Za kupnju tajica u Lidlu, pošto neke pitaju da bi si kupile za jesen. zimu, pazite s veličinama jer su malo veće.
Ja inače nosim M hlače, i još sam u 5. mj si kupila 3 para tajica M, i imaju malo veće brojeve, stalno mi spada s trbuha onaj uzdignuti dio a i visi mi oko bedara i guze izgleda ko da sam nuždu obavila, a imam dosta guze da se razumijemo. Ali biti će valjda ok tamo za 10.mjesec, sada ću kupiti ipak S veličinu da imam do tada. Kvaliteta im je odlična, tople su, nisu nimalo prozirne, ne rade se ona "koljena" od sjedenja.
Tako da nemojte kupovati baš veličinu veću jer ćete se zeznuti kao i ja. ako nosite M, uzmite M i bit će vam taman za poslije.
Zenske. Evo jedno malo skakljivo pitanje. Da li je koja u trudnoci imala upalu Bartolinijeve zlijezde? Nisam ni sama sigurna da li to imam ili je nesto drugo u pitanju. Pocelo me mislim da od jucer, odjednom boliti (cak i malo kao svrbiti/peckati na momente) uglavnom na dodir ili kod "trenja", sjedenja.. DOLJE, na donjem dijelu lijeve velike usmine.. (isprike ako je ovo previse detalja za neke). S vanjske strane je taj dio kao pomalo smeckast, a na dodir se osjeti sitna kvrzica. Guglam i panicarim, a ionako sad nista preko vikenda ne mogu. Mislila sam ako ne prodje i poveca se, bude gore do ponedjeljka, nazvati doktoricu da me primi odma i pogleda. Vec sam imala neku kvrgu na drugom mjestu prije par tjedana, al je proslo samo od sebe. Pa me sad ovo brine...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Huh, redom :D
Prvo svima pusa s mora, došli i mi napokon, jako se veselim ovom godišnjem. Jedino se mozda moja mala moru vise veseli😂 Izuzev činjenice što sam taman u onoj fazi trudnoće da na plaži izgledam "buca sam a ne trudna" u skembi Hahah :)
Najveći hug i pusa Gogi i Red Fox,izdržite ❤
Grizli niiiikako nemoj kupovati općenito trudnicku robu veću a kamoli lidl,tvoj broj je tvoj broj i u trudnoći. I ja sam imala u prošloj neke njihove za lice,stalno su mi spadale M veličina. Isto vrijedi danas sutra i za dječju ribicu. Ako je njihova,dvobroj npr 50-56, to je uvijek 56 A ne 50.
Angie, prekrasan trbuh,njuska a i prva robica,joj❤ Ja čekam ovaj pregled 22.7. Da prodje pa me uzme 😁😁Ormar pax i mi imamo u sobi od male,od prvog dana, 2krila i Grizli ne bi vjerovala kolko jedno dijete može imat robice🙈🙈🙈 Em sam jpj ja bila nakupovala em je u babinju dobivala i do veličine 116 (sto poslije ispadne super) pa da imaš gdje sve skladistiti.
Lorija,da imam ticker,dobro si primjetila :) ZM mi je bila kao tebi 4.5. Ali imam kratke cikluse 24-25,dana pa je od prvog dana beba veća za 3 dana,tako mi je i gin upisao termin 5.2. (Livia možeš ubaciti i moj termin).
Pusa svima i Sorry na poduzem postu!
P.s. Omerta,ja sam ti to imala nekad i mislila da je ta Bartolinijeva al se povuklo kroz 10ak dana,mislim da je bilo nešto kao mali čir (bolno uglavnom),kremu sam mazala! Bit će sve ok,ne brini :*
Hvala, nadam se da ce proci.. O kakvoj kremi je rijec?
Mislim da je nešto tipa Geramycin bilo (ili neka druga vrsta antibiotske kreme)
Cao,cao?
Kako ste danas trudnice? Ima li sta novo?
Ja se javljam da vas cujem malo i usput da pitam dali je neka imala problema sa crnom stolicom? Procitala sam da je to normalno posto mi je ginekologica dala da pijem zeljezo..ali svejedno?!?
I dali neka ima problema sa svrbezom? Doslovno se sva cesem pa me malo to i zabrinjava posto zna doc i do dolje!! Ne znam dali je to iritacija zbog gacica mozda ili je pak normalno?
Bila sam u ponedjeljak kod ginekologa i nemam nikakve infekcije,gljivice i to..pa mi nije jasno😨😀
Hvala na savjetu za velicinu. Ja recimo inace nosim M, al u lidlu mi je roba obavezno S. A ja planirala kupit L 😂😂 sto bi se zajebala! Dobro da znam. Iako sad kako sam smrsavila izvukla iz ormara opet neke maje s velicine i dobre mi. Tako da mislim da cu S mozda M bude probala bas kad kupim jer ocekujem da cu se bar vratiti na staru velicinu.
Eleonore ako te sva koza svrbi probaj prvo se sva mazat zna u trudnoci koza biti jako suha, ako ni to ne pomogne odi provjeriti jetrene probe obavezno.
Kad smo vec na skakljivim temama.. Da, ako uzimas veliku dozu zeljeza, onda potamni.. moja nije crna, al je uvijek puna nekih tamnih mrvica, al ja to imam sad vec godinama tako iako mislim da je pocelo nakon prve trudnoce odnosno poroda.. nisam jos uspjela otkriti o cemu je rijec.
Sto se tice svrbeza.. ako imas jos kakvih simptoma dolje mogu bit gljivice.. ako te svrbi po tijelu, citala sam da moze biti u pitanju kolestaza. A mozda su samo hormoni u pitanju.
Hvala na savjetu za velicinu. Ja recimo inace nosim M, al u lidlu mi je roba obavezno S. A ja planirala kupit L 😂😂 sto bi se zajebala! Dobro da znam. Iako sad kako sam smrsavila izvukla iz ormara opet neke maje s velicine i dobre mi. Tako da mislim da cu S mozda M bude probala bas kad kupim jer ocekujem da cu se bar vratiti na staru velicinu.
Eleonore ako te sva koza svrbi probaj prvo se sva mazat zna u trudnoci koza biti jako suha, ako ni to ne pomogne odi provjeriti jetrene probe obavezno.
Da..stvarno mi i je suha ali od nekih krema mi bude jos gore pa nisam sigurna koju da kupim a da se ne zeznem.
Sortiraj odgovore
Najstariji