ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    07. Listopad 2019. 07:30

Dobro jutro cure 
    Hvala svima na tjesenju sinoc, uspjela sam se smiriti i zaspati al nocas pak mm poceo povracati, izgleda ga uhvatila viroza koja vlada...nadam se da ce mene i cure zaobici 😕
    Sinoc sam opet pricala sa mm, ponovila sam da ja tamo nejdem dok je taj covjek doma...mm je samo rekao da smo ga i do sada izbjegavali kolko smo mogli, ako ja ne mogu s njim nikako, sad cemo ga zaobilazit skroz i mir. Meni takvog nerviranja ne treba ni sada ni bez trudnoce. Ako mi svi postujemo njegov red u njegovoj kuci (kojeg btw nema al dobro) onda ima i da on postuje nas red. On u svojoj kuci nije toplu vodu imao do prije par god dok sogor nije sve napravio...msm kaos zivi. Onda su se cudili zasto necemo s curama tam prespavat?! 🤯
    Ma cijelu bajku mogu napisat ontom dijelu obitelji al samo cu se opet iznervirat.
    Kaj se tice robice i shoppinga...ja sam rekla da cu krajem ovog mj krenut u zestoku potragu za kolicima i kimbacem, robica mi je dio opran a dio cu ovih dana pa slozit do kraja i onda mi ostaje samo torba za bolnicu. Nadam se da cu do 32.tj sve stic, tak sam si nekak splanirala.
    Zoe sretno na pregledu danas! 🥰
    Redfox kak si nam ti?

07. Listopad 2019. 07:30

AnnA suosjecam s tvojim muzem... bila sam opljackana i na putu (u inozemstvu), a pred godinu dana sam imala i provalu u stan (to je isto pridonjelo odluci da iselimo iz Zg-a)... no radije cu o ljepsim temama. Nadam se da je tvoj muz dobro.
    Normabel se cesto prepisuje trudnicama, moj gin jos nije dosao na tu ideju  makar meni to jako djeluje. Jednom u zivotu sam popila normabel mislim 5 mg prije spavanja i ujutro su me jedva probudili. Dok ih moja frendica cesto pije i skoro da joj ne djeluju.
    Bebu ja jos uvijek osjecam ispod pupka.

lorija
    07. Listopad 2019. 07:34

Lavice jesam 😁,cak sam jucer vidjela kako mi je zavibriralo povis pupka. Ne mogu se opet tuziti da sam umislila kad sam vidjela 😁 taman sam taj tren mazila trbuh. 
    Jel ti sretnice jedna ne vodis malu u jaslice? Pitam jer nas upravo spremam 😂

• Zoe27
    07. Listopad 2019. 07:41

Jutro cure 😀 ja sam na redu za pregled u 10 pa cu znati vise. Zadnji puta je rekao danas uz pregled da moram dobiti jos neke uputnice za odraditi, transfuziju one testove senzibilizacije ili kako vec, te sve sto treba za anesteziologa za epiduralnu.
    Sto se tice normabela, doktor koji mi je bio na zamjeni kada je pocelo ovo s cerviksom me je pitao imam li normabela kako bi ga navecer pila, dok moj kasnije uopce nije spominjao. Doduse moj ne spominje ni da pijem ovaj magnezij koji pijem dva puta dnevno 🙈🙈🙈
    Sretno i Gogi i Redfox 😘

Red Fox
    07. Listopad 2019. 07:52

Jutro svima, Angie noc je prosla burno, bili smo u setnji tri puta, kad smo se vratili pio je vodu koju je odma poslije povracao pa sam mu morala maknuti onda je jadan lizao zdjelicu. Sad je pred jutro zaspao, nadam se da bude proslo. Ja za pola sata zovem bolnicu pa cemo vidjeti kaj ce mi reci.
    TORCH vam se radi zbog toksoplazmoze koju prenose macke. U principu ak su vam macke zdrave i ak drzite osnove higijene nemate razloga za brigu. Prenosi se preko macjeg izmeta pa mozete pokupiti ako cisite njihov wc i poslije ne perete ruke. Uz toksoplazmozu u taj torch ulaze i jos neke bolesti tipa parvovoroza, herpea i ne znam koja jos pa je torch kratica. I iz krvi se gleda dal ste ikad bili u kontaktu s nekom od tih bolesti ili imate aktivnu infekciju.

Nasty
    07. Listopad 2019. 07:55

Zoe sretno!
    Losa ni moj gin još meni nije prepisao normabel.. Iako je bilo situacija da je mogao😅 Ja sam probala za vrijeme studentskih dana od 2 i 5 mg. Moja mama koja je inače hipohondar mi ih je dala "da imam za svaki slučaj". Ovaj prvi djeluje opuštajuće sa blagom amnezijom, a ovaj drugi umrtvi konja.. Mislim na one koji nemaju naviku piti.. Ja sam jednom zbog treme i tahikardije koju sam dobila popila i taj od 5 mg kad sam išla polagat ispit i jedva prošla jer me nije bilo briga što odgovaram a i spavalo mi se tragično, sve zaboravila.. Strašno!
    U svakom slučaju dobro je popit i čaj od kamilice za opuštanje navečer koliko god trivijalno zvuči..

Gogaa_V
    07. Listopad 2019. 08:05

Zoe sretno  ti danas  takodjer i Red fox. Žao mi je i za psa ali sigurno će biti bolje. 🤗🤗 hvala cure na podrsci  vidjecemo danas ili sutra sve. Mall sam nervozna pa da bar znam na cemu sam, a ubpozitivan ishod vejrujem sta god da kazu. Ja izbjegavam u sirokom luku ljekove iz te skupine (koliko god on bezazleno djelovao pa ga pojedini dr prepisuju po potrebi  i u trudnoći). Vidim ni ovde nije praksa, kad im spomenes tako nesto cude se jer ih uopšte pitas pogotovo u drugom stanju.

• AnnA
    07. Listopad 2019. 08:08

Cure, hvala na podrsci.
    Goga nadam se dobrim vijestima danas za tebe i tvoju mrvicu.
    Ja se trudim ne povratit. Valjda cu izdrzat jer mi se stvarno ne da ici ponovo.
    Javio se, obecao mi je da se nece zivcirati i da stvari nisu vazne. 
    Sretno na danasnjim pregledima

Grizli
    07. Listopad 2019. 08:10

Jutro zene, Zoe sretno na pregledu! Anna nadam se da si bolje jutros. Zao mi je sto ti je muz to dozivio znam kako je. Na putu u inozemstvu sam i sam bila opljackana doslovno sve sto sam imala sa sobom pa sam se vucarala izmedju policije i konzulata danima. Nadam se da je ipak prosao bolje od toga i da ce se sretno vratiti kuci.
    Bas bas mislila pitat od kud vam ti normabeli. Meni ih nikad gin nije ponudila ni napisala,  i bolje da mi ne treba. Bas sam nekako smkrena u trudnoci, da mi se jako svidja ovo moje zen stanje. Inace popila taj od 2mg jedino vecer prije svoje svadbe jer sam skoro noc proplakala za tatom, a toliko me lupilo da sam na kraju odgulila 12h sna.
    Red fox i tebi sretno danas.
    Ovo za toxoplazmozu mene sad poslala vaditi 3 put u ovoj godini. Prvo morala za IVF, pa na pocetku trudnoce i sad opet. A nemam macku niti sam s njima u kontaktu, al nema veze vec kad vade krv nek sve povede. Nadam se da ce mi danas biti gotov koagulogram. 

C1M4
    07. Listopad 2019. 08:21

Lobi to ti samo vade krv, nista drugo i posalju nalaz tvom gin za jedno 10-15 dana, s tim da je moj nalaz stigao i prije😊 osim ako ti bas ne kazu da dodes po nalaz

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.