Lavice pa zapravo 5.trudnoca, al prve 4.su lose zavrsile u ranim tjednima tako da sad cekam 5.srecu! Nikad do sad nisam imala tako visoku betu kao ovaj put pa se nadam da je to to sada. Iako mislim da cu tek povjerovat u srecu kad cujem srce, jer ni to nisam nikad do sada. A ti samo odmaraj i pazi na sebe, a sa jagodama malo uspori.
Bok cure ja bih vam se prikljucila u grupu ako me primate neki dan sam otkrila da sam trudna, sad sam u petom tjednu, cekam da jos prodje malo da napokon podjem na pregled.
Lavice pa zapravo 5.trudnoca, al prve 4.su lose zavrsile u ranim tjednima tako da sad cekam 5.srecu! Nikad do sad nisam imala tako visoku betu kao ovaj put pa se nadam da je to to sada. Iako mislim da cu tek povjerovat u srecu kad cujem srce, jer ni to nisam nikad do sada. A ti samo odmaraj i pazi na sebe, a sa jagodama malo uspori.
Ovo je 5ta sreca sigurna sam! Kada narucuju za srceko uglavnom? Kada se moze ocekivati da se vidi?
Ja razmisljam izmedju premama duo i novalaca. S obzirom na hashi..kaj ti se cini kaj je bolje?
Bok cure, evo i ja sam novopečena trudnica ali do sad nisam ni znala za ovu temu i dalje se vrtim po onoj od potpomognute jer čekam da to sve nekako bude sigurno... :) došla sam tu jer me draga Grizli uputila da je naša trudnica Nasty aktivna tu a ne toliko više na temi potpomognute što je i logično, jedino se ja još ne usudim :) tako da Nasty molim te ako ti nije problem, javi mi se na mail, imam pitanje i mislim da mi ti možeš pomoći... Hvala ti puno unaprijed. Moj mail je emah57947@gmail.com.
Ja se cure aktiviram malo više samo da potvrdim da je sa trudnoćom sve OK. Do onda ću vas malo čitati i pratiti i svima zažaljeti sreću! 😊 ❤
Bok cure ja bih vam se prikljucila u grupu ako me primateneki dan sam otkrila da sam trudna, sad sam u petom tjednu, cekam da jos prodje malo da napokon podjem na pregled.
Naravno da te primamo 😁 salim se. I ja sam se jutros prijavila. Po racunici termin bi trebao u 2.mj to valjda spada ovdje 😁
Ovo je 5ta sreca sigurna sam! Kada narucuju za srceko uglavnom? Kada se moze ocekivati da se vidi?
Ja razmisljam izmedju premama duo i novalaca. S obzirom na hashi..kaj ti se cini kaj je bolje?
Ja imam hipotireozu i hashimoto. I gin mi je prepisala gravidon a. To je kao super kombinacija jer ima i joda. I onda mi je rekla da ne trebam vise uzimat folacin posebno. Meni se to sve jako slicno cini pa nisam vise o tome ni razmisljala da nesto drugo probam
Dobro nam došle nove nove cure i čestitam! Urednu i školsku trudnoću svima želim!💗🤞🍀
Ema1987 može, potvrdim ti mail odmah, a ti piši slobodno kad god stigneš. Odgovorim ti čim budem opet na netu popodne. Čujemo se!
Ajme pa želim ti puno puno sreće. Probaj unatoč svemu pozitivno razmišljati i to će biti to,što posto sam sigurna. P.s. divim ti se... ja iza sebe imam dvije trudnoće, prva pred 2,5 god,uspješna i jednu neuspješnu koja je završila u 12.tjednu u siječnju i još nekako zalizujem tu ranu. Tebi se divim,treba smognuti snage za ispocetka,svaka cast!
Pozdrav curke ,mene zanima kad su vam se smanjili ili nestali simptomi trudnoće ? Ja sam 8+5 i grudi me uopće ne bole kao proteklih dana ,čini mi se kao da su malo splasnule (iako m kaže da nisu 🤣 ) i nekih dva tjedna su me pratile mučnine ,sada se i to dosta smanjilo . Iako ,već par dana me zna zaboljeti kod jajnika
Pozdrav svima novima 😊 meni su npr. mucnine tek pocele u 8 tjednu, a grudi me tak sad bas jako bole. Al kako koji dan, nije uvijek jednako. Mozda ti se opet vrate simptomi, al u svakom slucaju mislim da te to je treba zabrinjavati.
Sortiraj odgovore
Najstariji