Zoe bit će to sve ok, već puniš 32tt, da doguraš do 35 dobro je. Koja ti je težina bebe? S 37tt službeno nije nedonošće. Ali ako je veća beba može i ranije. Neke žene rode čim uđu u 9mj. Meni je ginić neki dan rekao da izguram još jedan mjesec i ako rodim da bi sve bilo ok. Mali je bio kilo i pol.
Grizli lijevo sam stavila one švedske i tetra pelene. Kao da su švedske puno lakse za stavljanje jer nema trokuta i sveg ostalog.
A brojevi su izmješani do 62. S obzirom da svi pricaju kako ce beba bit velika pa me strah da ne bude 56 malo.
A za njegu pišota jel nam treba ista posebno osim ulja i blazinica?
♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
2017-dermoid 9,2cm
2019- 🩵 T
2021-biokemijska
♂️1992/ asthenozoospermia
Radimo na 👣 od 1/23
Cure, malo sam u zaostatku, tu sam negdje stala na 1841. Moram se pojadati prvo i pitati vas koje ste na terapiji za stitnjacu odnosno Euthyroxu, da li se i vama desila slicna situacija. Naime..
Danas je 11.dan kako uzimam Euthyrox od 50mcg. Sve je bilo ok do sad.. jutros sam uzela dozu.. od tad sam vec par puta bila na wc-u, br.2, al reko nista novo, posto mi je u trudnoci zbrckana stolica. Onda sam prije sat vremena primjetila kao nedostatak zraka odnosno kao da ne mogu duboko udahnuti, puls mi se ubrzao, isla sam mjeriti tlak, tri puta za redom, standardno nizak kao i inace, ali puls mi je bio ovako, prvo 95 pa 110 pa 127. Mislila sam nemoguce, al jasno sam mogla napipati na vratu da je ubrzan. Naravno prepala sam se i legla sa nogama na povisenom. Zvala mamu da mi proba ona rucno izmjeriti, a ja sam se pokusala primiriti koliko sam mogla no puls je svejedno isao do 100, tj.prvo kao 84 sto je kod mene normalno, a dr.put 100. Sad lezim i mislim da je malo bolje, ali me uz to sve drzi i lagana drhtavica, a ruke ledene. Naravno u nuspojavama pise i jedno i drugo, pa si mislim da mora bit od ljeka.. ne znam sto da radim. Mislila sam nazvati ginekologicu i pitati ju da li bi to bilo od toga, mozda da prekinem terapiju na par dana ili smanjim na 25. Jer ovo je skroz neugodno i bas me strah. Beba lupka, javlja se.. inace, od dr.opce prakse sam neki dan dobila uputnicu za nuklearnu medicinu, tj. konzultacije uvezi stitnjace i dobivene terapije...
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Ajme ove info o pimpaćima mi baš vride.. Nadam se da nam to i patronažna pokaže. Baš me zanima hoće li biti riječi o tome na predavanju o njezi novorođenčeta..
Thinkpink moja patronazna preselila u Njemacku,mogu tebe narucit kad doma dodjem😁😁😁
Obje cemo otprilike biti u isto vrijeme biti na sekciji, inace vrlo rado...😀🤗🥰
Cure, malo sam u zaostatku, tu sam negdje stala na 1841. Moram se pojadati prvo i pitati vas koje ste na terapiji za stitnjacu odnosno Euthyroxu, da li se i vama desila slicna situacija. Naime..
Danas je 11.dan kako uzimam Euthyrox od 50mcg. Sve je bilo ok do sad.. jutros sam uzela dozu.. od tad sam vec par puta bila na wc-u, br.2, al reko nista novo, posto mi je u trudnoci zbrckana stolica. Onda sam prije sat vremena primjetila kao nedostatak zraka odnosno kao da ne mogu duboko udahnuti, puls mi se ubrzao, isla sam mjeriti tlak, tri puta za redom, standardno nizak kao i inace, ali puls mi je bio ovako, prvo 95 pa 110 pa 127. Mislila sam nemoguce, al jasno sam mogla napipati na vratu da je ubrzan. Naravno prepala sam se i legla sa nogama na povisenom. Zvala mamu da mi proba ona rucno izmjeriti, a ja sam se pokusala primiriti koliko sam mogla no puls je svejedno isao do 100, tj.prvo kao 84 sto je kod mene normalno, a dr.put 100. Sad lezim i mislim da je malo bolje, ali me uz to sve drzi i lagana drhtavica, a ruke ledene. Naravno u nuspojavama pise i jedno i drugo, pa si mislim da mora bit od ljeka.. ne znam sto da radim. Mislila sam nazvati ginekologicu i pitati ju da li bi to bilo od toga, mozda da prekinem terapiju na par dana ili smanjim na 25. Jer ovo je skroz neugodno i bas me strah. Beba lupka, javlja se.. inace, od dr.opce prakse sam neki dan dobila uputnicu za nuklearnu medicinu, tj. konzultacije uvezi stitnjace i dobivene terapije…
Meni se identicna stvar događa...pijem istu dozu eutiroxa..nisam nikad pomslila da je od lijeka..hm..😒
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Omerta moguće da je od lijeka, ali ako ga piješ već neko vrijeme a nisi imala do sada smetnje onda možda i nije. Meni zvuči kao lagani napadaj panike. Probaj nazvati doktoricu, nemoj na svoju ruku prekidati terapiju.
