Angie ja vec cijelo ljeto vodim borbu s komarcima. Neku noc su me 8 puta ugrizli za ruku koja nije bila pokrivena. Onda sam ih po noci ganjala i na kraju bio samo jedan no ocito ekstra gladan 😂 Mog muza uopce ne grizu pa samo mene nspadaju.
Ja sam jucer bila u izlasku do 11 😂 bili smo sa frendovima u gradu, no cudno je jer su oni rundali pivo, a ja pila sok 🙄 U 12 sam zaspala i u 6 se probudila.
Cini mi se da mi je zadnjih par tjedana bas jako trbuh narastao. Ajme kolika cu biti 😮
Jutro cure, cestitam na jučerašnjim urednim pregledima! ❤
Iva nastavi ti piti zeljezo dok ti doktor ne kaze suprotno. Ja sam pila po 1 dnevno, pa kad sam bila na kontroli za mjesec ono još palo, tako da mi je samo pojacala dozu, jednu ujutro, jednu vecer po 80mg. Sad sam ovde i tu ce ga pratiti vjerovatno, a kod svoje predpostavljam necu na pregled 7.10 (pa me skini sa liste Lorija za sada) pratice me ovde pa ću vam tako i javljati stanje.
Jucer sam citala,.spavala, jela kuvala se od kreveta do wc samo.da preguram dan. Danas će muz biti sa mnom par sati pa će mi biti lakse. I nedostaje mi moja Coco mala 😣😓, da ona može biti sa mnom ne bih ni osjetila gdje sam.
Neznam koji im je vrag jucer bio, su podivljali il kaj...al prica mi i mama da su nju u busu izgrizli. Od Siska do Gorice je cijeli bus mahao rukama i psovao 😂
Losa imam isti strah 🙈 trbuh mi doslovno preko noci raste a malac ima rastezanja i protezanja kao da sam ja dom sportova 🙄 Jedva cekam pregled sljedeci tjedan, ide i mm i gin mi obecala detaljniji uzv (uz opasku da ne jedem nis slatko par sati prije pregleda 😂)
Nadam se da ce ovaj put bit bar malo mirniji da ga dr izmjeri kak spada...
Jutro svima! Nadam se da cemo sve imat lijepi vikend.
Da vas pitam zavrsila sam antibiotik, pila probitoik uz njega, al od jucer osjecam kao da me malo svrbi dole. Do sad nikad nisam imala taj osjecaj pa ne znam pretpostavljam da su to te gljivice po onome sto ste pisale. 🤔 Koliko sam shvatila nije nista alarmantno da se moram odmah javljati gin danas. E sad do utorka ne mogu do nje i zanima me dal ima sto da pomaze da bas ne bukne mi to do onda ili da prirodno ih se izljeci. Jel ste za to spominjale caj i sok od brusnice?
Grizli svrbi izvana ili iznutra? Nisam skuzila.. Ako je izvana, uzmi canesten, mene je proslo nakon dva puta sto sam namazala i pila sam hrpu caja od brusnice da se slucajno ne prosiri na upalu mokracnih kanala
Pardon, i ako je unutra mozes canestenom, samo bez aplikatora😊
Zene koje imate iscjedak iz sisa i ako imate, kolostrum, meni je krenuo unazad 2 tjedna i zadnja dva dana toliko curi da mi grudnjak promoci vec, a neugodan osjecaj mi je bez njega da sve curi po meni.. Jel koristite kakve uloske za to ili nesto?🙄
Iva bas cu ici do dm-a danas je je ovo uzas, a mm se sprda "mi kupujemo mlijeko, a se razbacujes njime"😂 ja se sve nadam reko prestati ce jer vec dva tjedna ide, a kad ono sve bolje curi..
Lucile ova mi je trenutno najveca tegoba, dizat igracke iza malca kad on nece 😤 odmah para na usi kad ih vidim pobacane po podu.
Goga e to sam te bas mislila pitati jutros al evo ti se sjeti i sama 👍👍👍 super!
Iva tek sada vidim, jos 61 dan imas😮😍😍😁 to ce proletit samo tako, a kakve su sve prognoze bile😎
Cima, Iva samo izvana tu i tamo me kao zasvrbi. Ne znam meni je to osjecaj ono kao kad te komarac ugrize pa svrbi malo, malo ne. Nema nikakvog pojacanog iscjedak niti mirisa, samo zasvrbi izvana. Moram popodne onda uloviti muza da mi pusti auto da odem kupiti canesten. Razmisljala sam sad da mi je mozda i iritacija od wc papira. Ja inace ne smijem imat nikakav miris na wc papiru i uloscima, a sad kod njegovih oni imaju sve wc-papire one zewa mirisne. A ako je do toga onda bi vec danas trebalo prestat po mojoj kalkulaciji, jer sam jucer uzela obican bez mirisa wc papir.
Goga drzi se! Vjerujem da ti tvoja Coco fali. Znam kako je mojoj seki bilo 3 mj u bolnici a njena pasica doma. Pa smo joj preko vibera na video poziv joj se javljali da se vide i odmah je pasica znala da je to ona bez da je ista rekla, a seka je bas bila sva umotana jadna preko glava jer je operirana na glavi. To mi je bilo preslatko kako je pasica lizala ekran. Al izdrzat cete vi jedna bez druge. Poslije cete se lijepo skupa setat sa bebicom u proljece kad malo zagrije.
Sortiraj odgovore
Najstariji