ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Rujan 2019. 22:29

PetraB nemoj se nervirat s majstorima,nazalost u Hrvatskoj ih je sve manje te ih je tesko dobiti, a kad ih i dobijes budu bas loši. Mi smo jos uvijek u zavrsavanju kuce (iako zivimo unutra) i svasta samdozivjela, roman bi mogla nspisati... tragikomediju. Pred par mjeseci sam rekla muzu da ga molim da na par mjeseci stanemo s radovima jer me majstori izluduju. Najbolji su oni koji mi daju savjete o unutarnjem uredenju  
    Sve ugradbene ploce se samo dignu od ispod ako su dobro postavljene i ako je rupa adekvatna tako da mi nije jasno sto je ovaj tvoj radio. No trazi Whirpool da ti nadoknadi stetu. 

C1M4
    29. Rujan 2019. 04:10

Probudila sam se u pola 3 i nikako nazad zaspati😤 svaki polozaj u kojem pokusam zaspati mi smeta, nit desni bok, nit leda, nit lijevi bok.. imam osjecaj da bi mi bilo najlakse zaspati na trbuhu, a toga me malo strah u ovim tjednima i s ovim trbuhom😅

• Zoe27
    29. Rujan 2019. 04:18

Joj ja sam isto budna od 3 i nema sanse vise zaspati. Cak mi se i spava ali se ne mogu namjestiti, sve me boli od lezanja 😂 na ledjima se mogu namjestiti ali me strah, odmah me pocne zatezati trbuh pa se prebacim na bok 🙈

• piba7
    29. Rujan 2019. 05:10

Ja sam od 4 budna i isto nikako ponovo zaspat.. em me prehlada muci, nos mi je začepljen, ne mogu disat, em ne mogu pronaći položaj koji bi mi odgovarao..

kl1v
    29. Rujan 2019. 07:45

Goga, nadam se da ce tegobe uskoro proci. Zelim brz oporavak...
    Ena imala sam pijesak u bubregu u prosloj trudnoci. Boli ko sam vrag. Od koktela u infuziji sam puno spavala.. kroz par dana je izaslo.   Zelim ti brz oporavak i da sto prije ides doma. 
    Angie ako u V.Gorici imas puno komaraca, zamisli kako je kod mene u Moscenici 😢😢😢😨😨 
    Ovo ljeto sam najmanje bila vani, mene prvu izgrizu i samo se ja coham, a moji uzivaju... 
    Ostale cure s boljkama ...zelim Vam brz oporavak. Pijte puno tekucine za manje kontrakcije.... 
    Zelim Vam ugodan dan😙🌞

Damnarexx 🌺
    29. Rujan 2019. 07:51

C1M4

Probudila sam se u pola 3 i nikako nazad zaspati😤 svaki polozaj u kojem pokusam zaspati mi smeta, nit desni bok, nit leda, nit lijevi bok.. imam osjecaj da bi mi bilo najlakse zaspati na trbuhu, a toga me malo strah u ovim tjednima i s ovim trbuhom😅

Ja se jos uvijek uspijem namjestiti na trbuh, al obavezno lijevu nogu dignem i onda je to to 
    Ne znam da li si skuzila pozu 

Gogaa_V
    29. Rujan 2019. 07:57

Jutro cure. Danas smo 23 t🤗 . Kako dani i vrijeme sporo prolaze u bolnici, dan godina. 😥 kad bi mogla malo prošetati ili nešto, ovako samo relacija krevet toalet... ena javi nam se. 

MaRe
    29. Rujan 2019. 08:02

Dobro jutro svima,vidim imali smo dosta sovica danas :) Ja sam za živo čudo prespavala noć uz par odlazaka na wc.
    Dal vi ostjetite bebu samo s jedne strane..meni se čini kao da se smjestio na desnu stranu trbuha i ne mrda..s lijeve ga osjetim samo kad se valjda proteze pa da ga onda istovremeno osjetim i s lijeve i desne..Rambo mali 😍 Nikako da ga ulovim na video,baš naveliko skace trbuh al čim uzmem mob mir 😂

29. Rujan 2019. 08:14

Ja osjetim bebu s lijeve strane 😉
    Nasuprtot vama ja sam tek zaspala u 2... susjedi imali neku festu pa su pjevali. Tako cesto netko po susjedstvu, tokom ljeta. Sad sam malo zivcana trudnica pa mi smeta no inace sam ok s tim. Nek se ljudi vesele 🙃

Angie1205
    29. Rujan 2019. 08:35

Dobro jutro ekipica!! 
    Vidim sovica ima kao u prici 😬
    Ena prvomda tebi zazelim srecu da se sto prije rijesis te muke i kidnes doma odmarat i mazit busicu 😘
    Goga nekako mi po postovima zvucis bolje volje, to mi je bas drago za citat 🥰
    Khv ajme....nisam znala da si iz Moscenice, tamo sam provela divne dane djetinjstva kod kucnih prijatelja mojih staraca, tamo mi zivi i frendica iz srednje...kak je svijet mali 🙈
    Nego, nisam ni ja vise u gradu...al i ovdje nikog nece tolko gristi kolko mene zderu te napasti 👿

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.