Flower drzi se. Javi nam kako si. Mozda ce i bebica uraniti. Pokusaj se odmoriti
Hvala cure na savjetima…. Oko pola 8 sam nazvala Petrovu, rekla im simptome i rekli su mi da dođem… Tamo smo stigli oko 8:20, odma mi uzeli mokraću i krv, pregledali me dolje i rekli da sam se otvorila 1 prst i nakon toga dok sam čekala nalaze sam bila 45 min na ctg-u…i kad su došli nalazi doktor je rekao da se ne bi zezao i slao me doma, nego da prenocim u bolnici na infuziji (glukoza i Paracetamol) jer imam neke bakterije u mokraci i malo lošiju krvnu sliku… A ujutro moram dati mokraću za urinokulturu pa ću sutra znati više…. Tako da noćas ostajem u predradaoni i danas im je baš mirno, nema nikoga, za sad…
Dobro je da si ih kontaktirala, sretno! Bit će to sve super💪🤞🤗
Vecer cure. Flower pa ru si u terminu i svakako je bolje reagirati i da si pod nadzorom. Mozda je jednostavno samo neka viroza ali bit ce ti lakse nakon infuzije. Ja sam imala i carski i prirodni i uvijek sam pakirala isto..mrezaste i chicvo uloske. Oni ti tamo previjaju nakon carskog rez a kuci moras imati octenisept i sterilne komprese za pokriti ranu..brzo to sve zaraste. Meni su bili oni topivi savovi tako da nisam isla na vadjenje...uh boli me i sad kad pomiskim na te dane nakon carskog....al dobro..nije svima isto...imala sam cimericu koja se dizala bez problema par sati nakon carskog..svakako se ipak malo bolje treba pricuvati nego nakon prirodnog. Krvarenje minje neato oskudnije bilo nakon carskog..nisam imala one lohije.
ᗰIᕼᗩᗴᒪ 6.5.2021.
Beba2019, thinkpink… Eto, svaki dr svoje pa ti sad znaj, ali tocno kako kazete, samo da bebaci stignu bez komplikacija nama 🤗
Flower dobro da si ih nazvala ipak si ti u terminu. Drzim ti fige da sve bude ok. Za slucaj da se nesto pokrece, probaj se nocas odmoriti koliko ces moc a mi mislimo na tebe. I naravno javi nam novosti ako ces imati volje. 🤗
Ja imam osjecaj da sw ni Cima nije vwc neko vrijeme javila kao ni Jaivanpa 🤔 Cure ak sam propusta koji vas post sorry 🤪 al moj mozak kao da je kasa zadnjih dana. Nis ne pamtim 🤦🏻♀️
url=https://lilypie.com][/url
Sretno Flower!!! 🤞🤞🤞 Nadam se da nije nista ozbiljno, mozda viroza, a mozda je lagano krenulo i "ciscenje" pred porod. Javi sutra kako je prosla noc i ako budu kakve novosti, takodjer vezano za urinokulturu.
E da.. Dragi i ja smo se u zadnje vrijeme totalno pogubili u odabiru imena.. ispocetka smo imali par najdrazih, al sad je krenulo izmisljanje tople vode. Sa prvorođenom nam je nekako odma sjelo.. imali smo ime za deckica, za curu samo dodali A na kraju i to je to, svima se svidjelo. Sad smo malo zalutali.. posto smo mala i ja na D, dragi bi htio da sad bude na J kao on. Onda jos k tome on je stranac.. da budem iskrena, ljepsa su mi strana imena na J nego nasa, ali opet voljela bi da je neko koje ce bit jasno za razumjet i procitat, da ne zvuci precudno na nasem jeziku. Ako ipak ne bude na J, onda imamo par imena sa drugim pocetnim slovima koja su nam otpocetka zvonila.. no nekako imam osjecaj da do bolnice necemo biti sigurni, mozda dok je ne ugledamo.
Koja procedura je u tom slucaju, ako roditelji ni u bolnici nakon poroda nisu ziher? Nije obavezno ili? Sjecam se da su mojoj maloj na ono u sto ih obuku odnosno zamotaju napisali prezime, a nisam ziher za papire, moram skicnuti.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Zaspala sam ko klada u 10 i evo naspavana vec xD
Flower ti si u terminu tako da je bolje da si pod kontrolom a možda i bebica stigne. Sretno i čekamo vijesti.
Red ouch, nadam se da ti neće otpast nokat jer znam kako je to..ja sam jednom kaziprst zatvorila vratima od pekare xD Naravno da je otpao nakon nekog vremena i onda kako je rasao nije lijepo izrastao nego imam neki mini brijeg na njemu 😒
Netko je pitao za bol u uhu..ja i dragi smo se ove godine lijecili od upale oba uha..postoje neke kapi sto su mislim i za oko i uho a prirodni lijek je pazikuca. Ubere se malo mesnatiji list i oguli koža i onda se ukapa par kapi u uho...moram reći da mi je pomogao jer mi je od uha zujalo u glavi neko vrijeme.
Omerta istina..teško je izabrati ime a i na J nema bas nekih nasih imena. Mi smo ga izabrali tako sto je bilo prvo oko kojeg smo se složili al meni ipak još nije sjelo.Uvijek se zacudim dok prica sa trbuhom pa nazove malca imenom..trebat ce mi vremena dok se rodi da se naviknem ☺
Vi planirate ostat u Hr ili cete se vratiti natrag..di ste ono bili 🤔
Da, sjecam se da smo sa prvom dosta rano vec znali ime koje zelimo pa smo joj se isto tako jos u trbuhu obracali.
U Danskoj smo bili dvije godine.. Kod mojih smo otkako smo se vratili, a ako bude srece (citaj; para) planiramo dogodine na stan u Zg. Mislila sam mozda uspijem to rijesiti prije termina, al vec se lagano pripremam da nista od toga. U Dansku nazalost ne planiramo u neko skorije vrijeme, preskupo nam.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Flower napokon neki dr.koji normalno razmislja😊 zelim ti da se nalazi smire i da urinokultura bude sterilna, a kad krene porod da traje sto kraće i da čim prije u svojem zagrljaju držiš vas smotuljak ljubavi, sretno!🥰
Omerta zakonski, od rođenja djeteta imate mjesec dana fore do prijave djeteta u maticnom uredu, do tada bi se trebali dogovoriti oko imena. Prije je zakonski period bio 2 tjedna za tu istu prijavu. Tako da ne morate u bolnicu sa imenom. Vama ionako na otpusnom pismu nece pisati ime djeteta, taman da i znate ime, vec ce vam pisati samo uz tvoje prezime (i ako se roditelji razlicito prezivaju), neonatus.
Mi isto jos uvijek isto ne znamo ime, niti smo o tome zapocinjali razgovor i pricali, nekako odlazemo tu temu za pred kraj, kad sve sredimo. Mislim da ce to doci na red tamo negdje iza nove godine, kad cemo znati i termin za sekciju.
Jutro cure, ja se evo nocas nista nisam naspavala, stalno se vrtim i osjecam kao blage menstrualne bolove, a osim toga su mi stopala i ruke nekako kao oteceni, bas osjecam kao da su ili puni vode ili sto vec, znate onaj osjecaj kad prste jedva rastezete. Je li to isto sve normalno ili se sta trebam brinut?
Sortiraj odgovore
Najstariji