Jutro cure, čestitam na jučerašnjim pregledima i curici bit će na kraju izjednačen broj ako već i nije
Dobro ste vi ipak shopingirale svašta ste nakupovala trebate nam uslikat da vidimo te stvarcice
Jutro zenske... Svima lijep vikend. Smrkave nek ozdrave sto prije!
A sad da cujem koja od vas je iz sv. Nedjelje? 😂 Uglavnom sanjala sam da me na mobitel zvala neka cura sa foruma i rekla da se dopisujemo tu u grupi i da je iz sv. Nedjelje, al da ne stigne u west gate na sajam beba po krevetic pa kad sam ja već tamo dal bi joj ga pokupila i dovezla. I tako samo fino mm i ja dosli s kreveticem u sv. Nedjelju i dostavili ga, al zabunom smo pustili naseg umjesto tog narucenog, ja da sam to shvatila tek kad smo dosli doma i da sam plakala svaki dan do poroda zbog toga jer se ta zenska vise nije htjela javiti da zamjenimo krevetice. Dakle probudila se sva znojna od muke. Tako da ako je neka od tamo sanjala sam te. 🤣🤣🤣
Jutro cure, ja sam se cijelu noc mucila sa uzasnim bolovima u ledjima i to vise nije samo dolje na dnu leda nego svugdje 🙈 onda mi se jos zadnjih dana pojavio i neki iscjedak, al valjda je to sve normalno i nije znak da brba krece 😂
Jedva cekam svoj pregled u srijedu jer me bas zanima kolika je beba, inace mi ginekolog kaze da je sve po mjerama za moje tjedne i uopce mi ne spominje posebno trbuscic, glavu, nego kaze samo da se ne zamaram i da je sve kako treba biti. Doduse, ja sam sitnija pa je rekao da ocekuje da ce i beba biti jer kad bi bila veca da ne zna bi li uspjela prirodno roditi. A kako se termin blizi meni je sve veci strah od poroda🙈
Uzivajte u sopingu vi koje idete, a sve zajedno u kisovitom vikendu
Dobro jutro svima :)
Grizli 😂😂😂😂 imaš nocne more od foruma. Ja kako sam sinoć čitala što ste pisale o dojenju sanjala da su mu donijeli dvije bebe na sisanje i na kraju nisu bile bebe nego dva psića 😂😂 Poslije sam sanjala da se udajem al smo s svatovima po groblju prolazili..to moram potraziti u sanjarici.
Bome vas ima dosta šmrkavih...nadam se da ćete što prije ozdraviti 😷😪💪
Pa mogle bi krenuti ispočetka s temom..taman nam sad kreću porođaji i nove teme razgovora :)
Jutro zenske… Svima lijep vikend. Smrkave nek ozdrave sto prije!
A sad da cujem koja od vas je iz sv. Nedjelje? 😂 Uglavnom sanjala sam da me na mobitel zvala neka cura sa foruma i rekla da se dopisujemo tu u grupi i da je iz sv. Nedjelje, al da ne stigne u west gate na sajam beba po krevetic pa kad sam ja već tamo dal bi joj ga pokupila i dovezla. I tako samo fino mm i ja dosli s kreveticem u sv. Nedjelju i dostavili ga, al zabunom smo pustili naseg umjesto tog narucenog, ja da sam to shvatila tek kad smo dosli doma i da sam plakala svaki dan do poroda zbog toga jer se ta zenska vise nije htjela javiti da zamjenimo krevetice. Dakle probudila se sva znojna od muke. Tako da ako je neka od tamo sanjala sam te. 🤣🤣🤣
Ahahahahahahaha ja sam! Da te umirim, imam krevetic ali hvala ti ko sestri 😂
Jutro cure! Hahaha Grizli i Mare vas progoni forum i u snu🤣 Sarita mozda ti je do preglednika? Ili tvoje privremene memorije mobitela? Smijesno mi je kak se dobacujete "bilo bi dobro da NETKO otvori novu temu"😂😂😂
Jutro svima! Evo da se javim da je maleni ok no ja bas nisam najbolje zbog evo nemara lijecnika. No ne bi vas plaslila, jednom cu o tome svemu pisati. No kao sto sam rekla, ja Petrovu vise nikad ne bi izabrala za nikakve ginekoloske probleme. Tu ste samo mutan broj na papiru i nitko ne obraca paznju na vas. Srecom, oedijstri su dobti i dobro se brinu o malom pa me to tijesi :-)
Jutrooo, dakle školski primjer štrige / vještice / coprnice. Fino sinoć napisala da ja nemam ništa od "trudnickih simptoma" ni svega na što se žalite.. Dakle.. beba me mlatila tako da sam se prepala za sebe i za nju, isijas me ubio, vrtila se cijelu noć, u nekom trenutku zaspala, probudio me takav bolan kašalj da sam pomislila na tuberkulozu 😂😂😂😂 neću se pohvaliti da mi je dobro više nikad 😂
Btw znam da sam i ja sanjala neš u vezi foruma, al tipa panika jer se Reserved ne javlja ili tako nešto 🙈
[/url
Jutro svima! Evo da se javim da je maleni ok no ja bas nisam najbolje zbog evo nemara lijecnika. No ne bi vas plaslila, jednom cu o tome svemu pisati. No kao sto sam rekla, ja Petrovu vise nikad ne bi izabrala za nikakve ginekoloske probleme. Tu ste samo mutan broj na papiru i nitko ne obraca paznju na vas. Srecom, oedijstri su dobti i dobro se brinu o malom pa me to tijesi :-)
Šaljem najveći hug na svijetu, hormoni me najviše na tebe peru baš te se često sjetim.
Kad/ako budeš spremna, piši. Svakako bolje da se zna. Pusa tebi i malenom.
[/url
Pozdrav cure, cestitiam na urednim pregledima i koliko vidim još jednoj curici. Meni forum ne ucitava sporo stranice ali ima dana kad ne mogu uci sa različitih preglednika po cijeli dan , pa budem u zaostatku i tako i ne pročitam dosta toga. Evo ja ću otvoriti odnosno nastaviti temu zimske bebe 2, pa ako zelite da nastavimo tamo da ucestvujemo sve i one kojima se sporo ucitava ili nikako.
Sortiraj odgovore
Najstariji