Kaj se tice klope...suhomesnato jedem, ne pretjerujem al ono pojedem si. Pastete bas i ne jedem, mislim da sam do sad samo jednom pojela malo argete na kruhu.
Svjezi sir bas izbjegavam skroz na skroz...ostalo bas i ne. Dodje mi cesto zelja za turbo slanim kao npr kebab pa si pojedem al ne svaki dan, mozda jednom u dva tjedna...mislim da se smije sve papati samo u nicem ne pretjerivati.
Nezz tko je danas spominjao cokolino...sva sreca u ovoj trudnoci mi ne pase slatko! U prvoj sam zivjela na cokolinu i nabila 20kg u trudnoci...a sto je najbolje nisam imala niti malo povisen secer 🤪 i gin se cudio i dva puta me slao na ogtt 😂🥰
Goga šaljem ti puno zagrljaja i snage za samo dobre misli. Bitno da ne krvariš više, a ono najbitnije, da je taj borac u trbuhu dobro, i tako će i ostati 😉🍀
Cure, pitanjce.. Sutra mi je točno 8 tjedana, zadnjih par dana imam zbilja bolove u donjem dijelu leđa. Najčešće po cijele dana, a najviše navečer, pogovoto ako legnem i ponovno želim ustati, jedva ustanem i hodam. Osjećam se kao da imam 70 godina. Mislite da je to vezano uz trudnoću ili možda neki drugi problem, išijas i slično? Prva mi je trudnoća pa nemam iskustva nikakvog.
Ja jedem pastetu i jogurt kao vecina ovdje brokulu!:) iako, sad imam fazu pohanih tikvica... sva sreca pa mama ima vrt i domaceg povrca! I kupus na salatu! Slatko me ne privlaci... mm se cudio da sladoled stoji u skrinji uz mene trudnu! U pravilu, slusam tijelo, sto me trazi to i jedem! Naravno, pokusavam sve raznoliko i pazim na sol zbog problema s bubrezima opcenito, da ne izazivam srecu!
https://lmtf.lilypie.com/Ey22p2.png
Brw, danas dobila prve nalaze (šećer, urin, štitnjača, krv općenito) sve je unutar granica 🙏🙏🙏🙏 osim trombocita, koji su malo, malo ispod granice.
Goga drzi se, mozes ti to! Bitno da si vidjela da je beba u redu i od cega je to bilo. Sad ne razmisljaj o tome vec mazi svoju bebicu 😍
Zao mi je i zbog slucaja sestricne Moki.
Na neke stvari ne mozemo utjecati...
Gle,uzela sam termin poslijepodne u cetvrtak zbog muza, da bi on danas dosao s posla i rekao da ide na put 3 dana,tj do petka. 😞😞😞 sve ok,nek ide ako sef tak veli danas 5min prije zavrsetka radnog vremena!!!
Nego cijeli problem je u tome sto ja nemam kome ostavit bebaca na cuvanje,da odem na pregled!!!! ima li tko pametan savjet,sta da ucinim???
Hvala vam cure na podršci. Bit će što mora, a ja se nadam najboljem. Nedamo se nas dvoje. 🤰👶
Moja Grizlitako je u životu nije stalno sjajno i ne može uvijek sve biti ok. Jednostavno je tako, ali nakon svih oblaka mora zasijati i sunce. Najvaznije mi je da se stabilizovalo krvarenje i da je beba ok, sve ću ja ovo pregurati.
Goga jako sam tuzna zbog tvoje situacije.Zaista je tesko kad te tako nesto snade ali mi svi ovdje znamo i vjerujemo da ces to i pregurat.Budi pozitivna..budi hrabra..kao sto i jesi!!
Ja vjerujem da ce sve biti u najboljem redu.Nedaaj se!!😇😇😇😇😇😇😇😇
Andeli vas cuvaju.
Goga šaljem ti puno zagrljaja i snage za samo dobre misli. Bitno da ne krvariš više, a ono najbitnije, da je taj borac u trbuhu dobro, i tako će i ostati 😉🍀
Cure, pitanjce.. Sutra mi je točno 8 tjedana, zadnjih par dana imam zbilja bolove u donjem dijelu leđa. Najčešće po cijele dana, a najviše navečer, pogovoto ako legnem i ponovno želim ustati, jedva ustanem i hodam. Osjećam se kao da imam 70 godina. Mislite da je to vezano uz trudnoću ili možda neki drugi problem, išijas i slično? Prva mi je trudnoća pa nemam iskustva nikakvog.
Mene ti je isto tako u tom tjednu boljelo..i skroz negdje do 11.tjedna..
Nista strasno ..nebrini:)
Curke, ja cu vam samo mahnuti s mora na koje smo danas stigli.
Vidim opet ruzne vijesti- Gogaa drzi se
[iimg]
Evo i mi danas obavili pregled...sve je u redu..
do kad ste vi pile folnu? sta to ne ide do 12 tjedna
.meni gin danas govori da je i dalje uzimam😞
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Gogaa drzi se...vidim da smo u dan ja i ti..biti ce to sve dobro💪💪❤❤
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji