ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    02. Lipanj 2019. 14:59

mrgud_zg

nemasekirancije

Grizli

Lavice pa zapravo 5.trudnoca, al prve 4.su lose zavrsile u ranim tjednima tako da sad cekam 5.srecu! Nikad do sad nisam imala tako visoku betu kao ovaj put pa se nadam da je to to sada. Iako mislim da cu tek povjerovat u srecu kad cujem srce, jer ni to nisam nikad do sada. A ti samo odmaraj i pazi na sebe, a sa jagodama malo uspori.

Ovo je 5ta sreca sigurna sam! Kada narucuju za srceko uglavnom? Kada se moze ocekivati da se vidi?
    Ja razmisljam izmedju premama duo i novalaca. S obzirom na hashi..kaj ti se cini kaj je bolje?

Ja imam hipotireozu i hashimoto. I gin mi je prepisala gravidon a. To je kao super kombinacija jer ima i joda. I onda mi je rekla da ne trebam vise uzimat folacin posebno. Meni se to sve jako slicno cini pa nisam vise o tome ni razmisljala da nesto drugo probam

Mrgud a to su isto prenatali ili?

• Tonkica1
    02. Lipanj 2019. 15:11

Dalindas

Pozdrav curke ,mene zanima kad su vam se smanjili ili nestali simptomi trudnoće ? Ja sam 8+5 i grudi me uopće ne bole kao proteklih dana ,čini mi se kao da su malo splasnule (iako m kaže da nisu 🤣 ) i nekih dva tjedna su me pratile mučnine ,sada se i to dosta smanjilo . Iako ,već par dana me zna zaboljeti kod jajnika

Meni je identicno tako, kako sam usla u 8tj tako su mi mucnine se smirile i samo osjetim te grceve....

Dalindas
    02. Lipanj 2019. 15:13

Tonkica ,drago mi je da nisam jednina . U srijedu sam naručena kod doktora i jedva čekam 

• Stelle123
    02. Lipanj 2019. 15:40

11+6 i jos mi je mucno i to stalno. Trpam non stop nesto u sebe, ali vrlo malo pomaze. Dokle vise?

url=https://lilypie.com]

Maj4
    02. Lipanj 2019. 16:02

Dobro došle nove cure ❤
    Meni su cicke bolile od početka, inače nisu bile osjetljive. Mučnine su pocele nekad od 6-7tt pa do 9tt, tako su i cicke popustile. I taman kad sam se ponadala da je to to sad u 11tt mi se oboje vrati 🤣🤣 Sva sreća nisam povračala neg bi mi na miris hrane bilo mučno pa bi se maknila iz prostorije 🙈

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

mrgud_zg
    02. Lipanj 2019. 16:14

nemasekirancije

mrgud_zg

Ja imam hipotireozu i hashimoto. I gin mi je prepisala gravidon a. To je kao super kombinacija jer ima i joda. I onda mi je rekla da ne trebam vise uzimat folacin posebno. Meni se to sve jako slicno cini pa nisam vise o tome ni razmisljala da nesto drugo probam

Mrgud a to su isto prenatali ili?

Da. https://www.mojaljekarna.hr/vitamini-i-dodaci-prehrani/11302-gravidon-a-tablete.html

Gogaa_V
    02. Lipanj 2019. 16:16

Kažu  da je za mučnine  dobro  jesti badema,  ili deci kole dnevno. Ako se bas mucite sa povracanjem imaju čepici  u ljekarnama  za trudnice. 

• Mangomum
    02. Lipanj 2019. 17:02

Mari1313

Bok cure ja bih vam se prikljucila u grupu ako me primateneki dan sam otkrila da sam trudna, sad sam u petom tjednu, cekam da jos prodje malo da napokon podjem na pregled.

Čestitke i dobro dosla. I ja sam danas tocno 5tj. Narucena na prvi pregled 10.6

• AnnA
    02. Lipanj 2019. 17:07

Već nekoliko dana razmišljam da nešto napišem, al onda si kažem-pričekati ću prvi pregled koji je za 10 dana. Ali evo, ipak se odlučih javiti :)
    Po aplikaciji, danas sam 5+2. Dakle na samom početku, ali unatoč tome već svašta gledam po netu od opreme, pa me malo bude strah i paničarim. Pa se malo smirim, i tako :) 

• Mangomum
    02. Lipanj 2019. 17:10

AnnA

Već nekoliko dana razmišljam da nešto napišem, al onda si kažem-pričekati ću prvi pregled koji je za 10 dana. Ali evo, ipak se odlučih javiti :)
    Po aplikaciji, danas sam 5+2. Dakle na samom početku, ali unatoč tome već svašta gledam po netu od opreme, pa me malo bude strah i paničarim. Pa se malo smirim, i tako :)

Dobro dosla. Sve je to normalono. Malo veselje malo strah. Ja svako malo idem na wc provjerit jesam dobila M jer me zna zabolit bas kao da cu dobit a danas sam dva dana manje od tebe znaci 5tj. Kada ti je prvi pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.