često ali se čujemo povremeno.. Jedino što mi kod nje smeta je što stvarno puno priča, al ono ne gasi se. Drago joj je da sam trudna, dugo smo ja i muž zajedno, ovo joj je prvo unuče i za sad je normalna.. Najavila se da će mi doć pomoć kad rodim kad mi mama ode.. A i prije ako mi bude trebalo posredit. Ja sam joj ja odmah dala do znanja da ćemo oko bebe muž i ja a da mi ona može pomoć skuhat, oprat i posredit ako može. A koliko će se toga pridržavat vidit ćemo.
Ajme stvarno neke svekrve imaju tu neku povezsnost sa sinom pa se osjećaju ugroženo što im dite stvara obotelj. Jaivanpa proći će i tu tvoju s vremenom. A do tad je držite na distsnci.. Što dalje to bolje.. Ajme grozna sam, ali svašta di one dopuštaju. Mojoj sstri je ova stalno pametovala oko bebe i kvocala, dizala se po noći i trčala kod bebe, a ova doji.. umjesto da joj pomogme skuhat i pospremit. To nije htjela.. Sestrin muž je to s njom riješio jer bi je moja sestra mislim zatukla u neko doba. Na kraju je vrlo malo dojila od stresa i svega. Zato treba ih što prije likvidirat.
Moja sveki je ok prema meni, ne viđamo se pre često ali se čujemo povremeno.. Jedino što mi kod nje smeta je što stvarno puno priča, al ono ne gasi se. Drago joj je da sam trudna, dugo smo ja i muž zajedno, ovo joj je prvo unuče i za sad je normalna.. Najavila se da će mi doć pomoć kad rodim kad mi mama ode.. A i prije ako mi bude trebalo posredit. Ja sam joj ja odmah dala do znanja da ćemo oko bebe muž i ja a da mi ona može pomoć skuhat, oprat i posredit ako može. A koliko će se toga pridržavat vidit ćemo.
Nisi groznam makar ja sama to za sebe pomislim ponekad. Ali zena me izludi s neumjesnim komentarima.... Sva sreća kinderbet ce biti s nama u sobi pa nek vozi fino hahah. Ignorirat cu ju... Da je okej sve 5 ali ona je sve zakuhala bezveze....jos kad mi seres po imenu nerođenog dijeteta...😠😠😠
👨👩👦
➡️Pcos desni jajnik
➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
➕07.12.2021. 👶🏻
Za one plasticne posude koje se objese iz ikee mogu potvrditi da su super. Prijateljica ima onu njihovu prematalicu sa ladicama i to. Kad sa bila kod nje vidila da je to fantastično pa je to na nasem popisu.
Ena reci ti svekrvi sta nju briga sta ces kupovat za djete! Joooj sto nevolim babe babetine koje sude za nista. Pa ako ces imat 300 pari hlaca za novorođenče tvoja stvar. Ja stvarno ne znam zasto neke zene imaju potrebu nesto tako komentirat.
Vidim dosta vas pise o slucenom prostoru. Mene ce izluditi mama i nekolicina ljudi sa svojim ispadima da nam je stan premali i da bi trebali razmisljat o selidbi. Stan je nov tek smo 5 godina u njemu, sve namjestili po mjeri s time da od starta smo racunali dimezije kreveta da jednog dana stane krevetic, radnog stola da poslije ne smeta, gdje ce jednog dana doc hranilica... Stan nije velik 60 m2, al beba ce imati svoju sobu ne neku, vec sobu od 12 m2. Stan je super suncan, topao cak i po najvecoj hladnoci jer je zgrada pasivna. Mjesto mirno, sa nov sagradjenom skolom, a ove zime s eotvara i vrtic, djecje igraliste nam 20 m dalje, u slijepoj ulici, u zgradama jako puno djece. Dakle nije da cemo jedini zivit u takvom stanu sa bebom. Kupoaona nije ogromna, al pristojih dimenzija. Mislim ako mm od 120kg stane u svaku prostoriju komotno ne razumim zasto dijete od godinu dana ne bi stalo. Nama ne pada napamet se seliti jer oni trambunjaju jer nam je stan presuper i obozavamo tu biti. Do posla nam je doslovno 5 minuta autom. Al onako koliko to spominju zaista se zapitam dal je to premalo za bebu/dijete? Da se razumimo stan je tako napravljen da ja nista necu morat od stvari ne kupiti ili ako imam preskakat da bi kroz stan hodala.
A za ime djeteta mi smo vec najavili da necemo rec nikom ni koji je spol ni kako ce se zvati jer nam se ne slusaju pametovanja. A onako dodjemo iz rodilista beba se zove tako i tako i nema vise pametnih savjeta. A vec vidim da ce biti sa svekrom rasprave jer ce dijete imati oba prezimena kao ja. 🙄 Al na to spremna.
Cure sto se trolanja tice... ne znam tko je to bio no ja sam bila uvjerena da netko trola neki dan kad je napisano da se plodna voda i mokraca mogu razlikovati tako da se lakmus papir stavi u gacice. I sto je najgore cure dalje su se raspitivale gdje da ga kupe. Trolanje je i sirenje gluposti, neistina i dezinformacija... namjerno ili nenamjerno... no moze prouzrociti poslijedice i nekom nastetiti.
Losa al ta cura je imala pravo. Inace ona tipka na drugoj temi i nema zaista lose namjere cura. Al ja sam isto pomislala da je to glupost, al pitala ima u ljekarni za kupiti trakice lakmus papira i u kontaktu sa plodnom vodom obojaju se intenzivno plavo. Isto tako ta farmaceutkinja mi je rekla da je plodna voda neutralne, a urin kisele reakcije. Ulosci neki al-sens ili tako nesto su bili u ljekarnama i isto su u naravni bili lakmus papir samo drukcije pakirani kao da izgledaju poput ulozaka.
Mislim da nisi u pravu losa ... moguće da je lupila, (kansije se ispravila) to je jedna cura sa druge teme i po meni nije trol...
U pravu si da im je u cilju izmedju ostalog i širenje dezinformacija, ali mislim da naši trolovi na forumu imaju malo drugačije metode...
Nisam bas sigurna u to što je žena u ljekarni rekla. Nije svaki urin kisele reakcije. Baš sam isla gledat svoj nalaz, ph mi je 7, a to se smatra neutralnom vrijednošću.
Al-sense vise nema za kupiti, tako da monopol ima samo jedna vrsta ulozaka na trzistu, actim prom.
Cure sto se trolanja tice… ne znam tko je to bio no ja sam bila uvjerena da netko trola neki dan kad je napisano da se plodna voda i mokraca mogu razlikovati tako da se lakmus papir stavi u gacice. I sto je najgore cure dalje su se raspitivale gdje da ga kupe. Trolanje je i sirenje gluposti, neistina i dezinformacija… namjerno ili nenamjerno… no moze prouzrociti poslijedice i nekom nastetiti.
To sam ja bila. Nisam ja trol, bez brige. Nisam svega mi.
Ja sam samo napisala što sam čula, ali sam i dodala da me netko pametniji, tj. netko tko možda bolje zna ispravi. Nisam napisala da je moje mišljenje točno.
Trudna nisam, ali počela sam temu pratiti zbog Grizli pa vas sad iščitavam svaki dan. Jednostavno sam se navukla, šta ću.
Ali no sikriki, ni meni nije bilo lijepo pročitat odgovor na moj post o lakmus papiru di mi se napisalo da nemam pojma. Shvatite i mene s druge strane.
Trol se prepozna, vjerujte mi. Ne dajte se sikirat žene, drž'te se a ja ću se sudržat od pisanja po ovoj temi.Samo iz razloga da me se ne shvati opet krivo. Nije mi cilj vjerujte mi živcirat trudnice.
Ja 🧜♀️35 on🦸♀️39
Skoro 3 god pokusavanje
On sve super, ja lijevi jajovod neprohodan, ostalo sve okej
Miomi, polipi... Miomi ne smetaju🤘
S novom godinom krecemo s novim nadama🤞❤️
Jaivanpa prominit će se ona čim je prođe ljubomora a dijete malo poraste.. Jer će shvatit da joj se više isplati da je s vama u dobre.. Tako je i ova od moje sestre se primirila. A što se imena tiče ona je svojoj djeci davala ime a vi ćete svojoj i amen doviđenja.
Grizli stan ti po opisu zvuči skroz super, bitno je da ima sunca, a za bebača će bit mjesta i više nego dovoljno. Danas ljudi žive u malim funkcionalnim stanovima. Kad i ako vi osjetite potrebu za kupnjom novog stana tako ćete i napravit. A drugi vam mogu poklonit veći stan kad već toliko brinu🤣
Raštika nije troll.. I ja sam imala običaj čitat vašu temu iako nisam pisala ništa. Raštika samo ti piši i neka te.. Pa ćemo i mi tebe pratit kad budeš na temi proljetne bebe 2020..
Sortiraj odgovore
Najstariji