O super. Onda ne bi trebalo biti sutra problema.. Hvala 😀
Netko je pisalo o bolovima u preponama i mene bole, a jutros sam jedva ustala iz kreveta od bolova u kukovima, kao da cu se raspasti 😂
Samo da vas kratko pozdravim
Ipak ne stignem pratiti dvije teme, ali povremeno bacim oko....
Sretno svima na pregledima
Za HZZO mogu ići papiri i iza 5 (u mjesecu), ali onda nema kunica na računu taj mjesec, nego tek idući (a za 10 mj ćeš ionako dobiti tek u 11 mj novce)
Došla sam zapravo napisati da su u magyc baby daytripper kolica snižena 15%, pretpostavljam da će biti cijeli mjesec. Znam da vas je par baš njih gledalo....
Curama sretno na pregledima
Goga na tebe cesto mislim.i kako se drzis i koliko si jaka ko osoba kad (bar iz postova tako djeluje) to sve stojicki podnosis. Tvoja curica te sa razlogom odabrala ko svoju mamu. Iskreno id srca vjerujem da cete do puno visih tjedana dogurat od prognoza.
Ena ne mogu znati vas odnos ali ti mogu ponuditi savjet, iako si u strahu iako neki nalazi nisu bajni iako je sama trudnoca pa cak i da po spagi ide velika promjena i naravno da hormoni rade svoje ti i tvoj muz ste i dalje partneri i taj odnos nebi smjela zapostaviti uza sve vazno je naci vrijeme samo za vas kad ste na temi vi. Oni ne mogu znati kako je nama kako je nositi bebu prolaziti promjene i tegobe cekati udarce i pratiti stanje ali gledaju nase reakcije nasa raspolozenja i pokusavaju balansirati izmedu sveg tog skupa sa svojim osjecajima. Ti svog muza najbolje poznas. Vi dvoje ste razlog za tu bebu i vas odnos je takoder vrijedan cuvanja i paznje i njege. On se mozda isto boji mozda planira sto ce ako nesto krene po zlu ili slicno a zna da si uzrujana i prestrasena pa suti. Ti najbolje znas kako mu pokazat da ga razumijes i volis.
Ja mogu iskreno reci da je meni moj muz najvaznija osoba na svijetu da nisam odabrala njega niti on mene nebi imala mog malenog i drugog na putu. Nas zdrav odnos nama obojima je vazan i na njemu radimo svaki dan i kroz probleme kojih uvijek bude i kroz svade koje su normalne kao i kroz lijepa razdoblja. I kad sam trudna i kad je bio mala beba i sada i ubuduce uvijek nastojimo pronaci vrijeme za nas kad smo vazni samo mi. Mi svoju djecu beskrajno volimo ali to ne znaci da moramo zaboraviti sebe i nas.
Dobro jutro i dobrodosla Mia.
Zoe ako samo otvaras komplikacije nema veze dobit ćeš onaj papir od dr sto nosis u firmu i to je to a onda na kraju 10og mjeseca će ti trebati platne liste itd. da predas na hzzo.
Ena kako koji dan ali pošto imamo trenutno situaciju s kumovima gdje je uključeno varanje nastalo za vrijeme trudnoće,duga priča al zbog toga se trudimo što više komunicirati makar prije spavanja jer radi po cijeli dan.I baš mi je drago kad mi kaže što ga muči,npr.i oni imaju strahove kao i mi,kako ce to, dal ce biti dobar otac a pogotovo kako ce sve sta treba priuštiti djetetu..i mislim da im je krivo sto se sve vrti oko mama a očevi su zapostavljeni u trudnoći.Moj savjet je ako ti m nije neki za razgovor da mu priđes na drugi način hranom,mazenjem i sl 🙂Nas peru hormoni,ja sam u PMS-u stalno 😂al opet mu napravim nešto što voli il se samo stisnem uz njega bez riječi i to puno znači🙂
Jutro cure! Zoe, ja sam danas otvarala komplikacije za samo jedan dan u rujnu (do 30.9.sam koristila g.o.) i da bi mi se isplatila ta naknada trebao mi je taj papir. Ako ćeš tek sad u 10.mj biti na komplikacijama (otvarati bolovanje) onda ti još ne treba papir. Takodjer mi ga potpisuju u računovodstvu i sigurno mora biti netko tko je zamjena u takvim slučajevima jer po tome ti ne mozes dobiti isplatu za rujan jer nje nema na poslu što je smiješno..
Ena žao mi je što te muče takve stvari,mislim da je Petra B dobro to srocila. On su puno sutljiviji od nas i nose svoj teret isto,brinu o puno stvari al ne žele nas zamarati pa mi automatski krenemo u napad da njih baš briga itd itd. Ja s mužem imam ok odnos jedino priznajem puno brže puknem al on kuži pa mi ne uzima za zlo nego mi naknadno održi predavanje kad se ispusem😂 Možda da probaš ti s distance vidjeti da li je možda kod tebe u glavi veci problem i prepreka nego što to stvarno je pa za početak raščistiti sa sobom. A onda otvoreno reci sto te muci.
Kad smo već kod muževa... čitam na jesenskim a i inace sam slušala hvalospjeve muzevima. U smislu jpj bravo moj muz je cak deset sati izdrzao samnom u sali za vrijeme poroda. Ili ponosna sam na njega, prelaza pelene malome i doma cisti i sve radi... a meni automatski u glavi sto upitnika kao wtf? Pa ako ja mogu na stolu umirat kolko treba da rodim šta bravo jer on sjedi kraj mene? Ili sve MI cisti? Ne čisti meni nego nama,zar ne bi to trebalo biti nešto najnormalnije na svijetu? Od najbolje prijateljice muž nije bio s njom na nijednom od 4 poroda jer njemu je to gadljivo/teško mu je kad vidi da nju boli itd... mislim meni to nije fer uopće. Mi volimo gledat krv? Nama nije teško? Pa nemamo pojma što nas čeka kolko god puta rodile... moj muž je bio samnom,da njega nije bilo ne znam što bi iskreno pogotovo kad se zakompliciralo,ali to ali trebalo biti normalno,u svemu skupa pa i u sranju,šta ne? Sorry šta sam zapilila al baš često to čujem u zadnje vrijeme i jedva presutim... možda brijem,recite mi vi...
Drage moje, dobro jutro svima!
Miapia dobro nam dosla!
Gogić drago mi je da se sa svime izboris nekako i to te vjerojatno i ucinolo tako stalozenom jakom ženom! Samo da sve uvijek ispadne pozitivno i ubuduce, sto uz pomoc vjere, sto snagom volje pa da i tvoja curica bude takva zena na mjestu ko i ti! Hugs and kisses!
Ena ja sam isto skuzila u jednom trenu da onak sve teme su mi u vezi trudnoce i bebe bile, a da se mm nije mogao s tim poistovijetiti, pa sam ga ipak pocela nekak malo tetosit kak mi pomaze u svemu i podsjecat ga da smo i bez bebe dugo bili zajedno iz ljubavi jedan prema drugomu. Necu da ima osjecaj da mene sad kao trudnicu svi dozivljavaju ko neku herionu, a da je on marginalan.. A bas i mnogo toga sto sam tu procitala me navelo da bas razmislim o njemu i kako ga tretiram ja i obitelj i kak se moguce on osjeca.. I znam da mu onda moram nastavit bit podrska u svim aspektima zivota kao i on meni i da nase ambicije i osobnosti ne staju sa bebom. Odemo zajedno negdje u setnju da budemo on i ja skupa, odemo u shopping kupit nest samo za nas, da nije za bebu.. Poticala dan ga da upise doskolovanje kkje je htio za bavljenje glazbom.. Al mislim da imam i srece da on na moje hormonalne ispade djeluje smirujuce. Ugl, cini mi se da smo si blizi nego ikad.
Hvala svima na savjetima za mm-a.
Valjda samo loš period, pa će proći..
Pokušavamo jedno drugo razumjeti, pa dolazi valjda do tih nebitni razmirica.
Evo da se javim, ha sam spojena na CTG, dobila sam normabel, i sad čekamo da se smiri, pa ćemo vidjeti što dalje...
Goga jako mi je žao zbog tvoje glupave reakcije, baš sve na tebe...samo izdrži! 💞💞💞
Bome moj i ja od prvog dana dijelimo sve kućanske obaveze jedino što ne zna ništa skuhati pa je to moj dio al ostalo sve dijelimo..tako ga je i sveki naučila i tako je i nastavio. Prije završimo čišćenje prije ćemo uživati🙂 Ok sad sam doma po cijele dane pa sad sve sama jer itak nemam sta od dosade al kad počnem opet radit opet ima da dijelimo sve. A ne kad vidim negdje da neće oprat suđe jer je to zenski posao..ma da kako da ne, ta žena nije umorna ko i ti,radila 8 sati još dosla doma skuhala veceru,oko djece itd. a on je umoran pa je jeo i zalegao, e neće moći 😒
I sad mi uzasno fali jer je na poslu.. smrc.. i evoooo hormoncicaaa...
A tak kad se porjeckamo nekad da ne pricamo cijel dan, uveli smo pravilo da nikad nejdemo spavat u svadji, neg mu se samo stisnem i cmoknem, bez price i ista.. i on mene onda samo stisne jer zna da se radi svade ne volimo manje.. i pomogne svaki put da se ne udaljimo.
Inace, mi vec obavili pregled danasnji. Beba ok, jos je glavica gore, kaze gin nek sam sto vise na lijevom boku jer ce to potaknut da se okrene. Tak se lijepo vidlo liceko danas i nosic prcasti! Medenica.. ALI, on opet kaze da je po njemu ipak decko a ne cura, iako mi nije mogao nis konkretno pokazati!? Wtf? Mislim da def idem na 3d ili uzv kroz 2tj. privatno da dobim jos koje misljenje i pogled.
Kaze mi sestra da nema probema kaj se tice porodiljnog 45 dana prije termina i da ne trebam nikakve komplikacije prije otvarat za to. Eto!
Puse svima!
Sortiraj odgovore
Najstariji