Ja isto mijenjam gaćice minimum 3 puta dnevno, nakupovala sam ih se u C&A pamučnih čim sam ostala trudna neke njihove Best Buy, mislim da su bile 2o kn 2 para, ma savršene su mi. Prije toga samo tange sam furala, ali sad sam se prepordila s ovim finim gaćicama, ne ulazila ja više u tange haha
Najviše dosad što sam ih promijenila je bilo 6 pari to sam poludila sama sa sobom, sva sam se saftala u znoju, ali nekako mi je bolje to nego dnevne uloške. Čim se sjetim onih mirisa od dnevnih odmah mi se zgade
hahaha Mare tako i kod mene slučaj, susjedi sigurno gledaju šta toliko gaća svaki drugi treći dan visi hahah
Nova znam kako ti je. I ja sam ih nosila dok sam bila na utricima i jednostavno ne mozes bez ulozaka 🙄
Al ovako bez ikakvih vaginaleta je najbolje se presvlaciti.
Ja se isto nakupovala obicnih pamucnih gaca i nekad samo njih perem u cijeloj masini, kaj cu 🙈
Tange i nekakve “plasticne” materijale definitvno izbjegavajte u trudnoci ali i opcenito...raj za bestije 👿
Slazem se s ovim fenomenom trudnickog mozga. U zadnje sam vrijeme uzasna, nista zivo ne kopcam, krivo shvacam, zaboravljam...
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Angie robica je slatka jako!
Za dnevne ja ih stalno nosim jer stavljam crinone i uzasno mi je sto se stalno nesto cijedi. Preko noci pustim bez pa ujutro pormjenim gacice, a ovako dnevne mjenjam svakih par sati ili kad osjegim da je vlazniji, tako da sam stalno suha ne mogu nositi sa sobom vrecu gacica bas. Za sad svi nalazi bili ok, pa se nadam da neće krenut smetat. Koristim inace one samo pamucne dnevno sto su tanki i prozracni, dok kad sam koristila one sto imaju kao neku foliju gore uzas stalno vukla neke gljivice.
E dajte mi savjet... sutra idemo na more.. samo vikend.. nisam pitala ginekologa jer sam sva u panici bila zbog smedarenja... jel se smijem kupat ?
Neznam dal je glupo pitanje ali ima vas puno pa mozda koja bila u situaciji. 😘
JA - 31, MM 34
Radimo na bebi od 6/2019
Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.
Lala po kalkulatoru termin bi mi bio 17/3, čekam prvi pregled da mi gin potvrdi da će biti ti negdje 😁
Ovaj vikend kupujem pamučne gaće jer moram definitivno napuniti ladicu njime...
Grizli, i ja često mijenjam uloške pa se nadam da će i ovako biti ok, bar na poslu ☺️
Meni stavi termin 07.02. kako mi je doktor stavio u trudničku i curica je 100%
Sortiraj odgovore
Najstariji