ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Zoe27
    28. Rujan 2019. 11:23

DeeSB

Hej cure…meni se jakoo svidja ime Mila, bas sam nekako zapela za to…iako je jedna susjeda rodila prije koji tj i dala to ime curici pa se malo predomisljam, ali nista mi drugo ne sjeda. Necakinja zeli da se zove Gita sto mi je isto lijepo ime ali mi nekako ne pase uz prezime. I svidja mi se Lara… Ali do prvog mjeseca ko zna sta cu jos smisliti 😀😀

Kod nas se danas otvorila Bubamara pa sad cekam muza da se probudi (dosao je iz nocne pa ko zna lad ce ustati) da odemo vidjeti sta ima. Mooozda padne i prvi shoping 😂
    I veceras idemo na djevojacku/momacku, bas me zanima koliko cu izdrzati 😂

Tu bubamaru cekam mjesecima od kada su najavili otvorenje i sada kada se napokon otvorila ne mogu ici zbog mirovanja 🙈🙈 a dobro, ja cu kada prodju ove guzve oko otvorenja 😂😂

MaRe
    28. Rujan 2019. 11:26

Mi smo stalak kupili gdje i krevetić..tam je bio 69 kn..iako znam da će mi baldahin samo smetati al eto lijepo izgleda i hoću ga imati  Najjači mi je tata bio kad me pitao da šta će mi ta zaštita od komaraca a dijete će se rodit u prvom mjesecu 
    Imaju predivne stvari na M&A, tamo sam gledala i onaj jastuk/dekicu pa ću i to naručiti da se dragi privikne nositi bebu...i odjelca su im preslatka...ne smijem ni gledati jer ću bankrotirati 

C1M4
    28. Rujan 2019. 11:42

Mi smo kimbic isto dobili, ali jos ceka kod tete haha, trebali bi iduci vikend otici po njega😁 a baldahin mi je zelja imati za dijete jos otkad sam ja mala bila haha i to mi je bas lijepo vidjeti😁
    Da haha, puno toga smo i mi nasli tako da ce mislim zaraditi na nama ohoho haha😁 nasla sam i dekicu https://ibb.co/7rRV7dB 😜😋
    Mi smo prvo razmisljali da bi neke neutralne boje, ali sam se zaljubila u ovu plavu boju haha i super mi je sto djeluje onako svijetlo i prozracno ta posteljina😊

Lavica27
    28. Rujan 2019. 11:55

Cima ako ti se sad stvara kolostruma naravno da je dobar znak,ja samo kažem ako se kojoj ne stvara tako rano da to nije uopće loš znak. Ljudsko tijelo je čudo, pustite ga da odradi svoje,brigajte oko nijanse krevetica radje😁
    Prijavljujem prve udarce iznad pupka i to cca 2 prsta iznad,baš sam se iznenadila🙈
    DeeSB moja prva je do kraja trebala biti Mila i na kraju se muž predomislio, mislim da to neću preboliti😂 A za sina navijam da bude Noel al mog muža dočekat da se izjasni🙄...  
    Oho kolko Nika imamo!

DeeSB
    28. Rujan 2019. 11:58

Zoe27

DeeSB

Hej cure…meni se jakoo svidja ime Mila, bas sam nekako zapela za to…iako je jedna susjeda rodila prije koji tj i dala to ime curici pa se malo predomisljam, ali nista mi drugo ne sjeda. Necakinja zeli da se zove Gita sto mi je isto lijepo ime ali mi nekako ne pase uz prezime. I svidja mi se Lara… Ali do prvog mjeseca ko zna sta cu jos smisliti 😀😀

Kod nas se danas otvorila Bubamara pa sad cekam muza da se probudi (dosao je iz nocne pa ko zna lad ce ustati) da odemo vidjeti sta ima. Mooozda padne i prvi shoping 😂
    I veceras idemo na djevojacku/momacku, bas me zanima koliko cu izdrzati 😂

Tu bubamaru cekam mjesecima od kada su najavili otvorenje i sada kada se napokon otvorila ne mogu ici zbog mirovanja 🙈🙈 a dobro, ja cu kada prodju ove guzve oko otvorenja 😂😂

Ma bitno da su otvorili...bit ce onda i poslje mirovanja 😉 😉 Uostalom, tko je vidio ici u tu guzvu hahaha...mm je rekao jutros cim ustane idemo, iako ako bude guzva mislim da ce to biti jedan jakoo brz obilazak 😂 Ali ja kontam da cemo onda bar produziti na rucak kod mojih ili njegovih jer su blizu, danas mi se stvarno nista ne kuha 😂

L 💛

• valentina
    28. Rujan 2019. 11:59

Mare krevetic je preeekrasan😍i ja sam takvog zeljela ali nazalost nedostatak prostora mi.
    C1M4 ovaj kompletic s baldahinom je prelijepi, i ja sam bas jucer gledala njihovu stranicu, sigurno budem nesto izabrala i kupila😊
    Inace nas decko ce se zvati Mateo, mislim da je to definitivno 🙂

Dalindas
    28. Rujan 2019. 12:24

Krevetić je predivan 😍 meni je zao sto nemamo mjesta za tako nešto 
    Sto se tiče gljivica , znaci kod mene se pojave svaki mjesec i svaki mjesec dobijem terapiju . Doktorica mi je rekla da je to normalno . Tako sa slobodno kupi kremu i namazi 

Lunica
    28. Rujan 2019. 12:29

Ajmee ja jos nikako s tim imenom na zelenu granu...mislila sam Ivan..ali mi je nekako preobicno pa razmisljam Ivano ..slicno a opet ne tako cesto...ne znam..ja volim standardnija..tipa Luka i tako a opet nervira me da ih bude 4ero u razredu jednog  dana s istim imenom😂😂

ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.

• lucille9
    28. Rujan 2019. 12:31

Mare, krevetić je prekrasan!

Uvijek mi se sviđao baldahin tako da sam ga kupila maloj ali za veći krevet- leglo prašine. Inače to prekrasno izgleda, ovaj je neke 'old rose' boje i ima jedva primjetne šljokice.

Za sada ništa od kolostruma, površno mi se na dnevnoj bazi stvore naslage na bradavici, valjda se to kanali čiste, ali curenja za sada nema.

• lucille9
    28. Rujan 2019. 12:34

Mi se opet nemožemo dogovoriti za ime: kod prve mm je htio Magdalenu a ja Iris; završili smo na Ani (po babama).
    Sada je on za Nelu ili Unu a ja bih Inju ili irmu.

Inače, i ja sam jučer zabrijala oko tih prevara; mislim jako mi fali naše druženje, sada skoro 8mj. jer imamo zabranu od početka....svašta mi kroz glavu prolazi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.