Nas ce biti Borna💙 i nedavno sam komentirala kako se mm i dalje obraca malome sa "beba", ali evo od prije koji dan je i njemu Borna haha, valjda mu je trebalo da se privikne😅 to je jedino musko ime oko kojeg smo se slozili haha, tako da su jako male sanse da bude neko drugo xd
Mare preslatko^^ mi danas idemo kupiti dekice i tako te sitnice jer mi se bas kupuje nesto za naseg deckica haha😍 ovaj mjesec cemo ici po madrac i ostalo za kimbic sto treba pa neka ceka, ali jedan dio manje za kupiti😊 nikako docekati to haha😇
Mi smo se odlucili za ovaj set koji ce biti prvo u kinderbetu kad se malisa rodi😁 https://ibb.co/YDFMt8S
Ena ja bi na tbom mjestu otisla do gin. Nije to dizanje panike nego jednostavno da sam mirnija. Al ti si ta koja zna koliko je to cesto i jako pa procjeni najbolje sama,, al ako te uznemiruje i nisi smirena odi nece te niko ubiti jer si dosla, cak i da dobis jezikovu juhu to ej tvoja beba i brines se.
Mare bas je fora kreveti. Mene je inace isto sokiralo kad nisam na parkingu mogla uci u auto jer je covjek do jako blizu parkirao pa sam morala kroz suvozacevu stranu se uvuc u auto.
BabyD nadam se da ce tako biti u zimskima i da ti otvaras sezonu poroda a ne neka sa prijevremenim.
Inace za snove oko varanja ja sam ih ranije imala, al sam rekla mm da budemo nacisto samo nek me proba prevariti, iako nije takav tip, al samo da zna da bi me ako ga ubijem na spavanju ili mu jaja capnem svaki sud me oslobodio posto bi se branila na neuracunljivost zbog hormona. Malo se zabrinuo i cim je negdje vani redovito se javlja sa porukama barem. Reko je strah od trudne zene je jedna nova dimenzija straha. 🤣
Ja tek sad blentava vidila da nam se Goga javila…vazno da je sve ppd kontrolom…imas cimericu? Ja se sjecam kad sam lezala.na cuvanju trudnoce u prvoj…to je bilo skupljanja po.sobama pa telefonisanja…pa idu pušiti na wc..show jedan…mislim da su se sad malo postrozili uvjeti…a dvi sobe od mene bila jedna romkinja …to je tako zaudaralo da se nije moglo prici vratima od sobe…joj kad se sjetim..svasta mozes dozivjeti tamo..
ja sam bila zadzana zbog povisenog tlaka..
Lunice nemam sad cimerice vec 2 dana, Rumunka je otisla, ali sumljam da ce krevet pored dugo biti prazan. Hospitalizirana sam u De jer ovde zivim, već sam pisala jednom prije da su im sobe kao hoteli sa 5* kao i hrana, serviranje hrane, izbor menija, ophodjenje osoblja, toaleti i tuševi dezinfekcija i higijena sobe svaki dan, mijenjanje posteljine svaki 3… Ako uporedim sa tim što ti navodis i šta sam ja prosla u bolnicama u BiH i Cro, zaista hoteli sa 5 *. Nema nekog druženja medjusobno sve imamo terapije i vecinom mirujemo, šetnja samo do toaleta u sobi i to je to. Ne mogu baš zamisliti nekoga na cuvanju trudnoce da bjezi na toalet da puši 🤢 ja sam bas zadovoljna njihovom uslugom, a u drzavnoj sam klinici… malo me čak i opterecuje to što su vrlo oprezni mozda i vise nego treba, ali opet bolje za bebu nego da me posalju kuci pa danas sutra nesto bude… I ovo će proći. Nego cure jeste li se definitivno odlucile za imena?? Mislim da će ovo moje malo čudo biti Nika, tako je već i doktori oslovljavaju kada razgovaramo. 🙊🥰
I nasa ce biti Nika 😍
Mare ajme koji krevetic bas su mi super ti u kompletu a ja sve i da moram kupiti nemam takav kamo stavit a tako je predivaaaan!
Cima mogu ja bit tvoje dijete i zalec ispod tog baldahina bas mi udobno djeluje 😂
Cure nek vam tegobe brzo produ i nek vam je svima lijep vikend!
Mi smo se odlucili za ovaj set koji ce biti prvo u kinderbetu kad se malisa rodi😁https://ibb.co/YDFMt8S
Jel to sa M&A desire? I ja sam htjela taj al se ne mogu odlučiti još jer mi se sve sviđa haha
Sarita moze ako dodes odmah jer ovog malca ne mogu nikako docekati haha😜 i meni bas izgleda udobno^^
Mare jeee, ima ih bas preslatkih tako da kada cemo jos uzimati ako nam se svidi sve, od njih cu uzeti jos😁 i imaju univerzalni stalak za baldahin 80kn, u lesnini je 99kn tako da je i to jeftinije😁
Hej cure...meni se jakoo svidja ime Mila, bas sam nekako zapela za to...iako je jedna susjeda rodila prije koji tj i dala to ime curici pa se malo predomisljam, ali nista mi drugo ne sjeda. Necakinja zeli da se zove Gita sto mi je isto lijepo ime ali mi nekako ne pase uz prezime. I svidja mi se Lara... Ali do prvog mjeseca ko zna sta cu jos smisliti 😀😀
Kod nas se danas otvorila Bubamara pa sad cekam muza da se probudi (dosao je iz nocne pa ko zna lad ce ustati) da odemo vidjeti sta ima. Mooozda padne i prvi shoping 😂
I veceras idemo na djevojacku/momacku, bas me zanima koliko cu izdrzati 😂
L 💛
Mare super zgleda i funkcionalan kindac!😍
Cima mali šarmer ce imati prekrasno mjesto za ajanje, svako bi mu zavidio...🥰
Mi cemo dobit kindac, samo cemo kupiti novi madrac. Ja cu isto princezi staviti baldahin, bar sam tako zamisljala za sada.
Ena bas to sto Grizli kaze. Ti si u pitanju, odnosno tvoje dijete i ako ces biti mirnija odi da te pogledaju. S obzirom da je moja privatnica i gotovo uvijek dostupna, i da mi se nije smirivalo s pojacanom th.koju mi je ordinirala prek tel., vec bi bila odavno na pregledu...ja sam od onih koji pusu u hladno. U ponedjeljak se budem javila svojoj da joj dam povratnu info, da su se sa injekcijom u potpunosti smirili grcevi, tako da cemo se druziti 1xtjedno samo na pikici do daljnjeg.
Piba kako si ti danas?
Saritamoze ako dodes odmah jer ovog malca ne mogu nikako docekati haha😜 i meni bas izgleda udobno^^
Marejeee, ima ih bas preslatkih tako da kada cemo jos uzimati ako nam se svidi sve, od njih cu uzeti jos😁 i imaju univerzalni stalak za baldahin 80kn, u lesnini je 99kn tako da je i to jeftinije😁
Idem idem evo me 😂😂😂 bas je super i navlake i baldahin preslatkoooo
Sortiraj odgovore
Najstariji