Supergirl a kakav ti je tlak? Ima cura koje u trudnoći puno oticu i zadržavaju previse vode ali dok ti je tlak dobar ne moraš brinuti.
Supergirl a kakav ti je tlak? Ima cura koje u trudnoći puno oticu i zadržavaju previse vode ali dok ti je tlak dobar ne moraš brinuti.
Tlak mi je inace dosta nizak, oko 90/60, al evo bas se nekako od jutra osjecam nateceno. Jos i svako malo nekakav iscjedak bjelkasti, cim sjednem ili se pomaknem..mozda je samo takav dan 🤦♀️
Supergirl, da te utjesim i meni je noc bila grozna. Trbuh me nenormalno pritiskao mislila sam da cu se raspuknit, kao da je preko noci rastao. Smetalo mi za disanje, mucnina u zelucu, noge trne i bole. Ma uzas. U prvoj trudnoci su mi noge pred kraj bile kao u slonice, tako da je to u jednu ruku ok, ako je tlak pod kontrolom.
url=https://lilypie.com]
Flower pa ja nisam znala da si 39tt,inace bi ti odmah rekla pravac bolnica...
Jutro cure. Meni napokon noc dobro prosla,nadam se da bude vama kroz dan bolje.
Jel neka jučer mozda bila u kinu u areni? Odokativnom izmjerom sam uocila curku cca trudnu kao ja pa sam si mislila hmmm jel mozda s foruma🤔😅😂
Jutrooo 🌺🤰🤱
Flower javi sta danas kazu🤞🤞
Ja pametnica sam sinoc nakon sto smo cijeli dan proveli okolo odlucila sredit sve po stanu i izribat wc. A za danas ostavila prozore jer me uzasno nervira kako izgledaju nakon sve ove kise, ali SREĆA i danas pada😅😅Moram li rec da me danas bole i trbuh i leđa🙈🙈 sve mi se cini da ce za rucak bit nekakva dostava nakon puno vremena😂
Stvarno je istina sto kazu da je ovaj zadnji mjesec najtezi..meni je sve tesko, sve me boli i pritisce, pa koliko god se pribojavam poroda svejedno nekako jedva cekam da beba stigne 🙈
Jutro žene, vidim da nisam jedina koja ne spava po noći.. 🤭 Još jutros kihnem i upiškim se, a ovaj moj umire od smijeha i zeza da au mi popustili ventili..
Pozdrav djevojke, upadam s dr teme ali imam pitanje vezano za necakinju. Think ili netko s iskustvom 😉Beba je stara malo vise od mj dana i sad su joj uocili kilicu na pupku. Pedijatrica je rekla da se nista ne dira i da bi trebalo izici do 4te godine, a ako ne da onda slijedi operacija. Jako mi je zao da se muci jer ima grcice od rodjenja, seka pazi sto jede (iskljucivo dojena) i koristi kapi za novorodjence ali slabo pomazu. Vjerojatno je to sve od te glupe kilice pa jel postoji nesto sa cim se tretira ili se "ostavlja na miru"? Inace je mirna beba ali kad se grci bas mi ju zao gledati kako se pati. .
Reko, idem ja pitati curke s foruma. .
I da, sve pohvale za vase savjete i iskustva, seki sam prenosila kroz cijelu trudnocu sto treba kupiti i sl i nemate pojma koliko pomazete nama neiskusnima☺️💪
Sretno i da vam porodi i ovi dani do kraja trudnoce budu mirni i bez boljki🤞
👩🦳'90 🙋♂️'85
👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
ET 🌻-neuspjesan
Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
ET 🌻🌻-biokemijska
FET🐧🐧- biokemijska
FET🐧🐧- neuspjesan
3. postupak- 02/21
ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
5+6tt imamo ❤️
Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸
U zaostatku sam cijelu ovu novu temu. Prelistala malo do 50.str. Ena cestitam! Divan, skolski porod.
Da li se Losa javila?
Jutro cure! Svima lijepu nedjelju zelim bez obzira na hrpu tegoba.
Mene cijelu noc hvatali grcevi u nogama. Mg nisam popila par dan i odmah cirkus.
Flower nadam se da si bolje! Sretno.
Red fox mislim da si prst sredila pa zelim da sto prije prodje to boli ko vrag.
Drzite se curke! Ja sad vec jedva cekam doc doma. Hocu svoj krevet, mir, tisinu i prehranu na koju sam navikla.
Sortiraj odgovore
Najstariji