ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ena10
    28. Rujan 2019. 10:14

Dobro jutro djevojke! Mi malo dulje odspavali..smetlari nas probudili prije 6 😏

Ja dok otvorim oči, vi ispišete deset stranica.. Ali neka, samo da ste aktivne! 

Ja sam se nedavno zabrinula, jer znam da Iva dugo priča o curenju mlijeka, a ja ga kao nemam ni na vidiku, kad ono, drugi dan, grudnjak mokar😂😂

Želim Vam svima ugodan dan! I vikend koji je pred nama, bome moj će biti dug..mm radi ona dva dana cijeli dan😥😥

Ne znam jel sam pisala ili ne, ja sam ovisnik o Becutan proizvodima, i odlučila sam i za bebu probati.. U dio za prašak sam stavila Becutan tekući, a u dio za omekšivač malo sode i octa.. i odjeća je prekrasna. Miriši,  mekana je, opeglana i posložena u njezinu komodu! 🙈

MaRe
    28. Rujan 2019. 10:19

Iva   Jadni oni s našim hormonima...meni je to nekako u podsvjesti valjda zato što sam se naslušala toliko priča gdje su muževe varali žene u trudnoći tak da me to muči iako znam da moj mene ne bi al svejedno sam ga upozorila na moguću kastraciju i posljedice ako se to dogodi  Nadam se da će me proći san dok ne dođe s posla inače ću opet biti proglašena nenormalnom 

Gogaa_V
    28. Rujan 2019. 10:20

Lunica

Ja tek sad blentava vidila da nam se Goga javila…vazno da je sve ppd kontrolom…imas cimericu? Ja se sjecam kad sam lezala.na cuvanju trudnoce u prvoj…to je bilo skupljanja po.sobama pa telefonisanja…pa idu pušiti na wc..show jedan…mislim da su se sad malo postrozili uvjeti…a dvi sobe od mene bila jedna romkinja …to je tako zaudaralo da se nije moglo prici vratima od sobe…joj kad se sjetim..svasta mozes dozivjeti tamo..
    ja sam bila zadzana zbog povisenog tlaka..

Lunice nemam sad cimerice  vec 2 dana, Rumunka je otisla, ali sumljam da ce krevet  pored dugo biti prazan. Hospitalizirana sam u De  jer ovde zivim, već sam pisala jednom prije da su im sobe kao hoteli sa 5* kao i hrana, serviranje hrane, izbor menija, ophodjenje osoblja, toaleti  i tuševi dezinfekcija i higijena sobe svaki dan, mijenjanje posteljine svaki 3... Ako uporedim sa tim što ti navodis i šta sam ja prosla u bolnicama u BiH  i Cro, zaista hoteli sa 5 *. Nema nekog druženja medjusobno sve imamo terapije i vecinom mirujemo, šetnja samo do toaleta u sobi i to je to. Ne mogu  baš zamisliti nekoga na cuvanju trudnoce da bjezi na toalet da puši 🤢 ja sam bas zadovoljna  njihovom  uslugom, a u drzavnoj sam klinici... malo me čak i opterecuje to što su vrlo oprezni mozda i vise nego treba, ali opet bolje  za bebu  nego da me posalju  kuci pa danas sutra nesto  bude... I ovo  će proći. Nego cure jeste li se definitivno odlucile  za imena?? Mislim da će ovo moje malo čudo  biti  Nika, tako je već i doktori  oslovljavaju kada razgovaramo. 🙊🥰

• thinkpink1
    28. Rujan 2019. 10:30

Bokic curke! Vi aktivne i raspisale se...ja tek kavu popila i doruckovala jer sam malo duze odkunjala, nisam bas nocas mogla spavat...zelim svima ugodan vikend i bez ikakvih tegoba!🍀

Gogaa_V
    28. Rujan 2019. 10:33

iva4

Marekastracijaaaaa umirem🤣🤣🤣🤣 vidis to ja svom nisam spomenula🤣🤣🤣 mogla bi😅 ma zna da ja nisam inace takva i da su to sad obi ludi hormoni i onda je sve ok ali da nisam trudna mislim da bi se vec odavno razisli da mu svaki dan prigovaram za neke imaginarne ljubavnice🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kad smo kod toga i ja sam svog pocela optuživati  redovno, pogotovo kako sam u bolnici, a on se gospodin sredi (imam utisak da se sad odredjuje  skroz, iako je uvijek sredjen) i dodje, pa još on prosipa onu svoju  šarmantnost 😡🙊🙈🤷‍♀️ ... I kad prica  sa doktoricama i sestrama  najradije bi im po pljusku... ustvari  oni vec tad redovno  budu masakrirani u mojoj  glavici 🙊🤣🤣 , a opcenito nikad nisam  ljubomorna, osim  baš ako stvarno  imam razloga... A sad ih izmislim ako ih nema

ena10
    28. Rujan 2019. 10:37

Goga I naša je Nika definitivni za sada!!! 🤗🙈🤩

Ja bi trebala savjet Vas.. 
    Ja od jučer imam BH kontrakcije
    Trajalo je od 7 navečer dok nisam zaspala, i cijelo jutro kroz san sam osjećala bebu kako je nemirna..
    I sada, ustanem, sve super, i kad evo ih opet.. 

Mirujem, ne radim ništa, ali mi se to ne sviđa niti malo...
    Da ne dižem paniku, ili da ja odem ako se ne smiri na pregled?? 

28. Rujan 2019. 10:37

Dobro jutro curee 😊 evo i nas i mi smo prvi po terminu 💙 
    danas imamo svadbu udaje se rodica ..tako da vas citam izmedju frizure i sminkanja 😂 a vec mi je dosta samo razmisljam o krevetu a nismo ni krenuli 😂😂

MaRe
    28. Rujan 2019. 10:38

Goga i meni se Nika sviđala za curicu al je ipak trebala biti Elena a sad pošto je dečko smo smišljali i smišljali i na kraju bit će Andrej. Iskreno ni jedno muško ime mi se previše ne sviđa ili mi je ok ovako al ne mogu zamisliti svoje dijete da se tak zove  Jedno vrijeme smo se zezali da će biti Andrija pa ak kasnije dobijemo curu Anđelka..ko ovi iz serije 

Evo i slika krevetića...bit će predivan kad stigne posteljina i kad se namjesti  Al mi je baš velik, nekako sam mislila da će biti manji a ono zauzme baš dosta mjesta...na prvoj slici mi je trbuh upao u kadar jer se nisam mogla pomaknuti dalje od vrata  Baš mi bude smiješno kad se negdje ne mogu provući jer ne mogu uvući trbuh haha 

28. Rujan 2019. 10:38

ena10 ja sam isto tako imala pa sam otisla ginu.. sve je bilo u redu samo si je bebac pravio mjesta .. pojacali smo magnezij i odmaranje i bilo je sve okej 😊♥️

Gogaa_V
    28. Rujan 2019. 10:46

Mare preljep ti je krevetic 😍 ena ja bih na tvom  mjestu  otišla  makar i da se ispostavi da se samo pripremas  za ono što slijedi u narednim  tjednima i da je normalno. Provjeri da budeš mirna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.