ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    24. Srpanj 2019. 23:08

To je za one koji zele biti pripremljeni na sindrome jer imati bebu bez sindroma ili ne nije isto i za one koji ce razmisliti da li zele zadrzati trudnoci, dakle za sve koji zele znati iz nekog svog osobnog razloga.

• Kengurica
    24. Srpanj 2019. 23:09

*bez sindroma ili sa

Omerta
    24. Srpanj 2019. 23:43

AnnA

Beta je 97
    Papp-a je 0,74
    Za kost pise da je prisutna.

I cure, zaista ste divne. Ali stvarno. Toliko lijepih rijeci podrske… nemam rijeci. Saljem vam veliki zagrljaj.

Danas sam bas naisla na ovaj mom kalkulator, pa sam morala isprovati posto nisam znala protumaciti svoj nalaz, iako moj je nepotpun jer nisam jos bila na uzv. https://www.graviditetsberegner.dk/mom.html
    Na danskom je, ali meni prevede preko moba.

Uglavnom, kako su cure rekle, probaj ne stresirati se previse, znam da je lako reci, ja sam inace bas panicar pa te razumijem, ali probaj se smiriti i sutra kako si rekla nazovi dr i pitaj za pojasnjenje i nifty.

Be the change you wish to see in the world.. 💚

Nasty
    25. Srpanj 2019. 00:03

Anna probaj biti smirena, cure su ti sve napisale. Ja sam također radila nifty da izbjegnem amnio, jer  za probir sam imala velike šanse da bude loš. Uzv ti je odličan i to je bitno. Sretno sutra!
    Čestitam cure na urednim pregledima! 
    Ja sam sutra tek u 16h na pregledu. Vodim muža prvi put.. Nadam se da će bit sve dobro.. Ima nas puno sutra, sretno cure! 

Aristea
    25. Srpanj 2019. 00:45

Anna nista se ne brini unaprijed... Toliko puta se dogodilo da se stvori panika bezveze i dode mi da osamarim samu sebe ....najgore sto možeš napraviti je da odes na internet i citas sranja. Tamo možeš samo naci crne prognoze... glupe portale koji glume doktore, dijagnosticare i ostale gluposti...zna se tko je doktor....ti se opusti jer vjeruj mi prilično sam sigurna da se nerviras bezveze...koliko puta se dogodi da ti testovi pokazu sve je u redu pa se rodi beba s nekim sindromom ili poteškoćom. Nisu ti testovi Bog i batina. Realno htjele mi nesto ili ne tek dok rodimo vidimo kakva je situacija...opusti se!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

Aristea
    25. Srpanj 2019. 00:49

Sretno curama na urednim pregledima i dobrim vijestima... Bit ce sve okej, samo hrabro i jako... Meni ginekolog uvijek na kraju razgovora kaze ma bit ce ce  u redu.nista se vi ne brinite... Bas je jedan krasan čovjek.fascinira me sto se fkt veseli iz srca na svakom pregledu kao da je njegovo. bas divan covjek koji voli svoj posao...

Drage cure sretno na pregledima i očekujemo lijepe vijesti 💗🤗

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

• AnnA
    25. Srpanj 2019. 01:07

Sve ste u pravu. Sve sto ste rekle je tocno. Malo sam se smirila. Zapravo malo sam mirna pa opet nemirna itd ali barem ne histeriziram i ne placem. Spavati naravno ne mogu, biti ce to duga noc.
    Nego, koliko ste vi cekale na termin za nifty, panoramu i slicne testove. Nadam se da se ne ceka dugo, jer koliko sam shvatila to je samo vadjenje krvi, jelda? 

• AnnA
    25. Srpanj 2019. 01:07

I da, zelim puno srece na pregledima. Cekamo dobre vijesti :)

• Kengurica
    25. Srpanj 2019. 01:18

Anna ja sam nazvala nor danas i sutra imala termin u Genosu. Htjela sam direktno tamo jer je nesto povoljnije, a rekli su mi da ginekolozi ionako njima šalju uzorke, a oni dalje. Nalaz mi je došao za 8 dana.

• AnnA
    25. Srpanj 2019. 01:21

Hvala ti :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.