Ovo s imenima je meni fascinantno koliko si ljudi dopustaju i koliko su bezobrazni. Mi kome god smo rekli imena o kojima razmišljamo, svi su nas baš onako otvoreno popljuvali, bez ikakve zadrske Imaju vrlo Zločeste komentare i baš si svašta dopuštaju. Pa meni ne bi nikad, ali nikad palo na pamet komentirati kako je netko odlučio nazvati svoje dijete.
Mi nemamo ime no i da imamo ne bi ga nikom rekla bas zbog glupih komentara 😉 I meni su neka imena manje/vise lijepa pa nikad nisam komentirala tudi izbor... dok recimo moja svekrva to redovno radi.
Jao cure dok se vas polovi🤣
Ja otisla na feniranje da si budem malo zgodna i cak sam se nasminkala🤪 e i da Cimaidem sa mm-ovim partnerom iz A1 na veceru danas neki lik iz one glavne zgrade sta vam je tamo prema domovinskom mostu mislim…. mozda uspijem iscupat kakvi su tamo uvijeti pa odem radit kod vas ako je dobro🤣🤣
Sta se tice imena nama se svi podruguju jer zelimo malog nazvat Arthur… meni na prvu ime nije sjelo ali kako vrijeme prolazi sve mi je bolje i zivciraju me uzasno svi koji me pitaju za ime pa okrecu ocima,tako da sad samo govorim kako jos nismo odlucili jer ljudi stvarno znaju bit zlocesti… kao da je njihovo dijete ne nase😒
Tako i ja kad kazem da je treci decko. A joj jadna ti je 98% komentara.
11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
Ja otisla na feniranje da si budem malo zgodna i cak sam se nasminkala🤪 e i da Cimaidem sa mm-ovim partnerom iz A1 na veceru danas neki lik iz one glavne zgrade sta vam je tamo prema domovinskom mostu mislim…. mozda uspijem iscupat kakvi su tamo uvijeti pa odem radit kod vas ako je dobro🤣🤣
Sta se tice imena nama se svi podruguju jer zelimo malog nazvat Arthur… meni na prvu ime nije sjelo ali kako vrijeme prolazi sve mi je bolje i zivciraju me uzasno svi koji me pitaju za ime pa okrecu ocima,tako da sad samo govorim kako jos nismo odlucili jer ljudi stvarno znaju bit zlocesti… kao da je njihovo dijete ne nase😒
Iskreno bila sam sretna kad sam saznala da je muško jer sam znala da ću izbjeći idiotske komentare "aaa budete na trece pa bude muško ili tako nesto🙄"
Ja sam jednom komentirala ime i nikad više. Rekla je kolegica da će se mali zvat Milan. I ja ko iz topa "Da Ziher" misleći da se zeza. Nije da mi je ružno ime nego stvarno nisam užasno dugo čula da netko da bebi ime Milan. I ona kaže "ne,ne zezam se,tako se zvao djed od muza". Ja sam skoro u zemlju propala🙈 I navecer odemo do sogora i sogorica i ja to prepričavam i poooonovno komentiram ono Milan stf a kaže meni sogor "šta imaš protiv milana pa moj tata se tako zove". Znači sutim odsad zauvijek za svaaaaa imena🙈🙈🙈
Jadna ti??? Cemu to??? Ja tu nebi imala dlake na jeziku, a i nabila bi im samarcinu😒
Da jadna boze sacuvaj sa ljudima
Moja susjeda ima 2 decka i kad je drugog rodila seta ona sva sretna dode lokalna baba naviri u kolica i ono razocarano 'a jos jedan decko, no no ajde ce ti se mozda treci put posrecit da bude cura' 🙄 i jos ju onako sucutno tapsa po ramenu. Mi kome god smo rekli da je decko svi ili odmah izjavili sto nije mogla biti cura sada ili toliko jadno odglumili srecu da je to zalosno. Moja mama jedina istinski sretna zove ga bebolino i prica sa njim. Ime necu rec nema sanse. Za starijeg kad smo dali ime smo culi 'a nije moglo neko drugo, jel bas moralo bit neobicno,zasto ne dajete domaca, tko ce to zapamtit' ma jooj rodbineeee uuff🤬
Lavica pa kako ti Milan cudno, pa gradonacelnik Hrvatske se tako zove 😂
Moj muz je nedavno dosadnoj teti rekao da ce se mali zvat Rex... ova poslije pola sata objasnjavala da je to ime za psa, da ce se malom rugat... a on mrtav hladan nju zeza da je to internacionalno ime 😂 Poslije je jos zvala i pitala jel ozbiljno 😂 Mislim... sta se nju tice kak ce se nase djete zvat
Ahaha bas ste me nasmijale s komentarima okoline oko imena i spola😂ma joj ljudi znaju cak i nenamjerno biti bas zlocesti.. Kod mene je slucaj da mi jos uvijek tu i tamo neko zna "spustit" da sam prestara.. Pa kaj nisi ranije imala drugo dijete i tak🙈
Ko da je to sve nesto cime mozes upravljati i sto se radi po narudzbi.. Mah trudim se ne obazirati, bitno da je moj bebolinac dobro i da raste😊ostalo sve bude nekako..
Lavica pa kako ti Milan cudno, pa gradonacelnik Hrvatske se tako zove 😂
Moj muz je nedavno dosadnoj teti rekao da ce se mali zvat Rex… ova poslije pola sata objasnjavala da je to ime za psa, da ce se malom rugat… a on mrtav hladan nju zeza da je to internacionalno ime 😂 Poslije je jos zvala i pitala jel ozbiljno 😂 Mislim… sta se nju tice kak ce se nase djete zvat
Ahahaha jaooo smijesne zene.. Dobro je muz napravio🙈😂
Bas ste me nasmijale s komentarima za ime 😂 meni je jedna frendica rekla da je ona tak mislila nazvati sina, cak se malo i naljutila 🤦🏼♀️ a nije ni trudna niti je u vezi 🤦🏼♀️ samo sam joj rekla da meni ne smeta ak ce ikad imati sina da se zovu isto
Krevetić je predivan 😍 meni je zao sto nemamo mjesta za tako nešto
Sto se tiče gljivica , znaci kod mene se pojave svaki mjesec i svaki mjesec dobijem terapiju . Doktorica mi je rekla da je to normalno . Tako sa slobodno kupi kremu i namazi
Eh i kod mene su bile gljivjce zadnja dva mjeseca redovni "gosti" 😂svaki put mi dao vaginalete.. Vec sam se bojala da ce reci sta radim, al je isto bil komentar da su one cesta pojava u trudnoci.
Sortiraj odgovore
Najstariji