Bok mamice 🙂 samo da vas na brzinu pozdravim, u zaostatku sam nekih 100 stranica, ovaj tjedan smo se selili🤗🤗 nadoknaditi cu ovih dana, nadam se da ste sve dobro. ❤️❤️
Imam pitanje, budući da imam macku ginekolog mi je dao uputnice jednu za mikrobiologiju - serologija na TORCH druga za infektologiju - konzilijarni pregled. Zna li netko kakav je to pregled? Sto ce mi raditi? 🙈 Imam inace panican strah od doktora i htjela bih znati otprilike sto me ceka. 🙈😁
Red sretno i smireno! Bit će sve ok..mora.
Lobi ja sam vadila krv za TORCH i toksoplazmozu ali nisam išla na taj konzilijarni pregled, niti mi ga je netko preporučio, pa ne znam kakav je to pregled.. Imam 2 mace. Što je da je sretno!
Anna nisam nikad pila u trudnoći normabel. Zadnji put sam popila kad sam išla na neki ispit prije 100god. Ako si uznemirena mislim da ti 2 mg neće škoditi, a opustit će te. A za ogtt nisam sigurna ima li utjecaja, navodno se ne preporučuje pušenje ni fizička aktivnost nešto prije testiranja i za vrijeme testiranja. A za normabel stvarno ne znam.
Mislim meni je to pušenje u trudnoći općenito katastrofa.. A normabel liječnik pripisuje ipak s nekim razlogom..
Hvala ti Nasty. Sad sam se ipak malo smirila pa nisam popila. Meni cak nije bilo zbog zivaca nego da mi misice opusti.
Mm je na putu i javio da je opljackan, pa mi se onda jos kasnije nije javljao i to me toliko uznemirilo. Naravno ne treba mi puno da pocnem plakat i to je valjda sve nekako utjecalo na trbuh pa me poceo nekako stezat
Jutro cure, sretno na pregledu ako ko ima danas. Meni su jucer na ctg i tokogramu rekli da ću imati pregled ili danas ili sutra jer mora proci odredjeno vrijeme od djelovnja korikosteroida, pa ću znati šta me tacmo ceka u narednim tjendima. Anna katastrofa to zbog muza, a možda je i on mogao precutati dok ne dodje kuci da se ne stresiras. 😣 Još si u osjetljivim tjednima i nije ti potreban stres jos ako si sama kuci. Normabel ti moze pomoći da se opustis ali ne valja se navikavati na njega, osim ako baš dr ne insistira drugacije.
PREGLEDI
7.10.- Zoe27
9.10.- Lobi
9.10.- Anna
9.10.- njurko
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
22.10.- Simbalija
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
04.11.- C1M4
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
Jutroo cure. Zoe sretno!! 🌸
Lavice ja nisam nigdje napisala Grizli da kupi stramplice vec sam pricala o sebi da ih ne volim takodjer i da cu ja kupiti iako smatram da nece biti potrebno. Nasa prica je se vodila oko hlacica. Bice si i ti bila u polusnu sinoc kao i ja za brojeve 😂 valjalo bi da ima 56/60 😂
Goga sretno!!! 🙏 ocekujem dobre vijesti. Vjerujem da si u koktelu uzbudjenja i nervoze. Cuvaj se!!
Jutro cure!
Red drzim fige danas! Kao i Zoe i Gogi❤
Lorija dobro si me procitala😂 samo me prebacilo jučer😂
Btw jesu ti poceli udarci iznad pupka? Moj jucee i danas tuce bas visoko...i puno.
Anna smijes normabel 2mg,on se daje za smirivanje stezanja maternice,ja ga izbjegavam dok nije za silu iako mi ga je gin dao.
Grizli,slazem se od A do Ž😘
Anna drago mi je da ti se smirilo.. Nadam se da se muž javio i da je sve ok.. sretno na ogtt - u!
Sortiraj odgovore
Najstariji