ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    07. Listopad 2019. 08:33

Djevojke sretno danas! 💞🖐

Anna meni je doktorica u Petrovoj pod terapiju prošli tjedan napisala normabel 2xdnevno obavezno, po potrebi dodati i treći.
    Ja ga ne pijem, eventualno navečer prije spavanja, ako me baš jako te kontrakcije zezaju, ali inače, ne.
    Mislim, ona je doktorica, ona zna zašto mi je to propisala, j da li to može naškoditi meni ili bebi, ali nikad ga nisam pila prije, pa mi nekako skroz neobično sada ga uvoditi.

Lavica27
    07. Listopad 2019. 08:37

Lorija ujutro je muz vodi, radi od 9, a ionako mora do 9 kad je zadnje za dorucak stici,tako da ja obicno do pola 10 produzeno ispijam kavu u pidjami😁😁 Al ako te tjesi budna sam s njom kd 6.15😂
    Normabel me pitao sto puta jel uzimam kad je bilo ovo s cerviksom i stezanjima al stvarno mi nije padalo na pamet dok imam frendicu koja je to u T gutala ko bombone i eto nikome nista...

Red Fox
    07. Listopad 2019. 08:54

Hvala svim kaj drzite fige 😊 nista ipak od danas, nema mog doktora, rekli su da probam u srijedu 😕 nadam se da ce se svi ostali javiti sa boljim vijestima.
    Ak nis drugo, sad sam bila sa psom vani i prestao je proljev 😂 tak da bas nesto

MaRe
    07. Listopad 2019. 09:06

Dobro jutro svima :) Ja napokon imam prespavanu noć u komadu i još mi se ne ustaje 😁
    Annika jesi bila vadit krv? Zaboravila sam sestru pitat dal imaju određeno kad vade?U Ri je bilo samo sat vremena,mislim od 8-9.

annika
    07. Listopad 2019. 09:16

MaRe

Dobro jutro svima :) Ja napokon imam prespavanu noć u komadu i još mi se ne ustaje 😁
    Annikajesi bila vadit krv? Zaboravila sam sestru pitat dal imaju određeno kad vade?U Ri je bilo samo sat vremena,mislim od 8-9.

bila odmah idući dan poslije pregleda, i odmah idući dan rez podigla.  7.30-10.00 uzimanje uzoraka

[iimg]

annika
    07. Listopad 2019. 09:19

sretno svima danas na pregledima. 
    mene brine jaivanpa. nema je pa je nema
    ja se moram natjerati na vježbe za trudnice, propli tjedan nisam nijednom otišla

[iimg]

07. Listopad 2019. 09:28

Cure kojima su propisani Normabeli, posebno one koje imate ceste kontrakcije i sl. probleme... ako su ih lječnici prepisali nemojte ih ne uzimati da si neke probleme ne izazovete. Mozemo mi ovdje svasta pisati, no ne znamo vase pojedinacno stanje. Oni se prepisuju za smirenje u visim koncentracijama,  no onaj od 2 mg prvenstveno za opustanje misica, odnosno smirenje kontrakcija i sprecavanje eventualnog otvaranja i skracivanja cerviksa koji mogu biti posljedica precestih kontrakcija. Zato ako mislite da nemate kontrakcije i da vam na trebaju pricajte s doktorom, a ne si same ukidati terapiju. Kod propisivanja lijekova u trudnoci doktori uzmu u obzir moguce koristi i stetu... te ukoliko su vam ih dali pitajte zasto ako mislite da ih ne trebate. Od onog od 2 mg nitko nece biti ukomiran ili sl.

samojed
    07. Listopad 2019. 09:28

Jutro cure Zoe i Goga sretno vam, Goga drago mi je što je situacija dobra što si zatvorena 😘
    Grizli, Lavice stvarno vam zavidim na robici i svim curama koje su pokupovala a oko mojih tjedana su ja nemam još ništa sem kolica 😥😥 osjećam se tužno kad vidim sta sve imate 
    Angie i ja sam juce imala stresan dan toliko je bio stresan da me evo i sad boli glava i osjećam se lise, ali ne smijemo se dat stresirat zbog nebitnih ljudi 

MaRe
    07. Listopad 2019. 09:33

Hvala :) Mislim da cu to u srijedu otići riješiti. I ja stalno pratiim da vidim hoce li se javiti :/
    Uff bas je zahladilo..vrijeme je za grijanje 😬
    Moram si naći neku jaknu...mislila sam da necu kupovati al nemam izbora..u ništa ne stanem 😂
    Kontam naci onu duzu ko pufastu sto ima remen po sredini i sto se širi..to cu moći zakopcati a i kasnije nositi.

• lucille9
    07. Listopad 2019. 09:35

Jutro curke! Sretno svima na pregledima, nadam se da će ovaj tjedan biti pun pozitivnih vijesti!!

U vezi brojeva oblekice; moja curka je rođena s 3250gr i 50cm dužine; broj 56 je nosila 3tj nakon čega smo prešli na 62 koji je nosila 3mj. C&A i Zara imaju jako male modele dok h&m ima veće, neki dan sam uspoređivala kombinezon od c&a i h&ma; c&a je kraći za 3cm.

Nemojte pretjerivati s 50br. jer većini bebača je u startu na knap. Ako je nedonošće stignete nadokupiti i taj manji broj jer bebač ostaje u bolnici određeno vrijeme.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.