Jutro cure ...tinika cestitke na curi👩
Ja isto lagano nesto kupujem malo po malo...uzela sam sarene tetrice od flanela bas su slatke jucer..Mikio preslatke su ove stvsri iz h&ma ..ja ci vjerojatno isto tamo i c&a volim njihov pamuk....
Od kozmetike ne volim previse za pocetak to vuse u hodu kad vidim kakva je bebuna koza. a sestra mi je farmaceut tako da mi ona napravi kreme i masti za guzu i opskrbi sterilnim kompresama i potrepstinama za pupak...😊😊
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Lavice kako preslatko! 🐻🐻🐻 Awwwic bi reko moj necak! Meni se isto online puuuno toga svidja al sam obecala sama sebi da nista tako neću kupiti od robe bebi vec sve uzivo da vidim. Inace bi mogla izgubiti kompas kad krenem krcat web shop.
Tinika cestitam na curki! Stizu nam pomalo i zenskice!
Nažalost ja sam lezarina do daljnjega😭😭😭 i opisno lagani kontrolfrik. Mene nećeš čut da kažem mužu (il bilo kome) e odi kupi djecji robicu te i te brojeve u taj i taj dućan.🙈🙈
Tinika čestitke na curici!

Jutro cure!!!
Ja jucer spomenula mami da bi trebala kupit odjecu za bebu a ona sva ostala u soku zasto toliko rano 🤣 Na sredini sam sad. No predpostavljam da cu pocetkom.listopada otic do Ljubljane ili Graza u Primark i kupit neke bodice i sitnice. Tamo mi te stvari budu lijepe za ok novac. Vidjela ssm i u C&A lijepe bodiće.
Evo kupila sam pojas za voznju za trudnice... nije bilo nigdje u Bubamari. Veli da tog vise nece biti. Pa sam na Njuskalu nasla be safe 😀 Nekad vozim i po 200 km dnevno pa mi je potrebno. Makar moj gin je jako protiv da vozim i stalno mi vozit zabranjuje. Jel neka ima slicno iskustvo?
Ja bi isto svasta nakupovala ali necu se zatrpavati ppgotovo ne sa 56icom. Beba za mjesec dana naraste po 5 cm i dobije nekad i 2 kg i by by robica..ugl ..mene spasi susilica tako da operem osusim za 2 sata sve opet cisto i suho.
a znaaam da je tesko odoliti..preslatje su te male tutice...😍
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Ja ne znam ali moje dijete od 4230 je nosilo 50 na pocetku, 56 mu bilo turbo preveliko, tako da ja kupujem ipak 50 ili 52 na pocetku...ali to ce pricekati jos koja 3 mjeseca...

11.10.2010 A ♡
17.01.2013 I ♡
To sam već pisala da je sve individualno. Moja se rodila oko termina sa 3210gr i i 51 cm,nosila je 50 2 tjedna (zvuči malo al opet joj moraš nešto obuc) a 56 čak puna dva mjeseca jer je slabo dobivala na težini. A tog sam uzela najmanje. Neću se ni ja natrpavat al realna mi je ovo količina za prve dane...

Dobro jutro svima..
Mi imamo dva jako loša dana iza sebe pa nismo puno aktivni..
Opet sam promijenila vitamine, i opet sam umirala dva dana od bolova želuca, povraćanja, i slično..
Nadam se da ste svi dobro, i da uživate..
Ja bi trebala početi pakirati, selimo se ovaj tjedan, a nemam snage još ni za što!
Želim Vam svima ugodnu nedjelju! 🤗

Moj je nosio velicinu 50 ravno 3 tjedna do skoka u razvoju kad ju je preko noci prerastao..najduze je nosio 62 68 preko tri mj. Ne treba puno kupovat svega dokupit ce se ako bas zafali. Vazno je imati 3 4 komada osnovnih stvari bodica/ benkica tutuca ili majica hlacice medo ili jednodjelni skafanderic za van 1, 2 kapice, par pari carapice ako tutice nemaju stopalice. Mi smo siroko povijali pa najvise je trebalo tetrapelena. Sad se to koliko sam cula vise ne radi pa ne treba ni njih puno. Kad vam se beba rodi po kilazi i cm cete procjeniti jos robice . Za pocetak je dosta te osnovne stvari. Ja cu prvo prekopat kutije od starijeg da vidim sto cu izvuc a onda cemo kupiti. Necu prije 11og mj nis. U mj dana sve spremim. Do Bozica sam gotova. Onda cemo cekat. Isto idem na carski prije termina sve ce se stic :)
Sarita, baš me jutros pita muž pa što ništa nemozemo od male iskoristiti i prvo sam rekla ma sve je rozo/pastelno i sjetim se dva odjelca jednodijelna koje mi je frendica iz Australije donijela broj 50,baš sam se razveselila! Joj mene ta nabavka tako jako veseli❤❤❤

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji