Mare tenks!😁 uzeti cu te😁
Steta, ja se bas ponadala i tjesila kad vec curi da je to dobar znak😂
Super, utjesile ste me. Ja sam se vec prestrasila da moje ne rade dobro 😂
Sad kad ste spominjale zeljezo, sjetila sam se da je bila neka prica na viziti kad sam bila u bolnici, spominjali su da se uz zeljezo treba obavezno uzimati c vitamin i mislim da su cimerici davali kendural c (ak se dobro sjecam imena) pa malo to istrazite. Nisam bas dobro popratila jer nemam problema sa zeljezom, al valjda su vama nesto spominjali za taj c vitamin
Da da u Fe obavezno vit C. Inace odlican recept za zeljezo je sok od cikle pomjesan sa sokom od narance ili ocjedjenim limunom unutra. Sok od cikle kupim biotta, a narancu ili limun sama ocjedim.
Super, utjesile ste me. Ja sam se vec prestrasila da moje ne rade dobro 😂
Sad kad ste spominjale zeljezo, sjetila sam se da je bila neka prica na viziti kad sam bila u bolnici, spominjali su da se uz zeljezo treba obavezno uzimati c vitamin i mislim da su cimerici davali kendural c (ak se dobro sjecam imena) pa malo to istrazite. Nisam bas dobro popratila jer nemam problema sa zeljezom, al valjda su vama nesto spominjali za taj c vitamin
Je Red upravu si. Uz zeljezo kao i magnezijum treba biti vitamin C. Sumeci vitamin C će biti sasvim dovoljan, jer potice njihovu apsorpciju. Ako uzimate zeljezo i magnezijum gledajte da ih bar sat vremena pijete u razmaku jer jedna drugoj poništavaju dejstvo.
Cure zelim.vam lijep i ugodan vikend💕💕
Goga javi se da cujemo kako si...💓💓
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lijep vikend želim svima 🍀
Petra Ja sam bila na 3x2, to je 3 puta dnevno po 200, pa možeš uzeti 3 puta po dvije od 100 ili 3 puta po jednu od 200. Ako si me razumjela, kako objašnjavam 😂 Uglavnom, 3x2 = 600 dnevno.
Eleonore Znala sam da ćeš se vratiti, nisam te skinula sa liste 😄 Drago mi je da ste ti i curka dobro
Red Fox U pravu si za vitamin c, neki ginekolozi to i ne kažu, ali bolja je apsorpcija kad se pije preparat gvožđa uz vitamin c
Jutro cure! Jeste se naspavale? 🤣
Moj mališa mene bude jer eto sto se nebi subotu digli ko za u vrtic iako je maglustina do poda i super za spavat. Onda se ulovio opet bebe. Od srijede nisu 'azgovajaji' jer nije seka a on je htio seku pa nisu ni blizanci da mu nadoknade seku pa sad nakon 'tog' brata hoce seku 🙈 🙈 onda si popricao sa bratom obecao mu mali bazen i objasnio pelene i sta sa njima i sad beba luduje a on sef gleda crtic. Show!
Mlijeko nije moja jaca strana. Rode meni nisu uspjele pomoc a jako sam se trudila i dala milijun od sebe dok nisam na hitnoj zavrsila. Ne curi mi nis.. Osim ono u kaficu pred 10 dana kad je novorodence zaplakalo pa sam imala osjecaj da mi se pune mlijekom al procurilo nije niti jedne kapljice ...ako vam ide ome jastucice za dojenje stavite u grudnjake i oni upiju visak. I nek vam i bude mlijeka za bebu 🤞💪
Za bebinu robicu sam koristila Nilu ili Persil mislim tekuci deterdzent vrlo malo bez ikakvog omeksivaca. Sad mu normalno perem robu sa nasom a odvajala sam nekih 10tak mj i prala sa tim. Nila mirisi bas nekako na bebu 😊
I ja bi preporucila brusnicu ona sve to ocisti.
Super za uredne preglede i bebe koje rastu! Bravo mame!
Kada nama stize prva beba? Tko je prvi po terminu?
Ja sam noćas sanjala da me dragi vara s nekom svojom prijateljicom i kao njoj to izletilo u priči jer je ostala trudna....ne moram napomenuti da ima sreće što je otišao radit prije nego sam se probudila Sad mi šalje poruku da mu kupim bon i pošaljem, reko neću nek ti ga ljubavnica kupi hahahaha
Idem praviti filovanu papriku...mislim da u životu je nisam pojela koliko od početka trudnoće Svako ima svoje želje haha
Ja tek sad blentava vidila da nam se Goga javila...vazno da je sve ppd kontrolom...imas cimericu? Ja se sjecam kad sam lezala.na cuvanju trudnoce u prvoj...to je bilo skupljanja po.sobama pa telefonisanja...pa idu pušiti na wc..show jedan...mislim da su se sad malo postrozili uvjeti...a dvi sobe od mene bila jedna romkinja ...to je tako zaudaralo da se nije moglo prici vratima od sobe...joj kad se sjetim..svasta mozes dozivjeti tamo..
ja sam bila zadzana zbog povisenog tlaka..
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Cure zelim vam super vikend!!
Citam vas svako jutro prije posla, to je sad vec jutarnji ritual uz caj. Skupim super korisnih informacija, veliko hvala iskusnim mamama.
Ja putujem u hrv za tjedan i pol, nadam se da ce u Pon na pregledu biti sve ok i da nam nece zabraniti put. Rodice i prijateljice su pripremile gomilu robice i stvari za bebu...meni je sve to jos tako nestvarno...trbuscic pomalo raste, pa pomalo postaje stvarnije. Velika pusa svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji