ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • AnnA
    02. Lipanj 2019. 17:37

E da, tako i ja. Idem često provjeravati. Sad doduše nešto manje nego pred nekoliko dana.
    Pregled mi je 13.6. Mislim da ću do tada izluditi

Grizli
    02. Lipanj 2019. 18:18

Nemasekirancije pitala si za prenatale najvaznije je da si nadjes neke koji tebi pasu da ti ne izazivaju mucninu. Meni pase Novalac jer nemam mucninu a i super mi je jer se pije 1 na dan. Neke se piju 2 na dan, neke su mi izazivale mucnine... Tako da probaj vidit pitas u ljekrnama cesto imaju uzorke od prenatala raznih pa probas. Mislim da sam vidila da imaju elevit, novalac salje uzorke, centravit isto salje. Samo si gledaj koje imaju jod 100% dnevnih potreba. 
    Anna dobro došla! 
    Za simptome kad komentirate ja ih malo imam malo nemam. Ne zamaram se previse s njima malo panika uhvati kad je nesto bolnije ili intenzivnije nego do sad, al ti je sve normalno. Koliko puta sam do sad cula tu rijec normlano je i koliko puta sam ju izgovorila mislim da nakraju ce mi sve postat normalno cak i da rodim vanzemaljca. 
    Ema1987 cekam te da krenes biti aktivna na forumu. Kad imas pregled? 

• Ema1987
    02. Lipanj 2019. 18:52

Grizli, sljedeći pregled mi je 12.6... Za sad srca kucaju ali čekam ja isto da prođe još neko vrijeme, đumbus mi je u glavi samo takav!
    Što se tiče simptoma, meni nisu svaki dan isti, slabo I mučnine mi dolaze kad me uhvati glad u prijevodu non stop nešto jedem! Do sad se jako zamarala s njima, sad više ne, u fazi sam straha pa sam na to koncentrirna. 

• piba7
    02. Lipanj 2019. 18:53

Dobrodošle sve nove cure i želim vam bezbrizne trudnoce..
    Mi smo danas točno 10 tt. Smirila su se probadanja i bolovi u lijevom jajniku, samo mi je grozno grozno kad kihnem, toliko me sve zaboli da se sva izbezumim..
    Užasno sam naouhnuta, trbuh mi izgleda kao da sam 5 mj trudna, ne znam jel to od duphastona može biti? A možda i jer imam problema s probavom, tko zna.. samo sam se malo prije kad sam prošla pored ogledala iznenadila kad sam se vidjela.

• AnnA
    02. Lipanj 2019. 19:01

Ja za sada mučnina nemam. Pijem od bayera elenatal. Frendica mi preporučila da jedino od njih nije imala mučnine. A kako ja inače imam jako osjetljiv želudac, nisam htjela riskirati sa drugima

samojed
    02. Lipanj 2019. 19:07

Mangomum, Anna  meni je 5+3 totalno smo blizu 

• AnnA
    02. Lipanj 2019. 19:16

Baš se radujem našem virtualnom druženju ;)

• Mari1313
    02. Lipanj 2019. 19:36

Anna, samojed, lorija, Mangomum sve smo tu negdje u par dana. Bit ce to luda veljaca :) 

Livia
    02. Lipanj 2019. 19:48

Brzinski pozdrav svima 😘

Nove cure dobrodosle i cestitam! 🎉 Prijavite termine za listu, kad ih saznate 😊

M. 💖 2011.
    B. 💖 2016.

samojed
    02. Lipanj 2019. 20:08

Daaa bit ce to jako jakoo ludi januar 😆😆😆😆kad pocnu bebaci da iskacu 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.