Hrabrice moje cure su bile ekstra hrabre pa
Su se vec danas kupale 🙈
Na kratko jer je jos hladna voda al sutra popodne ce vec bit ok. Sve kaj si nabrojala ti je ok, nit previse nit premalo, a imas na kutiji doziranje pa gledas kolko je litara u bazenu i po tom sracunas kolko cega. I da…te kemije ne moras odmah stavlja, za par dana ces primjetit “mutniju” vodu pa onda navecer nasipas da preko noci kemija odradi svoje. Sretni kupanje 😉
Hvaaaalaaaaa 😘😘😘😘😘
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Ja sam na moru već skoro 20dana i planiram biti što više ovo ljeto. Ne znam šta bi me moralo natjerati da ostanem se pržiti kući ako imam mogućnost otići. Samo malo pripaziti bolje na sebe, što bi i inače trebalo ali ono neće se to meni dogoditi je prije bio izgovor. Sad pak za dvoje pazim pa ne idem na sunce kad je jako i mijenjam kupaći i bočica vode je uvijek sa mnom.
Možda s ja pre opuštena po tom pitanju, ali stvarno ne vidim problem oko odlaska na more 🙈🙈
🦸🏼♀️'94 🦸🏼♂️'86
🌈 18.5. imamo 💙
Vilmice dobro nam dosla 😊
Curke bas sam danas dosta iscitavala o zacepljenom nosu i pise da se jaaaako puno trudnica bori s tim tokom trudnoce.. Jel ima koja medu vama da isto vodi takvu borbu?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Vilmice dobro nam dosla 😊
Curke bas sam danas dosta iscitavala o zacepljenom nosu i pise da se jaaaako puno trudnica bori s tim tokom trudnoce.. Jel ima koja medu vama da isto vodi takvu borbu?
Čitala sam da se to zove trudnički rinitis, nastaje zbog hormonskih promjena i pojačane cirkulacije u sluznici nosa, može se javiti i blago krvarenje zbog povećanog volumena krvi i širenja krvnih sudova u nosu. E sad, nekome je možda i nešto drugo, alergija, prehlada, ali eto ima i taj rinitis koji je propratni simptom trudnoće 😀
Ja sam to imala u prvoj trudnoci, a mislim da imam i sad + onu proljetnu alergiju na pelud i trave.. znala mi je isto tako krv curit iz nosa, a nos zacepljen pogotovo u lezecem polozaju. Naravno sprejevi za otcepljivanje zabranjeni pa samo higijena fizioloskom ili onim "morskim" vodicama.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Hrabrica mene svako jutro uhvati kao 'jutarnja alergija' kihanje i curenje nosa sad dal sam samo posebno alergicna na jutro ili nesto drugo... 🤭
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Grizli moj ima fiksnu frekvenciju od 2 MHz (tehnicki podaci na dnu web stranice: http://www.baby-watcher.hr/clanak/tehnicki-podaci). Uzela sam taj jer je dostava bila u roku 48h
pridružujem se nespavačima. trebam se ustati uskoro na posao ali mi je toliko zlo da san ne ide na oči i gotovo. Razmišljam da odem na wc i izbacim na silu sve iz sebe. ne znam kako ću voziti do posla
[iimg]
Otkad sam u ovom stanju, svaku noc.nesto sanjam. Na kraju me to probudi ili mjehur kojeg treba ispraznit, pa se razbudim. Sutra na otok. Konacno malo friskog zraka.
url=https://lilypie.com]
Jos sismisa ima... sva sreca pa se dizem u 5:30 🤣
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Sortiraj odgovore
Najstariji