ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Kolovoz 2019. 18:00

*funkcionalnost 

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 18:26

Pozdrav od treceg maminog sina. Sve je ok.  💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 18:29

Iduci pregled 30.9

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samonezelje
    28. Kolovoz 2019. 18:46

Cestitke na  Tockice!
    DeeDee ma nase bebonje su nam terapija i distrakcija. 💖 kak se tek one bore!
    A i sve mi je 100x lakse podnest uz drustvo tu na forumu, kad se sve kuzimo! 

C1M4
    28. Kolovoz 2019. 19:18

Cestitke na jos jednom deckicu😍😁🥰

annika
    28. Kolovoz 2019. 19:25

Kengurica nije Zg, u Osijeku su vježbe
    Nasty ma briga mene za tu curu  sad sam zločesta. ja sam samo htjela naučiti disati jer sam zamislila da je to disanje čudotvorno i da će mi porod biti fantastičan jer ću sada znati disati nisam sigurna da druge voditeljice rade disanje jer one vode druge grupe, nas su trenutno spojile sa umirovljenicama
    ja vam nemam još apsolutno ništa za bebu, ali baš, baš ništa. nas 4-oro je u stanu od 60 kv, muž u našoj spavaćoj od 8 kv ima ured a dvoje školaraca dijele sobičak. nemam mjesta za iglu. susjedi iz stana pored se sele u kuću za mjesec dana i mi ćemo najvjerovatnije iznajmiti njihov stan mužu za ured, curki tamo preseliti sobu i onda ću valjda krenuti i ja polako skupljati stvari.

[iimg]

MaRe
    28. Kolovoz 2019. 19:28

Hvala svima i čestitke Točkice na trećem dečku :)
    Mi smo sad u mukama smislit ime 😂 Za curu smo znali da je Elena i nismo ni razmisljali a sad ce biti čupavo 😁 Dragi je navalio na Aleksandar,lijepo mi je al predugačko,nitko ga nece tak zvati...meni vuče na Lovru al ovaj neće ni da čuje 😴 Rekla sam na kraju ja ga nosim i patim se,imam veću ovlast u odluci 😂😁 Ajd imamo 4 mjeseca da se dogovorimo.
    I javila mi se od bratića žena,ona sad ima dva malca pa ce mi spremiti robicu i Pericu 😁 Tak da cu ipak nešto i dobiti(iako se ovaj moj buni) xD

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 19:29

Nas je Šimun 💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

annika
    28. Kolovoz 2019. 19:30

e da, čestitke curke na pišulincima

[iimg]

28. Kolovoz 2019. 19:46

Danas sam primjetila u par navrata da ko da mi je maternica tvrda i neko zatezanje koje traje po par sekundi pa prođe. Sto je to?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.