ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lorija
    04. Rujan 2019. 15:50

Ooo ovdje se kupuje vec na veliko 😂👍 super.
    Predobar je to osjecaj 😍
    Prikljucujem se da poznajem jednu bebu koja nije htjela u kolica i jos jednu koja nije htjela u autosjedalicu ☺
    Lavice kraljice ja te kuzim. Al rijetke su te koje te kuze 😂😂😂 masa ti je tih sto na svaki okret uzimaju dijete. Evo ja sam ti primjer da nikad nisam ninala bebu nit sam dala ikome da je uci,jer ipak je mami najteze kad odu svi kuci. Veliku ulogu ima i te kako mamin odgoj,u pravu si ti.
    A tako i to vjecno oprastanje ispred vrtica 😂 od normalne djece prave pateticnu djecu. 😉

DeeDee
    04. Rujan 2019. 15:53

Dobro je, neću bit jedina "nemajka" 😂😂😂😂

[/url

Angie1205
    04. Rujan 2019. 15:58

DeeDee

Dobro je, neću bit jedina "nemajka" 😂😂😂😂

mrgud_zg
    04. Rujan 2019. 16:06

Evo cure ja prijavljujem nenadano danas pregled umjesto sutra, otvorila im se neka rupa pa super 😁
    Sve je ok. Zatvorena sam skroz 4,5 cm, cervix T, dovoljno plodove vode. To mi je bilo najbitnije jer nisam od 7 mj vaginalno pregledana, a imala ureaplasmu. Sad sam mirna. Ponovila danas bris pa cemo vidjet. Za iscjedak mi je reko da je sve normalno, nisu gljivice. 
    No ono sto me muci zadnjih tjedan dana je secer 😫. Ugl imam u obiteljskoj anamnezi, pa sam posudila aparatic. I jutarnji mi bude 5,5. Kasnije vrijednosti su ok. Nisam jos isla na ogtt, budem kroz 2 tj kad dobijem uputnicu od svoje soc.gin, al ocito mi nije dobar i moram pocet pazit. To me bas zivcira jer sam ukupno dobila 3 kile do sad i svarno se ne pretrpavam s nicim. Cure koje su na dijeti jel imate neke smjernice za podijelit, il ono klasika kaj se moze izguglat?

C1M4
    04. Rujan 2019. 16:07

Iva i Samo pošto za vas znam da imate ta kolica, jel isofix obavezan ili jaje može ići i bez njega u auto? Znam da je jedna nešto jednom napisala, ali stvarno ne znam, a naletila sam na neka di ne treba i na neka di treba..

Točkica37
    04. Rujan 2019. 16:08

Moj prvi je dobivao slomove zivaca u klicima i autu.  Show program...od dana rodenja nije kogao smisliti kolica

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

mrgud_zg
    04. Rujan 2019. 16:08

E i jos sam htjela rec za blizance. Imam u blizem krugu 2 para s blizancima od godine dana, i jedni i drugi imaju kolica koja idu jedan iz drugog. I kazu da su pumo prakticnija, manja, za svugdje proc lakse

Lavica27
    04. Rujan 2019. 16:09

Ahahah DeeDee,Lorija🤣 znamo se😁
    Il kad čujem da mama place jer je dijete u vrtiću. Ja sam mislila da samnom nešto ne valja,meni je to bilo nešto najnormalnije,možda jer je drustvena pa je dobro prihvatila,al i ja sam bila otvorena prema svemu pa je to možda to,neznam..
    Angie lijepa su al meni su pegperego ljepsa🙈 Ajme Angie pa brže si kupila kucu od kolica🤣 👸👸👸👸

Točkica37
    04. Rujan 2019. 16:13

Ja sam plakala kod odvajanja u vrtic, meni je to bilo jako tesko. 
    Mrgud a za pocetak izbaci slatko gazirano pekaru i proizvode bijelo brasno.... 

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Angie1205
    04. Rujan 2019. 16:28

Lavica27

Ahahah DeeDee,Lorija🤣 znamo se😁
    Il kad čujem da mama place jer je dijete u vrtiću. Ja sam mislila da samnom nešto ne valja,meni je to bilo nešto najnormalnije,možda jer je drustvena pa je dobro prihvatila,al i ja sam bila otvorena prema svemu pa je to možda to,neznam..
    Angie lijepa su al meni su pegperego ljepsa🙈 Ajme Angie pa brže si kupila kucu od kolica🤣 👸👸👸👸

Pa eto vidiš, ovaj moj me baci u razmisljanje kao da ne zna što ga sve čeka kad mi tako baci bubu u uho
    Jooj nisam se pohvalila (nemojte me ubit vi koje ste na dijetama!) al danas kad sam već išla u grad stala sam u pekaru po BROKULUUUU!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.