Mislim meni je to pušenje u trudnoći općenito katastrofa.. A normabel liječnik pripisuje ipak s nekim razlogom..

Hvala ti Nasty. Sad sam se ipak malo smirila pa nisam popila. Meni cak nije bilo zbog zivaca nego da mi misice opusti.
Mm je na putu i javio da je opljackan, pa mi se onda jos kasnije nije javljao i to me toliko uznemirilo. Naravno ne treba mi puno da pocnem plakat i to je valjda sve nekako utjecalo na trbuh pa me poceo nekako stezat

Jutro cure, sretno na pregledu ako ko ima danas. Meni su jucer na ctg i tokogramu rekli da ću imati pregled ili danas ili sutra jer mora proci odredjeno vrijeme od djelovnja korikosteroida, pa ću znati šta me tacmo ceka u narednim tjendima. Anna katastrofa to zbog muza, a možda je i on mogao precutati dok ne dodje kuci da se ne stresiras. 😣 Još si u osjetljivim tjednima i nije ti potreban stres jos ako si sama kuci. Normabel ti moze pomoći da se opustis ali ne valja se navikavati na njega, osim ako baš dr ne insistira drugacije.

PREGLEDI
7.10.- Zoe27
9.10.- Lobi
9.10.- Anna
9.10.- njurko
10.10.- iva4
10.10.- RedFox
10.10.- PetraB
11.10.- Grizli
11.10.- Lavica27
14.10.- C1M4
14.10.- Lunica
15.10.- Samojed
15.10.- lorija
15.10.- mustra
17.10.- sofio9
18.10.- Lala27
21.10.- mikio
21.10.- Reserved123
22.10.- Simbalija
23.10.- Nita9999
23.10.- piba7
23.10.- annika
23.10.- Flower
24.10.- Thinkpink1
25.10.- Damnarexx
25.10.- PetraB
25.10.- DeeSB
28.10.- Sarita15
29.10.- mrgud_zg
30.10.- Dalindas
30.10.- mala.le.90
30.10.- valentina
30.10.- kl1v
31.10.- Tockica37
31.10.- DeeDee
04.11.- C1M4
07.11.- Tonkica1
12.11.- MaRe
Jutroo cure. Zoe sretno!! 🌸
Lavice ja nisam nigdje napisala Grizli da kupi stramplice vec sam pricala o sebi da ih ne volim takodjer i da cu ja kupiti iako smatram da nece biti potrebno. Nasa prica je se vodila oko hlacica. Bice si i ti bila u polusnu sinoc kao i ja za brojeve 😂 valjalo bi da ima 56/60 😂
Goga sretno!!! 🙏 ocekujem dobre vijesti. Vjerujem da si u koktelu uzbudjenja i nervoze. Cuvaj se!!
Jutro cure!
Red drzim fige danas! Kao i Zoe i Gogi❤
Lorija dobro si me procitala😂 samo me prebacilo jučer😂
Btw jesu ti poceli udarci iznad pupka? Moj jucee i danas tuce bas visoko...i puno.
Anna smijes normabel 2mg,on se daje za smirivanje stezanja maternice,ja ga izbjegavam dok nije za silu iako mi ga je gin dao.
Grizli,slazem se od A do Ž😘

Anna drago mi je da ti se smirilo.. Nadam se da se muž javio i da je sve ok.. sretno na ogtt - u!

Dobro jutro cure
Hvala svima na tjesenju sinoc, uspjela sam se smiriti i zaspati al nocas pak mm poceo povracati, izgleda ga uhvatila viroza koja vlada...nadam se da ce mene i cure zaobici 😕
Sinoc sam opet pricala sa mm, ponovila sam da ja tamo nejdem dok je taj covjek doma...mm je samo rekao da smo ga i do sada izbjegavali kolko smo mogli, ako ja ne mogu s njim nikako, sad cemo ga zaobilazit skroz i mir. Meni takvog nerviranja ne treba ni sada ni bez trudnoce. Ako mi svi postujemo njegov red u njegovoj kuci (kojeg btw nema al dobro) onda ima i da on postuje nas red. On u svojoj kuci nije toplu vodu imao do prije par god dok sogor nije sve napravio...msm kaos zivi. Onda su se cudili zasto necemo s curama tam prespavat?! 🤯
Ma cijelu bajku mogu napisat ontom dijelu obitelji al samo cu se opet iznervirat.
Kaj se tice robice i shoppinga...ja sam rekla da cu krajem ovog mj krenut u zestoku potragu za kolicima i kimbacem, robica mi je dio opran a dio cu ovih dana pa slozit do kraja i onda mi ostaje samo torba za bolnicu. Nadam se da cu do 32.tj sve stic, tak sam si nekak splanirala.
Zoe sretno na pregledu danas! 🥰
Redfox kak si nam ti?

AnnA suosjecam s tvojim muzem... bila sam opljackana i na putu (u inozemstvu), a pred godinu dana sam imala i provalu u stan (to je isto pridonjelo odluci da iselimo iz Zg-a)... no radije cu o ljepsim temama. Nadam se da je tvoj muz dobro.
Normabel se cesto prepisuje trudnicama, moj gin jos nije dosao na tu ideju makar meni to jako djeluje. Jednom u zivotu sam popila normabel mislim 5 mg prije spavanja i ujutro su me jedva probudili. Dok ih moja frendica cesto pije i skoro da joj ne djeluju.
Bebu ja jos uvijek osjecam ispod pupka.
Lavice jesam 😁,cak sam jucer vidjela kako mi je zavibriralo povis pupka. Ne mogu se opet tuziti da sam umislila kad sam vidjela 😁 taman sam taj tren mazila trbuh.
Jel ti sretnice jedna ne vodis malu u jaslice? Pitam jer nas upravo spremam 😂
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji