ZIMSKE BEBE 2019./2020. ❤️

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 08:47

Dobro  jutro  cure,  mene pomalo vec  nervira bolnica  i fali mi moja Coco jer ne smijem  sici  do auta  da je vidim kad mm dodje  u posjetu. 😑🤦‍♀️
    Grizli ja sam to  imala na oba lakta i prije  trudnoće pred menstruaciju, a sad u trudnoći  je malo  intenzivije. Izgleda a i na dodir je slicno  baš kao trag  od koprive. Kad sam se raspitivala  kod dokotra  rekli su da nije nista nego  reakcija  na promjenu  hormona. Rijetka  pojava  ali se dešava  

16. Kolovoz 2019. 08:49

Grizli

Losa znaci i ti imas nesto, al ne znamo sto. Bas Thinkpinksteta da ne mogu fotke staviti se pomoglo bi. Mislila otic do dr opce al svako jutro nema toga i mislim ok proslo, i navecer opet se pojavi. I sad mi glupo ici kod dr i sta cu joj pokazat kad niceg nema. Morat cu fotkat veceras.
    Lavice ajde super da nisu nikakve bestije u pitanju. Za taj osip sam i ja cula, al kao kasnije se javlja i onaj svrab koji se pojavi ako jetra ne radi dobro, al ovo bas neobicno ne svrbi i nema ga nigdje drugdje ko da me meduza opekla izgleda ili se tukla koprivom, sako sto se ponavlja.

I meni je tako... na moru mi se pojavilo pa sam mislila da nije od soli i znoja. Sad sam vec 3 dana no kopnu i jos je tu... no mozda malo manje... ne znam ni sama... 

Gogaa_V
    16. Kolovoz 2019. 08:50

Sretno na pregledima, Cima uz tebe sam takodjer.❣

16. Kolovoz 2019. 08:51

Ja i po vratu i dekolteu imam ko sitne pristice, navodno je to od progesterona. Bas sam sva grozna u trudnoci... onaj trudnicki sjaj je vjerojatno bajka 🤭

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 08:57

Trudnicki sjaj stvarno postoji ili je to mit??
    Pristava sam ko kiseli krastavac, kosa mi je gora nego metla od sirka,boli me i sama pomisao na saginjanje, setnju i sl., izgledam ko kitovo mladunce...a tako se i krecem! Divna sam si skroz na skroz 🤩

16. Kolovoz 2019. 09:05

Meni je rekla jedna kolegica kad sam im rekla da sam trudna- i predpostavljala sam, bas lose izgledas 😂 tako sam i ja bila sva nikakva u trudnoći😂😂

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 09:09

Ja se stvarno ne sjecam (il se mozda ne zelim sjecat) kakva sam bila u prve dvije trudnoce al mm me “tjesi” da nisam bila bas tak pristava ni neuroticna ni polupokretna...bas je srce, jel da?? 😂😂
    Sad zivcanim sama na sebe jer ne mogu nista sto si zamislim napraviti i onda mi dodje da placem i urlam i svi su mi krivi....mislim da djeca jedva cekaju da skola pocne 🙈

Grizli
    16. Kolovoz 2019. 09:11

Ma moja koza je inace uzasno suha a sad je poprimila jos jednu dimenziju ektrema iako sam mislila da vise od toga ne može. Jedino dobro je sto kosa inace mi je bila masna za krepat i perutava, a sad suha i nema peruti. To je jedina pozitiva sto se tog sjaj tice. Memi se dogodi da kad nekom kazem da sam trudna da mi ne vjeruju jer kao neam trbuh iti nista, ili pitaju a sta tek 1-2 mj. A ja sebi izgledam ko da bas bas imam vec trbuh. Trudnicki sjaj ja mislim da je mit. To ne postoji

Angie1205
    16. Kolovoz 2019. 09:14

Ni ja nemam trbuha 😆
    Ahahhahahahaha i svi se grohotom nasmijase!! 😂
    Imam trbuh kao da nosim blizance ili kao da mi je termin za mj dana maximalno!! 

Frajla
    16. Kolovoz 2019. 09:24

lorija

Joj curke stvarno teska tema, jer cjepivo je dvosjekli mac koju god odluku donijeli.
    Ja sam teska srca za DA.
    Jos sam u tom filmu cjepiva. Ostala su nam jos tri,pa samo mirni do 5-6 godina,ako bude potrebno!
    Uglavnom je praksa u De,da se prime sva cjepiva do 2 godine. 😐 Na prvu mi je bio sok,al sam prihvatila.
    Nije MMR,vec MMRV. Sto znaci u njih je kombinacija + vodene kozice jos. Prva doza s 1god i druga s 2 godine. Nitko ne vodi polemiku oko toga,pa sam se malo ohladila. U biti i bila sam ohladjena,sve dok jedna s nasih krajeva nije dosla mi s tom temom sva preplasena od tog cjepiva,samo zato sto je citala po internetu. Wtf? Zato ponekad je bolje tu temu ne otvarati. Nek svak radi po svojoj svjesti.

Hej, jel znas koliko drzi to cjepivo protiv vodenih kozica? I jel se docjepljuje kasnije?
    Ja sam malog htjela cijepiti, ali su mi rekli da drzi 10 godina i da kasnije treba docjepljivati, pa sam odustala. Jer bezveze mi je tipa s 30 god da ne ode na vrijeme docjepiti, pa ih pobere jer su onda jos vece sanse za komplikacije
    A znam da se u njemackoj cijepi i da tog kod njih praktički nema

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI