Ja zaspala oko 2o jucer 🤪🤪🤪
Nisam ni ja daleko oko 21.30h sam i ja cini mi se ☺
Jutro cure!
Lorija, ova tvoja profilna slika- kao da sam ja poslikana. Takav napor je obut čarape, odrezat nokte...već duže vrijeme. Baš mi smeta prigibanje a nemam veliki trbuh.
U ponedjeljak idem na profil GUKa.
Od praška sam dobila Persil megaperls sensitive te Silan sensitive; planiram oprat s time pa još jedan krug ispiranja. Inače, probala sam Frosch te Ecocover, jako mi se svidjeli.
Goga, nadam se da je za sada sve dobro, stalno ste mi u mislima.
Nadam se da ste sve dobro, želim vam ugodan vikend!
Jutro ekipa! Cestitam na jucerasnjim pregledima, bitno da je sve ok i da nasi malci rastu 🥰
Dosla moja mama sinoc, lijepo skupa vecerali i druskali se dok svi nismo pocrkali od umora 😂
Sad evo svi krme osim mene i mog prasca...i mm-a koji je na poslu 😕
Jucer sam poludila s komarcima, na kraju otisla po one spirale da mogu s mirom sjedit na terasi a da me ne zderu 👿 I evo sad odem na wc i tamo me pikne jedan!! 😳 Ghhrrrrrr, jedva cekam snijeg 😬

Jutro cure
Čestitam na jučerašnjim pregledima
Goga kako ste nam vas dvije ?

Kengurica, i meni je zeljezo nisko i hemoglobin u padu. Dobila sam neki sirup od 800 mg, pijem ga 2x dnevno. Mislili su mi dati Ferosanol al meni je problem gutati tablete pa trazim sirup. Pored toga uzimam i neke prirodne stvari za zeljezo..
Lorija, moj pregled je 30.10. 🤗
Hvala Ti živote, srce mi se smije😊
Jutro cure😁
Bome vas je puno u ponedjeljak😁 ja sam tako lijepo spavala i cujem mm-a prica s nekim kraj mene, otvorim oci, a kad on ono prica malome da bude dobar danas mami dok on radi haha😇
Angie jucer kad si prvi puta napisala za te komarce mi je bilo onak sva sreca pa ih tu kod nas vise nema i ako je proslo pola sata od toga, ugizao me na 3 mjesta😂 dode dragi doma, isuse da si vidjela koliko je komaraca danas bilo😅

Angie ja vec cijelo ljeto vodim borbu s komarcima. Neku noc su me 8 puta ugrizli za ruku koja nije bila pokrivena. Onda sam ih po noci ganjala i na kraju bio samo jedan no ocito ekstra gladan 😂 Mog muza uopce ne grizu pa samo mene nspadaju.
Ja sam jucer bila u izlasku do 11 😂 bili smo sa frendovima u gradu, no cudno je jer su oni rundali pivo, a ja pila sok 🙄 U 12 sam zaspala i u 6 se probudila.
Cini mi se da mi je zadnjih par tjedana bas jako trbuh narastao. Ajme kolika cu biti 😮
Jutro cure, cestitam na jučerašnjim urednim pregledima! ❤
Iva nastavi ti piti zeljezo dok ti doktor ne kaze suprotno. Ja sam pila po 1 dnevno, pa kad sam bila na kontroli za mjesec ono još palo, tako da mi je samo pojacala dozu, jednu ujutro, jednu vecer po 80mg. Sad sam ovde i tu ce ga pratiti vjerovatno, a kod svoje predpostavljam necu na pregled 7.10 (pa me skini sa liste Lorija za sada) pratice me ovde pa ću vam tako i javljati stanje.
Jucer sam citala,.spavala, jela kuvala se od kreveta do wc samo.da preguram dan. Danas će muz biti sa mnom par sati pa će mi biti lakse. I nedostaje mi moja Coco mala 😣😓, da ona može biti sa mnom ne bih ni osjetila gdje sam.

Neznam koji im je vrag jucer bio, su podivljali il kaj...al prica mi i mama da su nju u busu izgrizli. Od Siska do Gorice je cijeli bus mahao rukama i psovao 😂
Losa imam isti strah 🙈 trbuh mi doslovno preko noci raste a malac ima rastezanja i protezanja kao da sam ja dom sportova 🙄 Jedva cekam pregled sljedeci tjedan, ide i mm i gin mi obecala detaljniji uzv (uz opasku da ne jedem nis slatko par sati prije pregleda 😂)
Nadam se da ce ovaj put bit bar malo mirniji da ga dr izmjeri kak spada...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji