ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • thinkpink1
    07. Listopad 2019. 13:01

Pišu u peleni mozete staviti kako hocete, prema gore, prema dolje, pimpac ce opet na kraju zauzet svoj položaj u peleni bez obzira na nase namjestanje jer nije fiksan☺️ 

lorija
    07. Listopad 2019. 13:05

Sarita hvala puno!! Danas gibam u ljekarnu!! 😘 vec sam presla kilometar od jutros,nisam normalna koliko hodam. 
    Ah te jaslice, valjda cu uspjeti to zaustaviti,dok se u medjuvremenu nesto novo ne donese kuci 😌
    Cureee woow. Bravo!! Prosirile ste mi znanje za nase pisonje,cak strucnije nazive sad znam 😂😂😂

lorija
    07. Listopad 2019. 13:09

Netko je spomenuo curice,e mene bi vise bilo stah oko pišica i rupica,koliko sam shvatila sasvim malo manje higijene i vecem boravku u kakici moze doci do upalica,bakterija tipa ešerihija. Osjetljivije u svakom slucaju nego decki.

• Sarita15
    07. Listopad 2019. 13:23

MaRe za prvorodenog kaze patronazna da mu ga fino polegnem preko jaja a on ce u peleni kako ce ali kad leze bar se nece zapisati i pupak i sebe jer je orjentirano prema dole. Meni to i bilo logicno. 
    Sad kad razmisljam mislim da je pisu lakse ocistit od kakice nego piskicu 😂 sve se zavuce u te nase naborice dok se to ocisti ajme bar tako kazu ove moje koje imaju curice da su im te rupice i kakica bile nocna mora 
    Nema na cemu Lorija znam kako je moj u vrticu svi kaslju kisu uvijek nesto apoteku imam kuci

• thinkpink1
    07. Listopad 2019. 13:28

lorija

Netko je spomenuo curice,e mene bi vise bilo stah oko pišica i rupica,koliko sam shvatila sasvim malo manje higijene i vecem boravku u kakici moze doci do upalica,bakterija tipa ešerihija. Osjetljivije u svakom slucaju nego decki.

Kod nas zena anatomski je kraca uretra, pa je put do mjehura kraci. Ali kod bebaca nema pravila sto se tice upala i bakterija.
    Uglavnom njega kod curka se isto provodi 1xdnevno, jednom blazinicom sa malo bademovog ulja raširit usmine i jednu stranu povuci odozgo prema dolje ukloniti vernix i sa drugom blazinicom ponoviti postupak za drugu stranu. Vernix ne treba skidati na silu ako ne ide, bude se s vremenom u potpunosti uklonio.
    Neko koristi umjesto blazinica štapice za usi, ali iskreno ja to osobno ne volim jer dok se sve namjesti, razmaknu usmine, curka moze postati nemirna, pa se moze ozljediti. Ja idem po principu bolje spriječiti nego liječiti...

Lavica27
    07. Listopad 2019. 13:34

Pa ja imam ovdje cijeli strucni tim a mene frka bila😁😁😁 Hvala cure🥰 I pipice treba cistit,to smo vec pričale :) 
    Think pink moja patronazna preselila u Njemacku,mogu tebe narucit kad doma dodjem😁😁😁
    LoSa ma sve 5 vec se kužimo! Isto mislimo sve samo drukcije se izrazavamo.
    Lorija joj nama ti ovi za kasalj iz ljekarne bas ne pomazu... imam tu lokalnog travara i on radi sirup za kasalj i imunitet i pet puta mi je bolji od beta glukana za djecu. I puuuno inhaliranja!

samonezelje
    07. Listopad 2019. 13:39

Lorija preslatke su ove ilustracije! 
    Iva evo uspjeli smo nategnut te crne stange od kosare do onih izbocenih komadica sperploce i sad je cvrsto ko toranj! Tenks!  Nasla sam i neki video https://youtu.be/rT6d1t1rORY di frajer objasnjava i sportski dio. Nije predetaljno, al vidim da isto krovic nije nategnut neg ima samo taj cicak uz ovu kavakicu sa kojom se regulira nagib. Koliko cujem u videu isto ne klikne na najnizem polozaju. Eto, ak to pomaze kako.. Sretno! Jesi prala vec te sve navlake? Pitam se jel bi smjelo to u susilicu na neki sensitive program...

Nasty
    07. Listopad 2019. 13:42

Zoe bit će to sve ok, već puniš 32tt, da doguraš do 35 dobro je. Koja ti je težina bebe? S 37tt službeno nije nedonošće. Ali ako je veća beba može i ranije. Neke žene rode čim uđu u 9mj. Meni je ginić neki dan rekao da izguram još jedan mjesec i ako rodim da bi sve bilo ok. Mali je bio kilo i pol. 

Reserved123
    07. Listopad 2019. 13:43

Grizli lijevo sam stavila one švedske i tetra pelene. Kao da su švedske puno lakse za stavljanje jer nema trokuta i sveg ostalog.
    A brojevi su izmješani do 62. S obzirom da svi pricaju kako ce beba bit velika pa me strah da ne bude 56 malo.
    A za njegu pišota jel nam treba ista posebno osim ulja i blazinica?

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

Omerta
    07. Listopad 2019. 13:47

Cure, malo sam u zaostatku, tu sam negdje stala na 1841. Moram se pojadati prvo i pitati vas koje ste na terapiji za stitnjacu odnosno Euthyroxu, da li se i vama desila slicna situacija. Naime..
    Danas je 11.dan kako uzimam Euthyrox od 50mcg. Sve je bilo ok do sad.. jutros sam uzela dozu.. od tad sam vec par puta bila na wc-u, br.2, al reko nista novo, posto mi je u trudnoci zbrckana stolica. Onda sam prije sat vremena primjetila kao nedostatak zraka odnosno kao da ne mogu duboko udahnuti, puls mi se ubrzao, isla sam mjeriti tlak, tri puta za redom, standardno nizak kao i inace, ali puls mi je bio ovako, prvo 95 pa 110 pa 127. Mislila sam nemoguce, al jasno sam mogla napipati na vratu da je ubrzan. Naravno prepala sam se i legla sa nogama na povisenom. Zvala mamu da mi proba ona rucno izmjeriti, a ja sam se pokusala primiriti koliko sam mogla no puls je svejedno isao do 100, tj.prvo kao 84 sto je kod mene normalno, a dr.put 100. Sad lezim i mislim da je malo bolje, ali me uz to sve drzi i lagana drhtavica, a ruke ledene. Naravno u nuspojavama pise i jedno i drugo, pa si mislim da mora bit od ljeka.. ne znam sto da radim. Mislila sam nazvati ginekologicu i pitati ju da li bi to bilo od toga, mozda da prekinem terapiju na par dana ili smanjim na 25. Jer ovo je skroz neugodno i bas me strah. Beba lupka, javlja se.. inace, od dr.opce prakse sam neki dan dobila uputnicu za nuklearnu medicinu, tj. konzultacije uvezi stitnjace i dobivene terapije...

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI