Iskreno Luka nemoj ako ti nije bas super. Moj necak vec svoje prijatelje Luke mora zvati po prezimenima da skuzimo o kom prica jer ih ima preko 3. A inace jako lijepo ime.
Mikio, bila je trudnica stol do mene na rucku pa pomislih da si mozda ti.
Mare super zgleda i funkcionalan kindac!😍
Cima mali šarmer ce imati prekrasno mjesto za ajanje, svako bi mu zavidio…🥰
Mi cemo dobit kindac, samo cemo kupiti novi madrac. Ja cu isto princezi staviti baldahin, bar sam tako zamisljala za sada.
Ena bas to sto Grizli kaze. Ti si u pitanju, odnosno tvoje dijete i ako ces biti mirnija odi da te pogledaju. S obzirom da je moja privatnica i gotovo uvijek dostupna, i da mi se nije smirivalo s pojacanom th.koju mi je ordinirala prek tel., vec bi bila odavno na pregledu…ja sam od onih koji pusu u hladno. U ponedjeljak se budem javila svojoj da joj dam povratnu info, da su se sa injekcijom u potpunosti smirili grcevi, tako da cemo se druziti 1xtjedno samo na pikici do daljnjeg.
Piba kako si ti danas?
Nisam bas najbolje spavala, jer sam užasno nervozna svega. Nisam se mogla nikako namjestiti, naći polozaj, leda su me bolila, ali se nije više probadanje ponavljalo.
Danas ujutro sam se čula s doktorom, rekao mi je da odnesem u ponedjeljak urin na urinokulturu da bolovi u donjem dijelu leđa su najčešće od urinoinfekcije.
Iva šta te briga... ja bi govorila neka izmišljena imena i svaki put drukčije pa nek si misle...
Inace ti i ja radimo u istoj firmi;) Ti si agencijski ili bas zaposlenik firme? Ja bi ti rekla apropo konkurencije sve ti je to isto...
Evo i kisice...
Sto se kolostruma tice, bas sam nedugo citala da se on pojavljuje kod manjeg broja trudnica prije poroda, tako da mi koje ga nemamo nije nista zabrinjavajuce... isto tako pojava/nepojava istog prije poroda ne znaci da ce biti vise/manje mlijeka.
Meni je bilo receno da utrogestana od 200 mg nema na hr trzistu jer sam bila pitala posto sam morala stavljat 3×2 100 mg pa bi mi bilo lakse tri puta stavit po 200 mg.
Grizli svrbez koju opisujes je vanjska glivicna koja lako prolazi Canestenom. Meni se to jednom dogodilo kad sam dosla u sad i kupila neke njihove uloske na koje sam izreagirala.
Ja bebu nikad nisam osjetila iznad pupka... samo zeludac i crijeva 🙃
Mi ni ne govorimo za ime. Nismo rekli ni za starijeg. Jos sad kad smo rekli da je decko pol njih je izgledalo kao da namjerno nismo curu napravili 🙄🙄 jos da mi i za ime zvocaju ma nema sanse.
A sta se ljubomore tice... eto moj muz otisao na teambuilding s firmom a kad se vrati ide dva tjedna na put. Ja uopce nisam ljubomorna... jednom sam mu u sali rekla- ok ako me prevaris tuzit cu te za 10 000 kn alimentacije pa promisli jel ti se vise isplati bit sa mnom 😂😂 super frend mi je odvjetnik bas za rastave 😂😂
P.s. Mikio odes u Ikeu i ne odes rucat/vecerat…koje bogohuljenje😱😱
Tocno to 😂😂😂
Lavice ja ti radim za HT ali agencijska firma sad po novom …
Ti si A1 ili HT?
Joj steta... inace su dobri uvjeti kad si na nasem ugovoru za dobivanje djeteta. HT. Nikako ne možeš dobiti nas ugovor?
Sortiraj odgovore
Najstariji