ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angelly
    24. Rujan 2019. 17:35

Ajme strasno 😱 uopce nezz sta bi rekla...

Frajla
    24. Rujan 2019. 18:00

Angelly

Evo da se malo javim, sve citam ali malo pisem 😁 E a imam jedno pitanje za iskusne… dakle gledam ove aspiratore za nos za bebace… ima onih mehanickih (cula sam da je to dosta lose) ima onaj sto se prikopca na usisavac (cula da je super…al ja imam onaj sisavac koji je na vodu i rastavlja se cijeli pa mi nije bas prakticno) i ima elektricni. Jel zna netko jel ovaj elektricni vrijedi sta?

Ako mislis na onaj na baterije-ne vrijedi nista. U mom slucaju bacenih 300 kn. Tj nije baceno, mali voli zujati s njim dok mu presvlacim pelenu 😏
    Nosiboo navodno hvale, al ne dam 1000 kn samo da probam.
    Imaju i one kombinacije s inhalatorom, znam da ima omron (dode tako) i medikolel (nadokupi se aspirator), pa probaj proguglati kakva su iskustva s njima

MaRe
    24. Rujan 2019. 18:03

Doktor odrađuje ko po traci..strašno..jesi to negdje privatno išla ili? 
    Zanemari njega i veseli se da je curka dobro i da dobro napreduje 🤗
    Angelly ja sam planirala uzet onaj obični aspirator za nos,ko pumpica što izgleda.
    Danas sam si napravila popis i ako dragi sutra ne bude išao radit zbog kiše idemo preko po krevetic i ostale stvari :) Bome sam dobar popis napravila,kad sam preracunala ispalo 1400kn (bez krevetica) 😂😂 Skupa su ta djeca haha Stavila sam skoro sve na popis i ako to kupimo ostaje mi još samo robica,neka kozmetika,ulošci i to za mene al beba će biti riješena.

Aristea
    24. Rujan 2019. 19:23

O Boze koja svinja! Bas mi je zao Ena!!!

👨‍👩‍👦
    ➡️Pcos desni jajnik
    ➡️Torzija lijevog jajnika, odstranjen laparaskopijom sa jajovodm
    ➕07.12.2021. 👶🏻

24. Rujan 2019. 19:29

ena takav ti je moj ginic nekad kad ustane na lijevu nogu. Vrhunski strucnjak no nekad u komunikaciji takav. A koji put super, pita me jel imam dodatnih pitanja, kako da mi pomogne, gleda na ultrazvuk pola sata i sl.
     Zanemari ga, bitno da ti je beba ok. Ja sam u zivotu puno puta imala s takvima iskustva, a nekad su mi i drazi od onih koji svasta sladunjavo govore i na kraju pola toga sto vele nema veze i bez veze dizu paniku. Jel ti to sad neka nova doktorica/ doktor?

Gogaa_V
    24. Rujan 2019. 20:16

Neke  od cura su već ljepile  link za neophodne  stvari  za bebu... ZNAM da se ponavljam  i da sam dosadna ali ako moze  koja  da ponovi  da imam  uvid  šta da kupim od robice  i kozmetike, kao i torba  sa neophodnim  za bolnicu... sastavila  bih spisak  da se orijentiram 

MaRe
    24. Rujan 2019. 20:22

http://organizirajtese.com.hr/2016/04/popis-osnovnih-stvari-za-bebu/
    https://www.maminacarolija.hr/beba/popis-za-kupovinu-sve-sto-novoj-bebi-i-mami-treba/
    https://www.maminacarolija.hr/novosti/popis-za-rodiliste-sto-sve-treba-biti-u-torbi/
    evo Goga tu je više manje sve :) uvijek netko nešto nadoda ili oduzme 

MaRe
    24. Rujan 2019. 20:26

Ovo je moj popis što sam dobila od jedne mame i više manje je kao i ovi gore:
    za mamu: 
    -jednokratne gaćice
    -puno paketa onih velikih uložaka (preporuka Vir)
    - japanke za tuš, 
    -papuče
    - ručnici
    - ogrtač
    - krema za bradavice (purelan) 
    - komprese za grudi
    - grickalice za svaki slučaj kad ogladnimo nakon poroda
    - 2-3 spavaćice 

PetraB
    24. Rujan 2019. 20:29

Osjetila sam kontrakciju 😱 i naravno sad sam u panici... 🤦🏻‍♀️
    Jedna al definitivno kontrakcija. Imala sam ih s malim al tek tamo od nekog 20-og tjedna... I ono mi je bilo prerano a sada... Jos obzirom da su blizanci... Panikaaaa 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️. Tko ce petak docekat, sad me bas frka. Sad idem popit magnezij i normabel. Sve si mislim da nije od ovog prokletog naprezanja od puhanja nosa...uzasno mi je to nelagodno, moram sjedit dok ga pusem jer inace imam osjecaj da cu ih istisnut van (znam da nije to bas tak jednostavno al moram sjest, ne mogu).... A tak mi je bio ok dan 😞

url=https://lilypie.com][/url

MaRe
    24. Rujan 2019. 20:31

Popis za bebu: 
    - pelene
    - krema za guzu (pavlovićeva)
    - vlažne maramice ili jednokratne blazinice za guzu
    - bodiji otp. desetak za početak, par komada br 50 i 56
    - 2,3 benkice
    - male hlačice 2,3
    -oko 3 čarapica
    - jednodjelne pidžamice otp. 5 komada
    - 2 dekice
    -2 ručnika
    - 2 posteljine
    - 15-ak tetra pelena
    - odjelce za izlazak iz bolnice 
    - krevetić
    - podloga za presvlačenje
    - kadica
    - toplomjer
    - pribor za nokte, četku za kosu, bademovo ulje za kupanje po želji
    - za čišćenje pupka prašak, komprese i octenisept 
    - za svaki slučaj bočica i dudica za bebu
    - nastavak za usisavač za nos i ampule od nivee za ručno čišćenje nosa
    - kolica

Eto to sam ja dobila pa se tu orijentiram...jedino ovo za čišćenje nosa možda kasnije kupim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.