E da, tako i ja. Idem često provjeravati. Sad doduše nešto manje nego pred nekoliko dana.
Pregled mi je 13.6. Mislim da ću do tada izluditi
Nemasekirancije pitala si za prenatale najvaznije je da si nadjes neke koji tebi pasu da ti ne izazivaju mucninu. Meni pase Novalac jer nemam mucninu a i super mi je jer se pije 1 na dan. Neke se piju 2 na dan, neke su mi izazivale mucnine... Tako da probaj vidit pitas u ljekrnama cesto imaju uzorke od prenatala raznih pa probas. Mislim da sam vidila da imaju elevit, novalac salje uzorke, centravit isto salje. Samo si gledaj koje imaju jod 100% dnevnih potreba.
Anna dobro došla!
Za simptome kad komentirate ja ih malo imam malo nemam. Ne zamaram se previse s njima malo panika uhvati kad je nesto bolnije ili intenzivnije nego do sad, al ti je sve normalno. Koliko puta sam do sad cula tu rijec normlano je i koliko puta sam ju izgovorila mislim da nakraju ce mi sve postat normalno cak i da rodim vanzemaljca.
Ema1987 cekam te da krenes biti aktivna na forumu. Kad imas pregled?
Grizli, sljedeći pregled mi je 12.6... Za sad srca kucaju ali čekam ja isto da prođe još neko vrijeme, đumbus mi je u glavi samo takav!
Što se tiče simptoma, meni nisu svaki dan isti, slabo I mučnine mi dolaze kad me uhvati glad u prijevodu non stop nešto jedem! Do sad se jako zamarala s njima, sad više ne, u fazi sam straha pa sam na to koncentrirna.
Dobrodošle sve nove cure i želim vam bezbrizne trudnoce..
Mi smo danas točno 10 tt. Smirila su se probadanja i bolovi u lijevom jajniku, samo mi je grozno grozno kad kihnem, toliko me sve zaboli da se sva izbezumim..
Užasno sam naouhnuta, trbuh mi izgleda kao da sam 5 mj trudna, ne znam jel to od duphastona može biti? A možda i jer imam problema s probavom, tko zna.. samo sam se malo prije kad sam prošla pored ogledala iznenadila kad sam se vidjela.
Ja za sada mučnina nemam. Pijem od bayera elenatal. Frendica mi preporučila da jedino od njih nije imala mučnine. A kako ja inače imam jako osjetljiv želudac, nisam htjela riskirati sa drugima
Anna, samojed, lorija, Mangomum sve smo tu negdje u par dana. Bit ce to luda veljaca :)
Brzinski pozdrav svima 😘
Nove cure dobrodosle i cestitam! 🎉 Prijavite termine za listu, kad ih saznate 😊
M. 💖 2011.
B. 💖 2016.
Daaa bit ce to jako jakoo ludi januar 😆😆😆😆kad pocnu bebaci da iskacu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji