ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samonezelje
    28. Kolovoz 2019. 17:26

Pozdrav! Cestiteke Mare na visuljku i svima na pregledima.
    Meni danas jedan od tih groznih dana... Od jutra me muci zgaravica, trbuh mi je nekak bas tezak.. sve me probada malo tu pa tam i bolucka. U kicmi me presjece za svaki jaci okret, morala sam ostat dulje na poslu, a da bi stavr bila jos gora ugledala sam po 3 baby strijice na bokovima, odnosno to su vec ledja bokte! Taj dio opce ni nisam mazala... 🤦‍♀️ Al mi se moja bebolina zato cijeli dan javlja i ritulji tak da bih najradije cijeli dan lezala nasukana na kauc i gladila busu!
    Autocorrect FTW!

samonezelje
    28. Kolovoz 2019. 17:37

Joj o sobici sam razmisljala al sam minimalist u dusi pa nekak ne ljubim bas te naljepnice...eventualno nesto geometrijsko..

PetraB
    28. Kolovoz 2019. 17:48

Jos jedna stvar vezano za opremu, konkretno kolica... 
    Mi smo za curku prije 8 god dobili svu opremu osim as od moje frendice. To je sve trebalo biti i za drugo dijete no kako je bio decko muz je rekao da ce as pofarbat jer je bila sivo roza 😂🙈 no ja nisam dala nego sam trazila novu i ujedno kolica jed su prosla bila dosta glomazna i teska... I tako ja naletim na oglas, zena prodaje no name kolica i as 2u1...nova, nekoristena 400 kn... Halo, 400 kn... I tako mi to uzeli i odusevljena, kolica lagano, lako se sklope, ma super a kaj je najbitnije, prosle godine na moru mi s tim kolicima uredno na plazu po svim podlogama, sljunak, kamenje, pijesak, sta hoces a jedna zenska fura peg perego kolica, vidis da su kostala jer imaju svu mogucu opremu koju mogu imati....i dodje do sljunka i zive dragog: Maaarkkoo ja ne mogu s njima po sljunku, iMarko dodje i oni dizu kolica, sa svom opremom i nose kolica prek cijele plaze... Tak da... Marka, cijena, stvarno nema veze ☺️ eto, to je moje iskustvo s opremom... 😊

url=https://lilypie.com][/url

DeeDee
    28. Kolovoz 2019. 17:59

samonezelje ja se cijelo popodne osjećam kao da cu se svaki čas onesvjestit, a s obzirom da mi je tlak 95 s 52 i nije neko čudo..valjda od stresa i tuge i uzbuđenja. Al bebica mi se i danas javila dva puta da me smiri ❤

[/url

28. Kolovoz 2019. 18:00

PetraB koja su to noname kolica? Ja ne patim na marke ali na finkcionalnodt svakako  

28. Kolovoz 2019. 18:00

*funkcionalnost 

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 18:26

Pozdrav od treceg maminog sina. Sve je ok.  💙

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

Točkica37
    28. Kolovoz 2019. 18:29

Iduci pregled 30.9

11.10.2010 A ♡
    17.01.2013 I ♡

samonezelje
    28. Kolovoz 2019. 18:46

Cestitke na  Tockice!
    DeeDee ma nase bebonje su nam terapija i distrakcija. 💖 kak se tek one bore!
    A i sve mi je 100x lakse podnest uz drustvo tu na forumu, kad se sve kuzimo! 

C1M4
    28. Kolovoz 2019. 19:18

Cestitke na jos jednom deckicu😍😁🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI