ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    02. Lipanj 2019. 09:08

Pa baš me podsjeća na alergija od sunca,samo dekolte... u prijašnjim sam uzimala duphastone,od njega nikad ništa. Vidjet ću sutra... obzirom mi je beta u petak bila 740 iskreno se nadam da će se sutra vidjeti na uzv nešto da me umiri napokon. 
    Što se tiče komplikacija,Ja bi rado da ih ne moram uzimati.. Vidjet ću što će dr sutra reći.  

DeeSB
    02. Lipanj 2019. 09:21

Jutro svima...evo ja nocas bila u svatovima, 2-3 sata spavanja i evo na poslu sam od 7. Sad sjedim, napola spavam i razmisljam koji mi je bio vrag da doktoru kazem da bi ja jos radila 🤔🤔
    Nisam se susretala s takvim mrljama ali pristici - strasno! Nikad mi lice nije bilo tako lose, na liniji celjusti imam jednu do druge i to poprilicno bolne. Nadam se da ce se u nekoj fazi povuci...i iscjedak prozirni me prati cijelo vrijeme. Eutyrox i folacin pijem vec neko vrijeme, a od proslog tj i duphastone pa ne znam jel to od svih tih tableta...

L 💛

Grizli
    02. Lipanj 2019. 09:31

Ja sam svako malo na progesteronu bila u zadnjih godinu dana, doduse crinone gel, i sad sam na njemu, al nisam primjetila nikakve mrlje. Moguce da su od sunca ili nesto od hrane pa s obzirom na trudnocu si postala osjetljivijih i reagiras. Inace kazu da alergije nekim zenama znaju se pojacat u trudnoci.
    Nemasekirancije pitam ju odmah i cim saznam javim. Ti si dobro mislim osim tsh sto je malo povisen?
    Cure jeste mozda primjetile da ste vise napuhane ako jedete hranu koja sadrzi gluten - kruh, tjestenine i sl? Ja inace sve to jedem normalno, al koja sestra ne smije jest gluten i u cetvrtak smo cijeli dan bile zajedno i jela sam sto i ona dakle bezgutensku hranu i sad si mislim kako u cetvrtak nisam bila napuhana niti nisam imala mucnine, a ostale dane sam normalno jela kao inace i bas se osjecam napuhano. 

Grizli
    02. Lipanj 2019. 09:47

Nemasekirancije evo rekla mi je da je ona pila prenatale koji su imali jod u sebi, jela je orascice za selen i samo terapiju jos je uzimala s time da su joj povećali na duplo dozu da joj bude tsh i ft4 u granicama normalne. Vadila je tsh i ft4 svaka 3 tjedna i po tome su joj korigirali terapije. Nadam se da ti je pomogla ova info. Ostalo je rekla da nije vise nista uzimala dodatno i da je u obje trudnoce joj hashimoto bio pod kontrolom. 

• nemasekirancije
    02. Lipanj 2019. 10:08

Grizli

Nemasekirancije evo rekla mi je da je ona pila prenatale koji su imali jod u sebi, jela je orascice za selen i samo terapiju jos je uzimala s time da su joj povećali na duplo dozu da joj bude tsh i ft4 u granicama normalne. Vadila je tsh i ft4 svaka 3 tjedna i po tome su joj korigirali terapije. Nadam se da ti je pomogla ova info. Ostalo je rekla da nije vise nista uzimala dodatno i da je u obje trudnoce joj hashimoto bio pod kontrolom.

Hvala ti draga! Da tak su i meni rekli. Ja vadim svakih mj dana. Imala sam prije tj dana tsh 2,1 a normala je mislim do 2,5 kaj ne? I ft4 mi je u referentnim vrijednostima. Nije mi povecavao terapiju neg me ostavio na istoj.  
    Inace se ok osjecam. Osim kaj se borim s gljivicama. Probala peobiotike pa nije pomoglo, i priie par dana mi je dr poslala genoistin.
    Kako si mi ti? Cure koliko folne uzinate? Se uzima folna ili folati?

samojed
    02. Lipanj 2019. 10:11

Hvala grizli

Lavica27
    02. Lipanj 2019. 10:16

Grizli

Ja sam svako malo na progesteronu bila u zadnjih godinu dana, doduse crinone gel, i sad sam na njemu, al nisam primjetila nikakve mrlje. Moguce da su od sunca ili nesto od hrane pa s obzirom na trudnocu si postala osjetljivijih i reagiras. Inace kazu da alergije nekim zenama znaju se pojacat u trudnoci.
    Nemasekirancije pitam ju odmah i cim saznam javim. Ti si dobro mislim osim tsh sto je malo povisen?
    Cure jeste mozda primjetile da ste vise napuhane ako jedete hranu koja sadrzi gluten - kruh, tjestenine i sl? Ja inace sve to jedem normalno, al koja sestra ne smije jest gluten i u cetvrtak smo cijeli dan bile zajedno i jela sam sto i ona dakle bezgutensku hranu i sad si mislim kako u cetvrtak nisam bila napuhana niti nisam imala mucnine, a ostale dane sam normalno jela kao inace i bas se osjecam napuhano.

Grizli od pojave smedjeg iscjetka (srijeda) nisam promolila glavu van iz stana tako da sumnjam da je na sunce alergija😁 Aaali sad sam se sjetila, jela sam jucer jagode,isto neki opg ali od kog dosad nisam jela ...možda je to🤔 Pristavo lice,vidim da nas ima😏

Grizli
    02. Lipanj 2019. 11:31

Nemasekirancije da koliko znam do 2.5 toleriraju. Bitno da ti ne raste. Ja sam ok, malo tegobica al nis extra sve se da prezivjeti sa osmjehom. Ja uzimam Novalac koji jma 200 folne kiseline, 200 folata i folat od solgara dodatno od 400 mg tako da sve skupa unosim oko 800mg.
    Lavica to bi ti od jagoda svakako moglo biti jer su one jaki alergen. Nadam se da ti je prestao smedji iscjedak. 

lorija
    02. Lipanj 2019. 11:48

Grizli ja se osjecam napuhano bez obzira,izgledam kao da sam trudna 4mj. 😣 mislim svejedno mi je al opet. 😬
    Jedem poprilicno malo u manjim kolicinama,bas mi je nesto i neda. 

Lavica27
    02. Lipanj 2019. 11:58

Grizli

Nemasekirancije da koliko znam do 2.5 toleriraju. Bitno da ti ne raste. Ja sam ok, malo tegobica al nis extra sve se da prezivjeti sa osmjehom. Ja uzimam Novalac koji jma 200 folne kiseline, 200 folata i folat od solgara dodatno od 400 mg tako da sve skupa unosim oko 800mg.
    Lavica to bi ti od jagoda svakako moglo biti jer su one jaki alergen. Nadam se da ti je prestao smedji iscjedak.

Onda ću smanjit doživljaj s njima :) 
    Je je,odmah nakon dva dana. Samo ujutro bi ga imala, nešto izmedju tamno žutog i svijetlo smedjeg,nemam pojma što je to bilo a iskreno se nadam da se neće ni vratiti! Grizli tebi je ovo prva trudnoća?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.