Ja sam jednom stajala ubanci u redu s kolicima. Čuvala sam nećaka od 2 godine koji je već puno pričao(brat od 10 godina ga same gluposti učio), a ispred nas jedna dosadna baba. I ona njemu stalno buci, buci i štipa ga za obrve. i svašta nešto ispituje, mali šuti a ja ju ignoriram. I ona njemu po stoto put, mali kako se ti zoveš. A on njoj:baba ja sam konj golijat. Ja se puknula smijati i ostali ljudi okolo također, a baba se okrenula i više riječi nije pisnula.
Hahah necak je zakon🙉😂😂
Ena drzi se, zelim da ti se brzo sve smiri i da ides domeka.. I mene je tih kontrakcija strah ko sam vrag da ne prerastu u nekaj ozbiljnije.
Ena drzi se znam kako je gadan taj pjesak u bubregu. Imala. Drzim fige da ti sve to cim prije prode.
Ti pijeskovi i kamenci znaju cesto u trudnoci proraditi. ena zelim ti da ih cim prije ispišaš.
Joj Ena drži se i probaj ignorirati ove što se deru...muzika,slušalice...bilo što...
Ena drago mi je da si otišla i da si pod nadzorom. Vjerovatno će ti biti bolje, drzim fige ❤
Ja evo sa sad nemam hemoroida, ali sam cula za recept malo bijelog vina i svinjske masti se pomijesa, pa na gazu i hemoroide.. kazu da je baš ucinkovito.
Isto sam imala zatvor i ne znam koju tabletu su mi dali ovde ali odmah poslije nje sam išla na toalet, onako lagano kako nisam od pocetka trudnoće 🙈. I naredni dan isto. Tako da sam za sad zavrsila sa zatvorom.
Ah imena...🙃 ni ja ni muz jos nismo izustili niti prijedlog za curku. Za sad ju zovemo Frajla, a mislim da cemo oko imena pocet razmisljat krajem godine...ne zuri nam se, a nismo ni komplicirani tako da mislim da cemo se vrlo brzo dogovorit...
Ena drago mi je da si ipak poslusala svoje tijelo i otisla na pregled. Nadam se da ce ti se te kontrakcije smirit i da ces uskoro lezati na svom krevetiću🙂. Mi smo obicno davali spasmex kod tih tegoba, pa je lako moguce da si ga i ti dobila jer djeluje na opustanje bas tih glatkih mišića urogenitalnog sustava. Drzi nam se i javljaj nam se! Saljem 🤗 🤗 tebi i bebiti!🥰🥰
Piba super kaj ti se ginic danas javio i dao ti upute za dalje. Da je prepoznao alarmantno stanje, zasigurno bi mu dosla na pregled prije utorka. Cuvaj se, miruj i tankaj se tekucinom🥰🥰
Cure baš ste se raspisale, mi smo odlučili ime još davno i vise i ne spominjemo tu temu a dal se kome svidja ili ne to me uopste ne zanima
Marekrevetić je prelijep ja sam ga zapikala i prije trudnoće 3u1, koliko košta kod vas ovaj krevetić
A posteljinu sam odlučila ovu skupa sa baldahinom
Mi smo ga kupili u Somboru, tam je 2100 a kod nas u Hrvatskoj je oko 3-3500. Koliko je u Bosni? Za tam nikako nisam mogla naći cijenu..
Ena nadam se da će te što prije popustit...kamenac i pijesak baš zna biti nezgodan...i kao što je netko rekao ako možeš slušalice u uši da ne slušaš ove oko sebe :)
Zoe evo samo da ti javim da nisi nista propustila posebno sto se tice bubamare....nisam nista kupila 😐 Samo sam se uclanila i dobila onaj paketic za trudnice i to je to. Ocekivala sam punoo vecu trgovinu i veci izbor kolica ali imaju samo jedna Peg Prego neke bezveze boje, jedna Chicco i par FreeON. Ostalo su sve kisobran kolica. I odjecu i bodice nisam uooce vidjela...
L 💛
DeeSb, odmah mi je nekako lakse 😂 doduse, sve vec imamo, kolica i sjedalicu smo kupili prije 3 mjeseca, komodu i koljevku, robica je isto spremna, sad jos samo fali ostatak koji grad daje i ja sam gotova 😀 ali eto, znatiželja 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji