Lala ja sam 5.2.
Na anomaly sam u prvoj T išla u Sunce ( Agram)
Na kombiniranom probiru u Petrovoj su mi u 12.tt rekli da je curica,ko zna kad ću sada znati!
Zar nije to jos prerano? Mislim da prije 15.tjedna se ne moze sa 100%-tnom sigurnoscu reci posto do tad jos postoji mogucnost da se pipica "pretvori" u malog pisonju.
Omerta, ispočetka sam pisala tekst pa ima autocorrect ispravio. Točno 13tj sam taj dan napunila kad mi je Trutin dolje na -1 u Petrovoj rekao da je curica. Oni to vide kao tzv trolinijsko zrno kave. Ja sam bila uvjerena da je muško a on je rekao ajmo se kladiti pa plaćate piće. Čovjek je što godina dole samo na uzv, brijem da je već baba Vanga😂😂
Deewillow kakva ti je bila dr.Dragun? Jer mi imamo preko posla u Agramu besplatan sistematski i popust na preglede i ja imam grozna iskustva s njom kao i nije kolegice..
Angie, preslatko je sve. Ti si se baš već dosta opskrbila. Ja baš danas pričam s dragim da od Jakova sve najmanje imam ljetno, a sad će nam trebati zimsko, ali ustvari ću bodije iskoristiti ispod robice pa mogu biti i kratkih rukava.
Eleonore, odmah ujutro u Finu kao što je Angie rekla, tamo ćeš sve saznati. S obzirom da imaš primanja koja ne smiju biti predmet ovrhe, vjerojatno ćeš moći doći do sredstava. Da je redovna plaća, mogla bi i ostati bez toga. Morat ćeš onda i taj zaštićeni račun nositi na HZZO, da ti ubuduće na njega sve uplaćuju. Ali budu ti u Fini detaljno sve objasnili. Sretno!
Ja uopće nemam neki pojačan iscjedak, tu i tamo nešto malo. Ustvari, da nema te mučnine i ružnog okusa u ustima, bilo bi savršeno. Samo neka tako i ostane.
Nama je gin.promjenio termin
10.11 💙
oggt uredan secer normalan 😊
Ma ti bodici bez rukava i sa kratkim rukavima su uvijek iskoristivi 😉
Ja sam danas toliko zgrijesila u hrani da sutra nista ne smijem stavit u usta 🙈
Burek, slani klipici, gravce na tavce, mc’chicken i sad pizza...uzasna sam 🤮
Eleonore imas 8 dana da otvoris zasticeni racun i prijavis OIB uplatitelja na FINI prije nego se sredstva ovrse, ako su ispravno sifrirana. Pazi samo da prijavis sve OIB-e uplatitelja jer bitno je da bude onaj s kojeg je dosla uplata.
url=https://lilypie.com]
anaid ako sam dobro shvatila imala si pregled dns pa otud smeđarenje,to se zna dogoditi i ako je malo trebalo bi nestati dns-sutra...možeš se kupati al nemoj pretjerivati i pazi se sunca :)
Smedarenje je krenulo ujutro, prije pregleda ..
Tak da nije uzrokovano cackanjem.. odmah na tablete.mozda se malo smiri do subote.. sutra tek navecer dolazimo dolje
Evo meni za termin pise 10.3 😍😍
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lavice, meni ti je ona odlicna! Vec sam bila kod nje tri puta mislim, i imam samo pohvale, nikakve zamjerke. 🔝 ne znam sto se tocno dogodilo tebi i kolegicama, ali meni je bila stvarno super svaki put, i cak mi ju je jedna gin.iz drzavnog sustava preporucila
Lala27 hvala sto si me dodala na tablicu.
Imam pitanja u vezi petrove. Dakle u ponedjeljak idem tamo ali kako nikad nisam bila jer nisam iz zg-a zanima me gdje moram ici. Cisto da sad bas ne lutam. Na kojem je to katu? Rekla mi doktorica da najprije idem u red za vadjenje krvi i onda se javljam na drugo mjesto za utz. E sad, jel to tako ili? I cak mi je rekla da netko moze sa mnom pa dok ja vadim krv da me prijavi za utz. Ne znam jel se to tako moze
Lavice, meni ti je ona odlicna! Vec sam bila kod nje tri puta mislim, i imam samo pohvale, nikakve zamjerke. 🔝 ne znam sto se tocno dogodilo tebi i kolegicama, ali meni je bila stvarno super svaki put, i cak mi ju je jedna gin.iz drzavnog sustava preporucila
Ja kad sam prije prve trudnoće došla na sistematski i radili smo na djetetu i išla sam na folikulometrije,dodjem njoj na pregled,ona me polunervozno prerosta sondom,lupa po onoj tipkovnici mjere i za doslovce 20 sekundi izvadi sondu. Ja pitam ima li vodeći folikul,ona preokrene očima(!!!) I kaže nemam više slike, gotova sam. Reko ja ovdje mogu sjediti do sutra,imam vremena pricekati. Preko one stvari je pogledqla ponovno. A prema dvije kolegice je bila bas bezobrazna,i to smo sasvim sluvajno svaka pojedinacno iznjele pricu. E sad jel takva prema nama sa "diskontnom" cijenom,ne znam... najbitnije da je tebi ok. Ja sam kod dr. Lučić,ta zena je stvarno srce❤
Anaid ja se na tvom.mjestu ne bi zezala i ne bi kretala na put bez da konzultiram doktora. Znam kad sam smeđjarila da sam strogo morala mirovati uz 3×2 utrogestane.
Ja sam isto na utricima i dnevno promjenom 45 dnevnih ulozaka,užasno curi!
Sortiraj odgovore
Najstariji