Zoe bit će to sve ok, već puniš 32tt, da doguraš do 35 dobro je. Koja ti je težina bebe? S 37tt službeno nije nedonošće. Ali ako je veća beba može i ranije. Neke žene rode čim uđu u 9mj. Meni je ginić neki dan rekao da izguram još jedan mjesec i ako rodim da bi sve bilo ok. Mali je bio kilo i pol.
Ne znam jos tezinu, nije radio uzv. Kaze svakako ce ga sad kad me prime u bolnicu odraditi detaljno pa cu onda znati.. A dobro, znala sam da me to ceka, provlacim se vec 6 tjedana ovako kod kuce, kaze mogla bi se mozda jos dva provuci prije bolnice ali da ipak nije sigurno i da je bolje da budem tamo pod nadzorom i ja sam se slozila.. Trbuh je pre pre tvrd, cim ustanem s kreveta krenu stezanja i kontrakcije, a ovako kad krene tamo imaju ctg pa mogu kontrolirati.. Mene najvise pati hrana 🙈🙈🙈 inace ja rijetko sto volim, na istoj kilazi sam bila prije trudnoce i od osnovne skole 😂
Ja cu sad malo offtopic...ma jel koja gledala bogaboo cameleon kolica?
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Danas je 11.dan kako uzimam Euthyrox od 50mcg. Sve je bilo ok do sad.. jutros sam uzela dozu.. od tad sam vec par puta bila na wc-u, br.2, al reko nista novo, posto mi je u trudnoci zbrckana stolica. Onda sam prije sat vremena primjetila kao nedostatak zraka odnosno kao da ne mogu duboko udahnuti, puls mi se ubrzao, isla sam mjeriti tlak, tri puta za redom, standardno nizak kao i inace, ali puls mi je bio ovako, prvo 95 pa 110 pa 127. Mislila sam nemoguce, al jasno sam mogla napipati na vratu da je ubrzan. Naravno prepala sam se i legla sa nogama na povisenom. Zvala mamu da mi proba ona rucno izmjeriti, a ja sam se pokusala primiriti koliko sam mogla no puls je svejedno isao do 100, tj.prvo kao 84 sto je kod mene normalno, a dr.put 100. Sad lezim i mislim da je malo bolje, ali me uz to sve drzi i lagana drhtavica, a ruke ledene. Naravno u nuspojavama pise i jedno i drugo, pa si mislim da mora bit od ljeka.. ne znam sto da radim. Mislila sam nazvati ginekologicu i pitati ju da li bi to bilo od toga, mozda da prekinem terapiju na par dana ili smanjim na 25. Jer ovo je skroz neugodno i bas me strah. Beba lupka, javlja se.. inace, od dr.opce prakse sam neki dan dobila uputnicu za nuklearnu medicinu, tj. konzultacije uvezi stitnjace i dobivene terapije…
Ako te strah, svakako kontaktiraj lijecnika koji ti je propisao Euthyrox.
Ja sam na toj th.od 2012.g. i redovnim kontrolama. Iste stvari su mi se desavale, od ubrzanog pulsa, zaduha, palpitacija, al sam sve propisivala lijeku jer svaki nadomjestak hormona uzrokuje neke simptome, pogotovo u pocetku dok se organizam ne navikne na isti, ili ukoliko se promjeni doza lijeka. Na kontroli su mi kasnije rekli da su svi ti simptimi normalni i uobicajeni. Tako da im vise ne pridajem paznju, ali da je neugodan osjećaj, je!
Sortiraj odgovore
Najstariji