ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Angie1205
    29. Kolovoz 2019. 08:52

Ajme Samojed, dobro si onda i prošla....ne mogu si ni zamisliti kak ti je bilo....mene tih požara kuhinjskih najviše strah 

https://www.bubamara.in/djecja-soba/kreveti-i-dodaci/krevetici/pinio-krevet-moon-12060-cm/0500973830032050097
    Evo meni je ovaj kindač zapeo za oko, kak se vama čini??

lorija
    29. Kolovoz 2019. 08:53

samojed

Malo ste me nasmijala što ste moj naziv za katastrofu noćna mora služile ko san baš ste me nasmijala od srca, ugl to mi se je zaista desilo evo slika ruke ali namazana je pastom

Ako budu plikovi veliki. Pravac bolnica. Stara nasa je staviti pastu al ja ne znam koliko ona djeluje bas. Ima i u ljekarnoj neka mast,zaboravila sam kako se zove.
    Nadam se da nije puno. Cuvaj se.
    Ja sam skuzila da se zbilja dogodilo jer si napisala JUCER i spominjes dorucak,cini mi se ☺

samojed
    29. Kolovoz 2019. 08:54

mrgud_zg
    29. Kolovoz 2019. 08:54

Angie ja sam takav kindac naslijedila, ali bez ladica. Meni se cini ful cvrst i stabilan. Iako nisam nikad u zivotu imala kontakt s kreveticima pa ni na znam koje bi mu karakteristike trebale bit 🙈 al je i lijep 😁

Angie1205
    29. Kolovoz 2019. 08:58

mrgud_zg

Angieja sam takav kindac naslijedila, ali bez ladica. Meni se cini ful cvrst i stabilan. Iako nisam nikad u zivotu imala kontakt s kreveticima pa ni na znam koje bi mu karakteristike trebale bit 🙈 al je i lijep 😁

Meni se sviđa jer je neobičan a ladice su mu dodatan plus svakako, i uz to ne djeluje mi preskupo i precijenjeno. Sve se rikta i skida kao i na standardnim kindačima tako da mi je baš super.

29. Kolovoz 2019. 09:02

lorija

samojed

Malo ste me nasmijala što ste moj naziv za katastrofu noćna mora služile ko san baš ste me nasmijala od srca, ugl to mi se je zaista desilo evo slika ruke ali namazana je pastom

Ako budu plikovi veliki. Pravac bolnica. Stara nasa je staviti pastu al ja ne znam koliko ona djeluje bas. Ima i u ljekarnoj neka mast,zaboravila sam kako se zove.
    Nadam se da nije puno. Cuvaj se.
    Ja sam skuzila da se zbilja dogodilo jer si napisala JUCER i spominjes dorucak,cini mi se ☺

Riblja mast je za opekline... smrdi no pomaze 😀

Omerta
    29. Kolovoz 2019. 09:05

Ja sam mazala Dermazinom kad sam se opekla na peglu za kosu (prije par godina, jos mi se vide oziljci). Mislim da ta krema nije dopustena u trudnoci, pa onda naci nesto sto je.. mozda obican bepanthen?

Be the change you wish to see in the world.. 💚

• thinkpink1
    29. Kolovoz 2019. 09:05

Ajme Samojed!!! Ja sam shvatila da si sanjala...san mi se cinio grozan, a kamoli da se za stvarno desilo 😲😨😳
    Ako ti je jaka opekotina javi se lijecniku da ne dođe do nekroze i infekcije. Inace je odlicna Dermazin krema protiv opekotina, ali nije namjenjena za korištenje u trudnocu s obzirom da sadrzi sulfadiazin (oblik srebra).

samojed
    29. Kolovoz 2019. 09:07

Lunica i ja sam bas vodom pokušala gasit totalna katastrofa
    Lorija nema plikova samo je crveno 
    Ali sinoć sam se bila zabrinula što me je stomak jako bolio nisam se mogla povjeriti ali sigurno od stresa sad sad je sve dobro 

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 09:08

Uf Samojed dobro se to tebi zapalilo...ja sam isto skontala da je bio san xD Samo to dobro maži da ne poiskaču plikovi.  Potpisujem ovo za riblju mast...ja kad sam sad za Božić prosvijetlila ko lampica od struje moji su mi odmah namazali tu mast i imam minimalne ožiljke..samo gdje je bila dublja rana mi je ostao a ostalo se sve povuklo. Čini mi se i Nevenova mast da je za opekline dobra..ako nije rana.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI