ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    annika
    07. Listopad 2019. 09:40

samojed

Jutro cure Zoe i Gogasretno vam, Gogadrago mi je što je situacija dobra što si zatvorena 😘
    Grizli, Lavicestvarno vam zavidim na robici i svim curama koje su pokupovala a oko mojih tjedana su ja nemam još ništa sem kolica 😥😥 osjećam se tužno kad vidim sta sve imate
    Angiei ja sam juce imala stresan dan toliko je bio stresan da me evo i sad boli glava i osjećam se lise, ali ne smijemo se dat stresirat zbog nebitnih ljudi

evo da te utješim- ja nemam još ni kolica, a ni od stvari nemam baš ništa. čekala sam da se isprazni stan pokraj nas jer smo ga unajmili pa da mogu mužev radni stol izbaciti iz naše spavaće od 8 m kv i tu smjestiti krevetić i neku malu policu za robicu. e sad kad je stan prazan, on mora riješiti internet za drugi stan itd tako da još ništa od pripreme. ja se slažem s Lavicom- ako ti se kupuje, kupuj-nemoj čekati ništa, uživaj u tome.

[iimg]

Reserved123
    07. Listopad 2019. 09:42

Jutro cure, zelim srecu svima na pregledu.

Nama danas stize kadica i ona tvrda podloga za previjanje i mislim da imamo sve 🥳

Ja sam svu robicu stavila u komodu jer mi se cini nekako prakticnije 
    https://postimg.cc/bGB0mtLz

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

annika
    07. Listopad 2019. 09:44

MaRe

Hvala :) Mislim da cu to u srijedu otići riješiti. I ja stalno pratiim da vidim hoce li se javiti :/
    Uff bas je zahladilo..vrijeme je za grijanje 😬
    Moram si naći neku jaknu…mislila sam da necu kupovati al nemam izbora..u ništa ne stanem 😂
    Kontam naci onu duzu ko pufastu sto ima remen po sredini i sto se širi..to cu moći zakopcati a i kasnije nositi.

e ja sam se prošlih dana smrznula, da prostite,  k'o gu..ca. nabacam na sebe slojeve robe a zakopčati ne mogu ništa. mislim da ću uzeti nešto polovno preko krpica, ne da mi se davati lova na nešto što se nadam da će mi biti veliko

[iimg]

lorija

Lavica27

Lorijaujutro je muz vodi, radi od 9, a ionako mora do 9 kad je zadnje za dorucak stici,tako da ja obicno do pola 10 produzeno ispijam kavu u pidjami😁😁 Al ako te tjesi budna sam s njom kd 6.15😂
    Normabel me pitao sto puta jel uzimam kad je bilo ovo s cerviksom i stezanjima al stvarno mi nije padalo na pamet dok imam frendicu koja je to u T gutala ko bombone i eto nikome nista…

Uf sta bi dala da moj radi bar od 8,a ne 7 😌 bilo bi mi lakse kad dodje druga beba. 
    E lakse mi je 😂 moj ti obozava spavati. Ja ga svako jutro moram buditi,inace bi on do oko 8.30h spavao ☺

Reserved123

https://postimg.cc/McDNHdW9
    I ovo je unutrasnjost... mislila sam da mi je poslalo sve zajedno

♀️1997 /AMH 15,63pmol/ TSH2,17 /PRL blago povišen
    2017-dermoid 9,2cm
    2019- 🩵 T
    2021-biokemijska
    ♂️1992/ asthenozoospermia
    Radimo na 👣 od 1/23

samojed
    07. Listopad 2019. 10:00

Annika odmah mi je lakše 😆 ma ja ne čekam zbog tih banskih priča već et sve danas sutra i tako se odlaže a planirala sam sad opet kažem nis nije sigurno sad kad bude platica krenuti u nabavku 
    Reserved123  prelijepo posloženo definitvno ću uzeti ideju od tebe dok nabavim stvari naravno haha

samojed
    07. Listopad 2019. 10:04

Eh cure da vas još pitam već sam pisala da sam planirala 3u1 meda krevetić međutim javila sam se stranici i kažu da je ta komoda za presvlačenje u sklopu njega uska i kao ne može se staviti ona pofloga za presvlačenje pa reko sta vi mislite možda se može staviti ona meka podloga za presvlačenje, ja kad sam im napisala pa dal će moć meka kažu mi da je uska i da dodjem pa vidim jer kažu da je preusko sad sam totalno u ne znanju jer sam baš to odavno planirala al ako ne može ne vidim onda svrhu te komadice onda ću prije kupit krevetić i pored komoricu

Gogaa_V
    07. Listopad 2019. 10:22

Evo mene cure, danas jos uvijek samo na ctg i tokogramu, sutra možda skidanje sa tokolize lagana šetnja i predpostavljam pregled nakon toga  pa da se vidi stanje. Nadam se da necu imati problema nakon ukidanja  tokolize. Još jedan dan neizvjesnosti 😤 ali bolje  za mene, duboko  u sebi sam navijala za pred kraj tjedna ako cu kuci da me tad otuste da sam što sigurnija, vikend  bi odspavala svakako i već sam od ponedeljak 25 plus. 🤗 ide to meni

samonezelje
    07. Listopad 2019. 10:28

Jutro! Sretno svima na pretragama i pregledu!
    Goga drzim fige da pregled nakon skidanja s toko bude ok! Nadam se da ces fakat prespavat onda vikend ak te puste doma krajem tj, a ne da ces napast peglu i krpu! Samo nek bude sve ok! 
    Lorija vec sam te prije htjela pitat jel si ti sama crtas te profilne slike? Bas su mi kjutac! 

Red Fox
    07. Listopad 2019. 10:29

Gogga drzim fige da sve bude dobro 😊
    Reserved super ti je ideja ovo s pregradama u ladici, bas je pregledno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.