ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lavica27
    29. Kolovoz 2019. 07:50

Tockice da, Božić 🥰🥰🥰 
    Cure koje si radile urinokulturu, ja sam jutros davala uzorak, muž odnio. Ugl, u uputama piše oprati spolovilo,ne brisati ga, oprati ruke tri puta, razmaknuti vanjske usne i srednji mlaz u casici dati ali srednji mlaz bez prestanka pisanja. Ja jednostavno nisam mogla tako jer mi se valjda prejako pisalo pa iako sam ubacila casicu stala sam u tom trenu pisati i tek nakon sekunde,dvije uspjela u casicu. Sorry na presmijesnom opisu al me frka da sad uzorak ne bude dobar (sterilan) zbog tog🤔

29. Kolovoz 2019. 08:03

Lavica27

Tockice da, Božić 🥰🥰🥰
    Cure koje si radile urinokulturu, ja sam jutros davala uzorak, muž odnio. Ugl, u uputama piše oprati spolovilo,ne brisati ga, oprati ruke tri puta, razmaknuti vanjske usne i srednji mlaz u casici dati ali srednji mlaz bez prestanka pisanja. Ja jednostavno nisam mogla tako jer mi se valjda prejako pisalo pa iako sam ubacila casicu stala sam u tom trenu pisati i tek nakon sekunde,dvije uspjela u casicu. Sorry na presmijesnom opisu al me frka da sad uzorak ne bude dobar (sterilan) zbog tog🤔

Ja sam naoravila sve po uputi pa su mi nasli enterokok 10^3,veli doktor da je to kontaminacija uzorka 🤣🤣 vide oni po nalazu jel upala ili kontaminacija. a jednom sam samo dala jutarnji urin bez pranja jer mi nitko nije objasnio i bilo sterilno. 

Angie1205
    29. Kolovoz 2019. 08:17

Dobro jutro ekipa! Spavala ja do 8h
    Opet ste se raspisale i nema šanse da sve popratim....
    Zapamtila sam da su tema bila imena i rasprava oko Noela  
    Koliko sam ja upućena...Noel je muško a Noelle je žensko, i caka je u naglasku....tako su meni objašnjavali još davno....
    Naš  je Noa i ni cure ni mm ne odustaju od tog imena. Cure su mi sa tri slova pa nam glupo sad braci dat neko dugačko ime...a i prezime nam je malo neobično (slovensko) pa smo gledali da sve paše jedno uz drugo. 
    Goga javi nam se, jel sve ok??
    Anna i danas iščekujemo dobre vijesti!!
    I naravno sretno svima koji danas imaju pregled!!

Omerta
    29. Kolovoz 2019. 08:18

Tonkica, znas onu, kad je bal nek je maskenbal!  Neka samo, od viska glava ne boli.. a mozes i ti nekome pokloniti. No daj mi reci sto si to tocno od Hippa dobila u prvoj trudnoci? Jer meni je sad samo doslo za stariju, ovi neki smutiji koji se smrznu. Mozda ce mi jos naknadno poslati nesto?
    Samojed ajme, jesi se jako opekla?? Koji šok!!!

Be the change you wish to see in the world.. 💚

lorija
    29. Kolovoz 2019. 08:26

PREGLEDI

29.8.- petra31
    29.8.- DeeSB
    29.8.- iva4
    30.8.- Maj4
    30.8.- Lala3
    30.8.- Eleonoré
    30.8.- Nova19
    30.8.- Lavica27
    02.9.- crnokosa
    02.9.- Sarita15
    02.9.- aarauch
    02.9.- Reserved123
    03.9.- Juno
    03.9.- DeeDee
    03.9.- piba7
    03.9.- lucille9
    03.9.- Nasty
    04.9.- valentina
    04.9.- ivikii
    04.9.- samonezelje
    05.9.- sofio9
    06.9.- Stelle123
    06.9.- Anna
    09.9.- Samojed
    09.9.- mikio
    09.9.- Goga_V
    10.9.- Nita9999
    11.9.- flower
    11.9.- Anna
    11.9.- tinika
    12.9.- mrgud_zg
    13.9.- lupe
    13.9.- C1M4
    16.9.- mustra
    17.9.- lorija
    18.9.- MaybeBaby
    18.9.- Lunica
    18.9.- Nasty
    19.9.- Angie1205
    19.9.- Jaivanpa
    19.9.- sofio9
    20.9.- Lala27
    23.9.-lucille9
    23.9.- Kengurica
    24.9.- Simbalija
    24.9.- Dalindas
    26.9.- Jaivanpa
    26.9.- Thinkpink1
    30.9.- Seni1985
    30.9.- Tockica37
    2.10- Annika

MaRe
    29. Kolovoz 2019. 08:28

Dobro jutro svima i sretno svima koji danas idu na preglede 🙂 
    Angie i meni se Noa sviđa i hrpa još imena al ovaj moj sve odbija.Na kraju sam rekla svatko ce svoje prijedloge napisat na papir,ubacit u kapu i šta izvučemo izvučemo.
    Sinoć me svekrva zvala sva uzrujana jer joj je ovaj bubnuo neko ime da kao jesmo normalni kak ce se to zvati,reko neće biti to al i da bude naša je odluka.
    Ako dižu frku oko imena šta će tek biti kad saznaju da ga ne planiramo krstiti. 

mrgud_zg
    29. Kolovoz 2019. 08:29

Jutro curke. Drzimo danas fige svima. I da anna javi dobre vijesti 🤞🎉
    Moram pohvalit da je onaj dodatak za pojas za auto super. Znaci ja sam narucila neki s ebaya za manje od 100 kn i izvrstan je. Moze se kopcat na 3 mjesta il 2, i stvarno drzi kak treba i nis ne zateze. Jos se mm ujutro zezao daj da probamo kak bi bilo naglo kocenje, sve istestirao. I stvarno se dobro zategne a ne stisne trbuh. Tako da sam bas zadovoljna 😁

• thinkpink1
    29. Kolovoz 2019. 08:29

Dobro jutro curke!
    Samojed sreca u nesreci da je bio san, al vjerujem da si ga uistinu prozivjela cim te boli trbuh.😔
    Lavice dobro si uzela uzorak za UK.👍
    Sretno svima danas na pregledima!🍀

Lavica27
    29. Kolovoz 2019. 08:30

Omerta ja sam skuzila da je Samojed imala noćnu moru a ne da joj se to stvarno dogodilo🤔

LoSa vidjet ćemo tamo pon/uto jesam kontaminirala 🙈

lorija
    29. Kolovoz 2019. 08:33

Jutrooo. Sretno cure danas 😁
    I moje ime je bilo Noel dok me muz nije razuvjerio zbog prijevoda Bozic,a termin mi nije u to vrijeme 😊
    Sad smo jos u potrazi imena 😀
    Goga javi kako noc prodje. 
    Joj Samojed moze bit,ak si se bas prepala. Smiri se sad malo i mazi svoju busicu. Jesi li se puno opekla na kraju?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.