PetraB nemoj se nervirat s majstorima,nazalost u Hrvatskoj ih je sve manje te ih je tesko dobiti, a kad ih i dobijes budu bas loši. Mi smo jos uvijek u zavrsavanju kuce (iako zivimo unutra) i svasta samdozivjela, roman bi mogla nspisati... tragikomediju. Pred par mjeseci sam rekla muzu da ga molim da na par mjeseci stanemo s radovima jer me majstori izluduju. Najbolji su oni koji mi daju savjete o unutarnjem uredenju
Sve ugradbene ploce se samo dignu od ispod ako su dobro postavljene i ako je rupa adekvatna tako da mi nije jasno sto je ovaj tvoj radio. No trazi Whirpool da ti nadoknadi stetu.
Probudila sam se u pola 3 i nikako nazad zaspati😤 svaki polozaj u kojem pokusam zaspati mi smeta, nit desni bok, nit leda, nit lijevi bok.. imam osjecaj da bi mi bilo najlakse zaspati na trbuhu, a toga me malo strah u ovim tjednima i s ovim trbuhom😅
Joj ja sam isto budna od 3 i nema sanse vise zaspati. Cak mi se i spava ali se ne mogu namjestiti, sve me boli od lezanja 😂 na ledjima se mogu namjestiti ali me strah, odmah me pocne zatezati trbuh pa se prebacim na bok 🙈
Ja sam od 4 budna i isto nikako ponovo zaspat.. em me prehlada muci, nos mi je začepljen, ne mogu disat, em ne mogu pronaći položaj koji bi mi odgovarao..
Goga, nadam se da ce tegobe uskoro proci. Zelim brz oporavak...
Ena imala sam pijesak u bubregu u prosloj trudnoci. Boli ko sam vrag. Od koktela u infuziji sam puno spavala.. kroz par dana je izaslo. Zelim ti brz oporavak i da sto prije ides doma.
Angie ako u V.Gorici imas puno komaraca, zamisli kako je kod mene u Moscenici 😢😢😢😨😨
Ovo ljeto sam najmanje bila vani, mene prvu izgrizu i samo se ja coham, a moji uzivaju...
Ostale cure s boljkama ...zelim Vam brz oporavak. Pijte puno tekucine za manje kontrakcije....
Zelim Vam ugodan dan😙🌞
Probudila sam se u pola 3 i nikako nazad zaspati😤 svaki polozaj u kojem pokusam zaspati mi smeta, nit desni bok, nit leda, nit lijevi bok.. imam osjecaj da bi mi bilo najlakse zaspati na trbuhu, a toga me malo strah u ovim tjednima i s ovim trbuhom😅
Ja se jos uvijek uspijem namjestiti na trbuh, al obavezno lijevu nogu dignem i onda je to to
Ne znam da li si skuzila pozu
Jutro cure. Danas smo 23 t🤗 . Kako dani i vrijeme sporo prolaze u bolnici, dan godina. 😥 kad bi mogla malo prošetati ili nešto, ovako samo relacija krevet toalet... ena javi nam se.
Dobro jutro svima,vidim imali smo dosta sovica danas :) Ja sam za živo čudo prespavala noć uz par odlazaka na wc.
Dal vi ostjetite bebu samo s jedne strane..meni se čini kao da se smjestio na desnu stranu trbuha i ne mrda..s lijeve ga osjetim samo kad se valjda proteze pa da ga onda istovremeno osjetim i s lijeve i desne..Rambo mali 😍 Nikako da ga ulovim na video,baš naveliko skace trbuh al čim uzmem mob mir 😂
Ja osjetim bebu s lijeve strane 😉
Nasuprtot vama ja sam tek zaspala u 2... susjedi imali neku festu pa su pjevali. Tako cesto netko po susjedstvu, tokom ljeta. Sad sam malo zivcana trudnica pa mi smeta no inace sam ok s tim. Nek se ljudi vesele 🙃
Dobro jutro ekipica!!
Vidim sovica ima kao u prici 😬
Ena prvomda tebi zazelim srecu da se sto prije rijesis te muke i kidnes doma odmarat i mazit busicu 😘
Goga nekako mi po postovima zvucis bolje volje, to mi je bas drago za citat 🥰
Khv ajme....nisam znala da si iz Moscenice, tamo sam provela divne dane djetinjstva kod kucnih prijatelja mojih staraca, tamo mi zivi i frendica iz srednje...kak je svijet mali 🙈
Nego, nisam ni ja vise u gradu...al i ovdje nikog nece tolko gristi kolko mene zderu te napasti 👿
Sortiraj odgovore
Najstariji